Αγορά νέας τηλεόρασης 40-42 ιντσών.

matsouki1983

New member
10 October 2009
41
Γεια σε όλη την παρέα.πιστεύω αποτελείτε το καλύτερο Ελληνικό φόρουμ μακράν σε θέματα τεχνολογίας.θα ήθελα την βοήθεια σας με κάποιες προτάσεις. μόλις μετακόμισα σε νέο χώρο κ αποφάσισα να αντικαταστήσω την παλιά μ τηλεόραση. Η απόσταση θέασης είναι max 3 μέτρα κ ψάχνω κάτι σε 40 ή 42 ίντσες. με περιορίζει κ ο χώρος αρκετά. θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες με τα φιλαράκια, ποδοσφαιρικούς αγώνες και φυσικά PS3.το μπάτζετ περιορισμένο στα 800 ευρώ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδη λες 3 μετρα δεν σε παιρνει 46 η 50 να φανταστω ε?Θα ηταν σιγουρα καλυτερη επιλογη.

Ναι την έχω στα υπόψιν την 6710 αλλά τελικά ίσως ζοριστώ λιγάκι και πάω για την 7000

Από την σειρά 6 της Samsung ποια αξίζει παιδιά για την χρήση που την θέλω?? Όπως είπα και πριν σκέφτομαι την 7000 αλλά είναι κομματάκι ακριβή.στα 1000 ευρώ που κοστίζει ίσως έπαιρνα κάποια της σειράς 6 και να μου έμεναν και χρήματα να πάρω και μια πιο μικρή για την κρεβατοκάμαρα :chinscratch:

Όποια και να πάρεις αν δεν ανέβεις σε μέγεθος, στα τρία μέτρα δε θα δεις διαφορά. Πάρε κάποια από τη σειρά 6 της Samsung, αλλά σε 46".

Εχω την samsung 40ES6710 και σου λεω μακρια!!!Παρε panasonic αφοβα,θα κλαις τα λεφτα σου εαν παρεις την Samsung.Κριμα ειναι και ερχοντε δυσκολα χρονια!

Εχω την samsung 40ES6710 και σου λεω μακρια!!!Παρε panasonic αφοβα,θα κλαις τα λεφτα σου εαν παρεις την Samsung.Κριμα ειναι και ερχοντε δυσκολα χρονια!

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το λες; Έχεις μόνο την μία από τις δύο. Πώς προτείνεις τόσο κατηγορηματικά την δεύτερη; Μόνο επειδή απορρίπτεις την πρώτη; Εξήγησε σε παρακαλώ!