Καλημερα, εχω αποφασισει να αγορασω νεα tv, εχω κατασταλαξει στις 46'' για αποσταση γυρω στα 2,80 m. Η παλαιοτερη μου ηταν η philips 32 crt PW9528/12 με pixel plus με home cinema philips LX9000R ,δεκαετιας απο την οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενος να πω την αληθεια απο την εικονα και τον ηχο (1650tv και 1500 το home cinema ευρω αγορα), αλλα πλεον θελω κατι αλλο.Το θεμα τηλεορασης το εχω εγκαταλειψει απο τοτε και εχω ξεκινησει να διαβαζω καποια πραγματα παλι την τελευταια εβδομαδα κυριως απο εδω.Αυριο ή μεθαυριο εχω αποφασισει να παω να αγορασω μια επιτελους αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω ακομα ποιο μοντελο... Γι'αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω.Καταρχας να πω οτι η τηλεοραση θα χρησημοποιηθει για ολες τις χρησεις ,δηλαδη για TV,ποδοσφαιρο, ταινιες, gaming απο ps3,και ιντερνετ λιγο.Το 3D περιορισμενο γιατι διαβασα οτι να κανει ζημια και φοβαμαι κυριως για τα πιτσιρικια.Η χρηση του 3D θα ειναι μια -δυο φορες το μηνα το πολυ, εκτος αν εχω διαβασει λαθος. Επισης να αναφερω οτι δεν εχω προβλημα να συνδεσω το laptop μου sony vaio αν ειναι να γλυτωσω χρηματα και ευκολια χρησης ,αν νομιζετε οτι αυτο θα με βοηθησει σε κατι οσον αφορα τη χρηση της tv σε ορισμενα απο τα παραπανω και την επιλοφη μοντελου.Τα χρηματα που σκεφτομαι να δωσω ειναι περιπου στα 1000 ευρω, αλλα αν ειναι να παρω κατι που αξιζει να κανω καποια υπερβαση ειμαι διαθετιμενος να παω εως 1300 ευρω maxιmum περιπου.Να πω την αληθεια προβληματιζομαι επισης με το γεγονος οτι πριν 10 χρονια εδωσα 1650 ευρω για την philips και μεσα σε 2 χρονια ηταν ηδη παλια τεχνολογια και τωρα βεβαια ουτε ο παλιατζης δεν την παιρνει .... Αξιζει να δωσω τοσα χρηματα ή να παρω κατι μετριο, αξιοπρεπες,αλλα πιο φθηνο για να κανω την δουλεια μου, μιας και διαβαζω οτι σε λιγο καιρο βγαινουν οι OLED? Τελος παντων για να μην κουραζω σκεφτομαι αυτα τα μοντελα:
Πρωτα απο ολα σκεφτομαι την Sony KDL-46HX750
μετα με τυχαια σειρα Samsung UE46EH6030W,Samsung UE46ES6710,Samsung UE46ES6340,Panasonic TX-L47ET5E,LG 47LM640S,PHILIPS 47PFL6057H/12, και αν πιστευετε οτι αξιζει παω και στην Sony KDL-46HX850.Δεν ξερω αν ειναι παλια μοντελα πλεον ολα αυτα και αν θα τα βρω αλλα γι'αυτα διαβασα απο εδω μεσα.Αν εχετε κατι αλλο που δεν γνωριζω, ευπροσδεκτο.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μακροσκελες post.
Πρωτα απο ολα σκεφτομαι την Sony KDL-46HX750
μετα με τυχαια σειρα Samsung UE46EH6030W,Samsung UE46ES6710,Samsung UE46ES6340,Panasonic TX-L47ET5E,LG 47LM640S,PHILIPS 47PFL6057H/12, και αν πιστευετε οτι αξιζει παω και στην Sony KDL-46HX850.Δεν ξερω αν ειναι παλια μοντελα πλεον ολα αυτα και αν θα τα βρω αλλα γι'αυτα διαβασα απο εδω μεσα.Αν εχετε κατι αλλο που δεν γνωριζω, ευπροσδεκτο.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μακροσκελες post.