Αγορά νέας τηλεόρασης 4κ ~48'

fragman

New member
16 November 2011
14
Θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά νέας τηλεόρασης 4κ περίπου 48' με τα εξής κριτήρια

1. Ποιότητα εικόνας για ταινίες κυρίως και μπαλίτσα... αλλά και για τα υπόλοιπα (μάλλον VA PANEL...και όχι IPS) και 100Hz (πραγματικά)
2. Απόσταση θέασης 2,30 με 2,90 (γωνιακός καναπές, άρα και καλές γωνίες θέασης και φυσικά όχι curved)
3. Καλή σχέση ποιότητας τιμής (αν αξίζει η τηλ. τότε ας πληρώσω κάτι παραπάνω)
4. Smart tv, wifi ενσωματωμένο και ίσως 3d (δεν καίγομαι...αλλά γιατί όχι αν υπάρχει...)

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις γιατί έχω "καεί" με το να ψάχνω μοντέλα και θα ήθελα βοήθεια...
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει samsung καθώς έχω καεί στο παρελθόν...και είμαι ανάμεσα σε panasonic και lg...αλλά όλες οι προτάσεις είναι δεκτές (δεν απορρίπτω κάποια μάρκα...εφόσον είναι ποιοτική η τηλεορ.)

please help...:FSGSFGS4:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Δύο διευκρινίσεις...
1. budget μέχρι 800-900 ευρώ μέγιστο..
2. Στο χώρο που έχω (τραπεζάκι...κτλ) νομίζω ταιριάζει μέχρι 48' μέγιστο (τραβηγμένα 50...) οπότε μην μου προτείνεται μεγαλύτερα μοντέλα...
κάτι σε lg ή panasonic?

Θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά νέας τηλεόρασης 4κ περίπου 48' με τα εξής κριτήρια

1. Ποιότητα εικόνας για ταινίες κυρίως και μπαλίτσα... αλλά και για τα υπόλοιπα (μάλλον VA PANEL...και όχι IPS) και 100Hz (πραγματικά)
2. Απόσταση θέασης 2,30 με 2,90 (γωνιακός καναπές, άρα και καλές γωνίες θέασης και φυσικά όχι curved)
3. Καλή σχέση ποιότητας τιμής (αν αξίζει η τηλ. τότε ας πληρώσω κάτι παραπάνω)
4. Smart tv, wifi ενσωματωμένο και ίσως 3d (δεν καίγομαι...αλλά γιατί όχι αν υπάρχει...)

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις γιατί έχω "καεί" με το να ψάχνω μοντέλα και θα ήθελα βοήθεια...
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει samsung καθώς έχω καεί στο παρελθόν...και είμαι ανάμεσα σε panasonic και lg...αλλά όλες οι προτάσεις είναι δεκτές (δεν απορρίπτω κάποια μάρκα...εφόσον είναι ποιοτική η τηλεορ.)

please help...:FSGSFGS4:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Δύο διευκρινίσεις...
1. budget μέχρι 800-900 ευρώ μέγιστο..
2. Στο χώρο που έχω (τραπεζάκι...κτλ) νομίζω ταιριάζει μέχρι 48' μέγιστο (τραβηγμένα 50...) οπότε μην μου προτείνεται μεγαλύτερα μοντέλα...
κάτι σε lg ή panasonic?

VA panel και καλές γωνίες θέασης δεν μπορείς να έχεις, είναι ο περιορισμός της τεχνολογίας. Πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο να στρίβεις την τηλεόραση (αν και με τις αποστάσεις που περιγραφεις μάλλον δεν θα έχεις θέμα) και το να βλέπεις με κάποιο φως ανοιχτό.

Αν δεν μπορει να στριμωχθεί στο χώρο σου μιά 55" είναι πολύ κρίμα γιατί τρέχει μια προσφορά που ταιριάζει κουτι στις ανάγκες και το budget σου. -bye-