αγορά νέας τηλεόρασης 50-55" περίπου!

pan0st

New member
24 August 2014
27
Καλησπέρα σε όλους!
θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια έρευνα αγοράς που κάνω για νέα τηλεόραση.
θα ήθελα να είναι περίπου 50".
η απόσταση θέασης θα είναι 4μ.
το κόστος της θα ήθελα να είναι γύρο στα 600 .
η χρήση της θα είναι κυρίως για hd ταινίες, ντοκιμαντέρ.
δεν με ενδιαφέρει να είναι smart, ούτε 3d!
με ενδιαφέρει να έχει οσο γίνεται καλή ποιότητα εικόνας!
ανοιχτός σε προτάσεις αρκεί να μην ξεφύγουμε πολύ στην τιμή!
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Απ' ότι κατάλαβα ψιλο μονόδρομος η επιλογή ε; :laugh:
Κάτι ακόμα, για να βελτιώσω το σύστημα ήχου σε surround τι μου προτείνετε δεδομένου των εξόδων της tv, μιας και οι ταινίες θα είναι σε μορφή mkv, mp4, κλπ. και θα αναπαράγονται από τον media player της.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Απ' ότι κατάλαβα ψιλο μονόδρομος η επιλογή ε; :laugh:
Κάτι ακόμα, για να βελτιώσω το σύστημα ήχου σε surround τι μου προτείνετε δεδομένου των εξόδων της tv, μιας και οι ταινίες θα είναι σε μορφή mkv, mp4, κλπ. και θα αναπαράγονται από τον media player της.
Αν οι ταινίες σου θα αναπαράγονται από το media Player της τηλεόρασης και μόνο, κατά 99% δε σου χρειάζεται σύστημα surround διότι θα τις παίζει με ότι ήχο και να έχουν , σε στέρεο μορφή. Τώρα αν χρησιμοποιήσεις εξωτερικό media Player η κάποιο Bluray Player , τότε ναι σου χρειάζεται το surround.

η Panasonic TX-L55ET60 σε σύγκριση με την Samsung-UE 50H 6200 όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη?

η Panasonic TX-L55ET60 σε σύγκριση με την Samsung-UE 50H 6200 όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη?

Ips panel (panasonic) vs va panel (samsung). Η samsung υπερτερεί σε αντίθεση (καλύτερο μαύρο) και smart tv (γρηγορότερη και με περισσότερο περιεχόμενο). H ET60 υπερτερεί σε γωνίες θέασης (ips panel), upscale (για μένα πολύ καλύτερο των samsung, λόγω μάλλον καλύτερου anti-aliasing) και στο άνετο 3d (ειναι passive που προτιμώ προσωπικά ένταντι του active έστω και στη μισή ποιότητα). Κατά τα λοιπά η panasonic et60 είναι περυσινή ενώ η samsung φετεινή.

Σε αυτήν κατέληξα τελικά!
Τι γυαλιά μπορώ να αγοράσω για αυτό το μοντέλο όμως;
Στο skr@@tz τα ενεργά ξεκινάν από 16 αλλά είναι της Samsung.
Θα κάνουν και για την Panasonic;

Οποιαδήποτε γυαλιά υποστηρίζουν το πρότυπο 3D RF(bluetooth) κάνουν (Panasonic,Samsung,Sony)

Τελικά λόγω οικονομικών ίσως να μην μπορέσω να αποκτήσω την Panasonic.
Βρήκα αυτήν όμως: Samsung UE48H5500 στα 550
Η άποψη σας για το μοντέλο;
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία...

μετα απο μπολικο ψαξιμο στο forum για 48-55 '' είμαι σε αδιεξοδο , εχω βάλει sony 828-829 στο ματι τα θετικα της για μενα gaming-full Hd ποιότητα , δεν γνωρίζω αν ο player του εχει δυνατοτητα να μικραινει κ να μεγαλωνει το μέγεθος των υπότιτλων (αυτο για τον πατερα μου π δεν βλέπει με μικρούς) , μετα η LG 730v εξτρα της ειναι το Smart κ το 3Δ , απο panasonic κ toshiba πάνω κάτω νομίζω ίδιες είναι ...... Για τα λεφτά τους τα οποία εινα 1000 θέλω κάτι να κρατήσει κ να με καλύψει σε ταινιες , gaming , τωρα απο τη στιγμη που ειναι κ 3Δ να βλέπεται άνετα...

Δεν το έχεις ψάξει καλά αλλιώς θα προτιμούσες την W805 (ίδια κατά 99% σε εικόνα με την 829) και θα γλίτωνες και κάποια χρήματα.

Εχεις κάποιο δίκιο μπορεις να πας κ στην 55'' αμα λάχει που ειναι ελαφρως ποιο φθηνη απο την 829 ... Κάποια άλλη τηλεόραση που με ξεφευγει σε αυτα τα specs κ μπορει να συγκριθεί μαζί της έχοντας κάποιο δυνατό χαρτί ?

Καλησπέρα!
Μετά από περίπου 6 μήνες (!!!) αναζήτησης για νέα τν, εδώ και κάποιες μέρες είμαι κάτοχος μιας samsung 50H6200 !

Ευχαριστώ το forum για την πολύτιμη βοήθειά του!

Μια πρώτη άποψη για την τν θα βρείτε εδώ...