Αγορα νεας τηλεόρασης 32inc

Dimitris L.

New member
8 January 2011
6
Παιδια γεια σας..Θα ηθελα την βοηθεια σας στην αγορα 32αρας για το υπνοδωματιο μου.Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο οποτε 32 πιστευω ειναι αρκετες inches.Aπο το την θεση που θα μπει η τηλεωραση μεχρι το κρεβατι ειναι περιπου 1.65..Θεμα budget δεν υπαρχει μιας και ειναι καποιο ειδος δωρου δουλειας ..Οποτε μεχρι τα 900-1000 ευρω μπορω να διαθεσω αν και απο μια μικρη ερευνα ειδα οτι 32αρες υπαρχουν και στην μιση τιμη..ειδα απο κοντα τις

http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32".html
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448075&catid=060100
και μπορω να πω οτι η sony ηταν αρκετα καλυτερη στα δικα μου ματια(θα μου πειτε κοστιζει και περισσοτερο)..Επαιζαν τηλεοπτικο σημα.. Ειναι ΤΟΣΟ καλυτερη ? Σε hd υλικο πως πανε?Ειχε και την c650 λιγο πιο διπλα αλλα δεν μου αρεσε εξωτερικα σαν τηλεoραση σε σχεση με την c6510.H c6510 την ειχαν απενεργοποιημενη και δεν μπορεσα να την δω αλλα απο οτι μου ειπε ο πωλητης ειναι παρα πολυ καλη ισχυει?
Εκτος απο αυτες τις δυο εχετε καποια αλλη προταση ? Αξιζει περισσοτερο η c6510?
H tv θα χρησιμοποιηθει κυριως για τηλεοπτικο σημα και πολλες ταινιες..Μερικες φορες μπορει να την συνδεσω και με το Pc για κανα ελαφρυ game..

PS.Παιδια ας μεινουμε στις 32 inch μιας και πιστευω ειναι υπεραρκετες για το δωματιακι μου..
PS2 Συγγνωμη για το μεγαλο μυνημα..
Ευχαριστω

Last edited:
Φιλε μου αυτες ειναι οι 2 καλυτερες TV σε2 32? Αναμεσα απο τις 2 ποια θα διαλεγες?

Εξαρταται απο την τιμη , το σχεδιασμο κτλ.

Σε εικονα δεν εχουν μεγαλες διαφορες. Λιγο πιο "φυσικα" χρωματα η Sony , λιγο πιο "εντυπωσιακα" η Samsung.

Aν θελεις και καλο ενσωματωμενο media player για να γλιτωσεις αλλη μια εξωτερικη συσκευη παρε την Samsung.

H c530 ειναι χειροτερη της c650 ετσι ? Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα εντονα χρωματα αλλα οταν ειδα την sony διπλα στην c530 ειχε πιο εντονα και ζωηρα χρωματα
Τι στο καλο λες να ειχαν πειραξει τις ρυθμισεις στην sony και η αλλη να επαιζε Out of the box ?
Μπορεις να μου δωσεις και μια 3η επιλογη?

Το να δώσεις 750+ ευρώ για μια τηλεόραση 32'' το θεορώ απλά υπερβολικό!Και η εικόνα της δεν είναι και καλύτερη από την 650.

Βασικα δεν θα τα δωσω εγω η εταιρια θα τα δωσει και μπορω να παρω κατι εως 1000 ευρω..
Μια φορα ειπαν και αυτοι να μου κανουν ενα δωρο οποτε λεω να μην παω πχ στην c530 αφου μπορω να παρω κατι καλυτερο.
Γιαυτο αναζητω και μια πολυ καλη 32αρα μιας και το μικρο 2αρακι μου δεν χωραει και μεγαλυτερη..

Χμ...με 1000 ευρώ παίρνεις τηλεοράσεις που θα δείχνουν απείρως καλύτερα από τις led lcd...πχ η Panasonic 42G20...(δεν πειράζει που είναι πιο μεγάλη...θα ευχαριστηθείς HD)...αλλά εάν επιμένεις στο ότι θέλεις να μείνεις στις 32'' τότε πάρε την 6500...δεν έχει καμιά διαφορά εκτός από το βάθος από την 650...(επίσης ανομοιομορφία οπίσθιου φωτισμού και μικρότερη γωνία θέασης..)

Φίλε αν είναι έτσι τα πράγματα είναι ευκαιρία να πάρεις κάτι καλό. Άσχετα αν το 2αράκι είναι μικρό όπως λες. Θα την έχεις και για μελλοντική χρήση. Πάνε σε Samsung 40C650 για να πιάσουν τόπο και τα λεφτά. Το μέγεθος θα το συνηθίσεις αμέσως έστω και απ'αυτή την απόσταση.

H c530 ειναι χειροτερη της c650 ετσι ? Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα εντονα χρωματα αλλα οταν ειδα την sony διπλα στην c530 ειχε πιο εντονα και ζωηρα χρωματα

Εγω μιλαω για το "κανονικο" , οι τηλεορασεις στα καταστηματα παιζουν στο "δυναμικο" συνηθως και η εικονα ειναι απαραδεκτη , φουλ στην φωτεινοτητα , την αντιθεση και την οξυτητα.

46" απο οτι ξερω δεν βγαζει η AUO.

Tα μεγεθη εξαρτωνται απο το μεγεθος του Motherglass. Δηλαδη απο την γραμμη παραγωγης βγαινει ενα τεραστιο πανελ που στην συνεχεια κοβεται με laser σε 2-3-4 κτλ. μικροτερα.

http://blogs.pcmag.com/miller/2009/06/inside_a_lcd_factory.php

Aναλογα με την "γενια" της παραγωγης ("8th generation" πχ.) τοσο πιο μεγαλο ειναι το motherglass και τοσο πιο πολλα πανελ μπορουμε να κοψουμε.

Οι Samsung-Sony είναι αρκετά μπροστά σε αυτόν τον τομέα από όσο γνωρίζω...δηλαδή η S-LCD,ενώ η LG είναι ακόμη στην 8η γενιά panel.Να ένα Motherglass πχ...
091215-motherglass.jpg

nea_0208inin-1fig1.gif

Last edited: