ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 50"-55" εως 1400

sousamlis

New member
8 November 2013
1
Καλησπέρα σας.
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum σας και ευελπιστώ να βγάλω κι εγώ μια άκρη όσον αφορά την απόφασή μου για αγορά νέας τηλεόρασης...Με την απαραίτητη βοήθεια όλων σας φυσικά !!!

Κατόπιν , αρκετής αναζήτησης , reviews είχα καταλήξει στην απόκτηση της SAMSUNG UE55F6800 .

Σήμερα με ενημέρωσαν από το το ηλεκτρονικό κατάστημα που το είχα παραγγείλει , ότι υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας .
Απο εκείνη τη στιγμή , ξαναψάχνω , μήπως μπορέσω να καταλήξω εκ νέου , γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο δεν μπορώ πλέον να το βρω πουθενά.
Είμαι μεταξύ της SAMSUNG UE55F6500 και της SAMSUNG UE50F6800 ... Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ τους ; Είναι μόνο σχεδιαστικές ;
Επίσης στα ίδια χρήματα είναι και η SAMSUNG UE46F7000 , όμως μικραίνει η οθόνη αρκετά , πράγμα που δεν είναι και η καλύτερη μου επιλογή. Αξίζει η αναβάθμιση της σειράς , ώστε να πέσω τόσο σε ίντσες ;;; (Δε με ενδιαφέρει το motion control.)

Η απόσταση της τηλεόρασης είναι περίπου 3 μέτρα και με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα της εικόνας , το gaming , τα αθλητικά και το 3D οπωσδήποτε !!!

Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο τηλεόρασης που να εξυπηρετεί αυτά που θέλω ;;;
Το budget είναι 1200-1400 (τραβηγμένα)...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων , όσους διαθέσουν έστω και ένα λεπτό για να με βοηθήσουν στην απόφασή μου ...

Αν διαβασεις παρομοια ποστ εχεις και την απαντηση...55 σιγουρα και ,f6500 λογω τιμης προς αποδοση

Η 55" F6500 είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget. Υστερεί μόνο σε γωνίες θέασης, αλλά αν πας σε επιλογές με IPS panel θα έχεις χειρότερο μαύρο και αντίθεση.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 50"-55" εως 1400

Η 55" F6500 είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget. Υστερεί μόνο σε γωνίες θέασης, αλλά αν πας σε επιλογές με IPS panel θα έχεις χειρότερο μαύρο και αντίθεση.

Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι νέο μέλος και όπως και ο φίλος μας παραπάνω διαθέτω το ίδιο budget και κινούμαι στις ίδιες ίντσες. Για ποιο λόγο θεωρείτε την F6500 μονόδρομο?
Ποια είναι η γνώμη σας για την TX-L55ET60 Panasonic ?

Ευχαριστώ
[FONT=Verdana, Arial, sans-serif]
DEpP
[/FONT]

Καμία τηλεόραση δεν είναι μονόδρομος. Δεν είμαστε σε φασιστικό καθεστώς τύπου Στάλιν που όλοι έπρεπε να αγοράζουν την ίδια τηλεόραση υποχρεωτικά και οι αντιφρονούντες στέλνονταν στα γκούλαγκ.

Βλέπεις , συγκρίνεις και αποφασίζεις/αγοράζεις.

Ok. δεκτό, ίσως να μην το έθεσα σωστά. Δεν είναι ούτε υποχρεωτική επιλογή , ούτε μονόδρομος , είναι μία πρόταση... ας μην κολλάμε όμως σε λεπτομέρειες . Θα θέσω καλύτερα λοιπόν το ερώτημά μου. Η F6500 είναι καλύτερη (σε τεχνικά χαρακτηριστικά) από την TX-L55ET60 Panasonic ? Και δεν μιλάω για την σύγκριση που θα κάνεις με το μάτι στο μαγαζί που θα πας να κάνεις την αγορά, αλλά για θέματα τεχνικών χαρακτηριστικών , ποιότητας κατασκευής, ποιότητας εταιρειών κλπ. Εάν πάλι οι διαφορές τους είναι μικρές και στην ουσία υπάρχουν μόνο για να τις συζητάμε στα χαρτιά πάλι θα ήταν ενδιαφέρουσα άποψη.
Ευχαριστώ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι το καλύτερο κριτήριο επιλογής μιας τηλεόρασης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις τηλεοράσεις που σε ενδιαφέρουν από κοντά.

Θενξ. Οπότε στην ουσία οι διαφορές τους είναι μικρές , το θέμα είναι ποια θα μου κάνει κλικ στο μάτι περισσότερο. Αυτό ήθελα να μάθω. Μην πάω και πάρω την Panasonic μου βγάλει κάνα θέμα και μετά μου λένε "μα καλά δε ρώταγες πρώτα? βγάζει προβλήματα, ή ξέρω γω έχει άθλιο service σαν εταιρεία. ή το συγκεκριμένο μοντέλο είναι για πέταμα , ή έχει πολύ ξεπερασμένη τεχνολογία κλπ"

Ρώτησε και για καμιά επέκταση εγγύησης στην 5ετία απο εκεί που θα αγοράσεις την νέα τηλεόραση (όποια και αν είναι αυτή). Οι φλάτ τηλεοράσεις δεν είναι σαν τις CRT που έβγαζαν άνετα την 10ετία.