Αγορά νέας τηλεόρασης 43''-48''

dimicatch

Established Member
9 December 2007
236
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω προσεχτικά τις τελευταίες μέρες τα περισσότερα post που έχουν σχέση με τον δικό μου προβληματισμό και ήθελα μερικές απόψεις παραπάνω. Τα δεδομένα:

• Απόσταση 2,5 μέτρα
  • budget μέχρι 650 ευρώ
  • Ίντσες 43'' έως 48''
  • Το τηλεοπτικό είναι μέσω Nova
  • Κύρια χρήση η Nova με νορμάλ θέαση αθλητικών (που και που αλλά όχι φανατικά), και ταινίες με το 80% να είναι σε 720p
  • Το 3D αδιάφορο
  • To smart απαραίτητο

Έχω καταλήξει στην Samsung UE48J6200 και στην Sony KDL 43W805. Η πρόταση της Sony είναι ποιο πολύ για το Android, για το οποίο θα ήθελα να ακούσω από κάποιον αν αξίζει τον κόπο έναντι του smart της Samsung. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρω
Samsung UE48J6200

Samsung UE48J6200

Αυτή τη στιγμή, η smart πλατφόρμα της Samsung είναι ανώτερη απο αυτή της Sony. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πωλούνται στην αγορά εξωτερικά android TV box με 80-100 ευρώ που προσφέρουν πολύ περισσότερα και μπορούν να αποκτηθούν σε 2η φάση.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος με βάση τις ανάγκες που γράφεις για να προτιμήσεις τη Sony στις 43" έναντι της 48J6200.

Χρόνια πολλά.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Είναι προφανές αυτό που λες φίλε μου και δεν το είχα σκεφτεί. Όντως υπάρχουν λύσεις για android TV με σχετικά λίγα χρήματα και καλυπτεται το κενόι σχετικά εύκολα. Άρα η ζυγαριά γέρνει προς την Samsung, η οποία τυχαίνει να είναι έστω και ελάχιστα φθηνότερη.

Αν και έχω παρακολουθήσει τα άλλα post και γνωρίζω τι λένε όλοι για την J6200, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή μέσα στο budget που προανέφερα, απλά και μόνο για να φύγει η περιέργεια?