ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 46-47" ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ

tomariner

New member
7 December 2012
6
LG 47LM640S
Panasonic TX-L47ET5E
Samsung UE46ES6100
Sony KDL-46HX750

Τη θελω κυριως για ταινιες, σε ενα σαλονι με μια αποσταση 2,5-3 μετρα περιπου.
Δε θελω να ξεφυγει και να παει πανω απο 900 αν και η sony τα ξεπερναει..
Η Lg μου αρεσει πολυ αν και δεν εχει pvr και σε καποιο ξενο site διαβασε οτι ειχε καποια προβληματα με το software...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου και πολύ έντονος φωτισμός εκεί που θα τοποθετηθεί κοίτα καλύτερα την Samsung E550.

Τοσο χαλια η LG?H Sony μου φαινεται οντως καλη αλλα πολλα τα λεφτα της.Για την συγκεκριμενη Panasonic εχετε καποια αποψη?

Δες και αυτή που λέει ο Μιχάλης...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου και πολύ έντονος φωτισμός εκεί που θα τοποθετηθεί κοίτα καλύτερα την Samsung E550.

Γιατί να πάρεις τηλεόραση 50 Hz σαν την LM640 με τόσα λεφτά όταν μπορείς να πάρεις τουλάχιστον 100 αν όχι 200?

Κατά την άποψή μου πρέπει να επιλέξεις μεταξύ των Samsung UE46ES6100 και Sony KDL-46HX750. Αν δεν έχεις πρόβλημα στα 100 ευρώ που έχουν διαφορά προτίμησε την Sony, αλλά και με την Samsung θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημενος.

Για την lg δεν ηξερα τα πραγματικα hz που εχει.Ειχα διαβασει οτι εχει 400 και πιστευα οτι τα πραγματικα θα ηταν 100.Θελω να αποφυγω τις plasma..τωρα οσον αφορα passive και active,εχω επισης διαβασει οτι καλυτερα πρεπει να προτιμησω τις passive.
Πολυ μπερδεμα ρε παιδια..

Ειδα απο κοντα και την Samsung UE46ES6710 και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ.Εχετε αποψη για τη συγκεκριμενη?

Ο λογος που αποφευγω τις plasma ειναι οτι για να παρεις μια καλη πρεπει να σκασεις πανω απο 1000.

Ο λογος που αποφευγω τις plasma ειναι οτι για να παρεις μια καλη πρεπει να σκασεις πανω απο 1000.

Ακριβώς το αντίθετο είναι. Σε πλάσμα δεν έχει νόημα να πάρεις κάποια πάνω από 1000-1100 ευρώ (για 50-51").

Τα ακριβότερα μοντέλα δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε παραπάνω σε θέμα εικόνας.

για να μην ανοίγω νέο thread μιας και το θέμα είναι ίδιο θα θελα να εκφράσω κι εγώ τις απορίες μου.. ψάχνω για 47άρα (θα αγοραστεί με τη νέα χρονιά βέβαια αλλά η έρευνα αγοράς πάντα ξεκινά νωρίτερα!!) και δεδομένου ότι συμβιώνω με μία πλάσμα Panasonic κι είμαι πολύ ευχαριστημένη η πρώτη μου επιλογή θα ήταν Panasonic, όχι πλάσμα αυτή τη φορά μιας και πλάσμα έχουμε στο σπίτι ούτε έχω δει κάτι να με συγκινήσει.. αλλά έτσι για αλλαγή θα θελα και μία LED LCD να συνδέω και το pc.
εννοείται ότι ξεκίνησα από δω:http://www.skroutz.gr/s/441065/Panasonic-TX-L47ET5E.html# αλλά διαβάζοντας σε άλλα νήματα τις γνώμες και τις απόψεις σας με προβληματίσατε να ερευνήσω και τη σόνυΗΧ750 αλλά και τις σαμσουνγκ με τις οποίες όμως τα μπλέκω... γιατί έχειμεγάλη πληθώρα και δεν μπορώ ν βγάλω άκρη...
http://www.skroutz.gr/s/1567848/Samsung-UE46ES6100.html
http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html
σχεδιαστικά δε μου αρέσουν ιδιαίτερα με αυτά τα πόδια από κάτω.. αλλά πέραν τούτου και εφόσον το μπάτζετ για τηλεόραση τις σηκώνει (προς το παρόν) μπορείτε να μου πείτε τι διαφορές ουσιαστικές μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους και γιατί να προτιμήσω μία έναντι της άλλης;; φυσικά θα πάω να τις δω και επιτοπίως ποια θα κάτσει και στο μάτι μου αλλά για να επιμένει πχ ο Υπερίων ότι η σόνυ έχει κάτι καλύτερο θα χει κάποιο λόγο. είναι "καλύτερη"από την Πανασόνικ δλδ που είναι η πρώτη μου αγάπη; ή η samsung έχουν κάποιες άλλες ευκολίες στι θέμα media player κλπ;

ευχαριστώ

Αφού είναι αγάπη σου η Panasonic γιατί δεν παίρνεις την ΕΤ5 να τελειώνεις?

Εκτός από το αρκετά μέτριο μαύρο σε σκοτεινό χώρο (χαρακτηριστικό των πάνελ IPS) κατά τ' άλλα μια χαρά τηλεόραση είναι.

γιατί δεν είμαι κολλημένη.. δλδ λες ότι η σόνυ υπερέχει σ' αυτό ας απούμε... και για τις samsung τι γνώμη έχεις ;

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 46-47" ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ

Και εγω μια βοηθεια για αυτες τις τηλεορασεις..αποσταση θεασης σε μενα 5 μετρα

Σε απόσταση θέασης 5 μέτρα δεν έχεις κάνενα περιορισμό και μπορείς να αγοράσεις άνετα τηλεόραση πάνω από 55 ίντζες.