Αγορά νέας τηλεόρασης 40-42"

ChrisTop

New member
22 July 2006
4
Καλησπέρα!

Πρώτα απο όλα θέλω να πώ οτι παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα το Forum, αλλά είναι η πρώτη φορά που τυχαίνει να ποστάρω διότι είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση καινούργιας τηλεόρασης!

Έχω ρίξει αρκετό ψάξιμο, αλλά γενικά η επιλογή τηλεόρασης μου φαίνεται αρκετά πιο δύσκολη απο οτι περίμενα καθώς παίζουν πολλοί παράγοντες που περιπλέκουν την κατάσταση. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα και αυτό γιατί δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται σίγουρα στις ανάγκες μου (και γιατί τελικά υπάρχει ΠΛΗΘΟΣ τηλεοράσεων).

Anyway, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν τεθεί αναζητώ μια τηλεόραση:

Budget: Μέχρι 1000 ευρώ

Απόσταση θέασης: κάτι λιγότερο απο 2 μέτρα

Χρήση: HD Movies, Gaming και πολύ ποδόσφαιρο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για να δώσω έναν μπούσουλα μια τηλεόραση που φαινομενικά (reviews κτλ.) μου φαίνεται πως καλύπτει τις ανάγκες μου είναι η εξής:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...nasonic-TX-P42G20-Plasma-TV-42-TX-P42G20E.htm

Plus, την έχουν και πολλά άτομα sto Forum.

Δεν χρειάζεται να σου προτείνουμε κάποια άλλη...απλά δες εάν μπορείς να την πάρεις σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Καλή επιλογή,μόνο όμως αν δεν κάνεις πολύωρο gaming και δεν τοποθετηθεί σε αρκετά φωτεινό χώρο.
Και άν,βέβαια,την βρείς γιατί έχει ήδη σταματήσει η παραγωγή της.
ΥΓ. Σε 1-2 μήνες αναμένεται να την αντικαταστήσει η "νέα" GT20 (που θα έχει και 3D δυνατότητα-και μετατροπή σήματος 2D σε 3D)
Καλή επιλογή.

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας! :)

Απο οτι βλέπω αφού τα Reviews και εσείς συμφωνείτε σχεδόν σίγουρα για αυτή πάω. Αυτό πυο με παραξένεψε ήταν η αρκετά χαμηλή τιμή της αναλογικά με τα Reviews που έλεγαν πως πρόκειται για πάρα πολύ καλό μοντέλο! :)

Πολύωρο Gaming δεν κάνω, οκ, αλλά την έχω σε αρκετά φωτεινό χώρο που με πολύχρονη εμπειρία που έχω σε Plasma TVs ξέρω πως για μένα τουλάχιστον δεν θα είναι μεγάλο θέμα!

Η καινούργια εκτός απο οτι θα δίνει 3D σήμα θα έχει διαφορές στο 2D σήμα που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει;

ΥΓ: Άτιμη Pioneer τόσα χρόνια μετά και οι KURO ακόμα θραύση κάνουν...

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας! :)

Απο οτι βλέπω αφού τα Reviews και εσείς συμφωνείτε σχεδόν σίγουρα για αυτή πάω. Αυτό πυο με παραξένεψε ήταν η αρκετά χαμηλή τιμή της αναλογικά με τα Reviews που έλεγαν πως πρόκειται για πάρα πολύ καλό μοντέλο! :)

Πολύωρο Gaming δεν κάνω, οκ, αλλά την έχω σε αρκετά φωτεινό χώρο που με πολύχρονη εμπειρία που έχω σε Plasma TVs ξέρω πως για μένα τουλάχιστον δεν θα είναι μεγάλο θέμα!

Η καινούργια εκτός απο οτι θα δίνει 3D σήμα θα έχει διαφορές στο 2D σήμα που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει;

ΥΓ: Άτιμη Pioneer τόσα χρόνια μετά και οι KURO ακόμα θραύση κάνουν...

Η G20 ή τέλος πάντων η GT20,δεν έχει σχέση σε ποιότητα εικόνας με samsung...πόσο μάλιστα με τις LG,για αυτό σου είπα από την αρχή...και σε απόσταση κάτω των 2 μέτρων δεν νομίζω να αξίζει να πάρεις 50 ίντσες...άντε 46.(Ενοείται όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο).3D απλά να γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να δείς σε 40 ίντσες...

Τότε πιστεύω είμαστε οκ, προχωράω και να περιμένετε εντυπώσεις πριν και μετά Calibration στο αντίστοιχο νήμα.

Σας ευχαριστώ guys!

Η G20 ή τέλος πάντων η GT20,δεν έχει σχέση σε ποιότητα εικόνας με samsung...πόσο μάλιστα με τις LG,για αυτό σου είπα από την αρχή...και σε απόσταση κάτω των 2 μέτρων δεν νομίζω να αξίζει να πάρεις 50 ίντσες...άντε 46.(Ενοείται όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο).3D απλά να γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να δείς σε 40 ίντσες...
:flipout::flipout::flipout::SFGSFGSF:: τελικά εχεις πλακα
να ξερες και τη ειναι το 3D τη καλα που θα τανε

Last edited:
:flipout::flipout::flipout::SFGSFGSF:: τελικά εχεις πλακα
να ξερες και τη ειναι το 3D τη καλα που θα τανε

Πίστεψε με...γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το 3D...ενοώ πως δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο περιμένεις στις 40 ίντσες...:furious3:

3D στις 40" απλα δεν υφισταται.

Εδω στις 50" και αν δεν καθεσαι στο 1.5 μετρο (αντε 2) χανει την αξια του σαν αισθηση.

Πες τα και θα με βγάλουν τρελό :SFGSFGSF: