Αγορά νέας τηλεόρασης 50"-60"

καλημερα..απο οτι φαινεται γερνεις προς πλασμα μεραια...ο ducksong σε ενημερωσε για τυχον θεματακια που αφορουν τις πλασμα ετσι ωστε να μην το μετανιωσεις...σε gaming και παλι θα πρεπει να ησουν προσεκτικος...σε god of war με 30 λεπτα παιχνιδι αφηνε (για λιγη ωρα) αποτυπωμα τις μπαρες ενεργειας επανω αριστερα..μετα εφευγε αλλα για εμενα ηταν εκνευριστικο να ειμαι στην τσιτα μηπως γινει επιμονο...δες τα αρνητικα των led και πλασμα και δες ποια τεχνολογια δεν επιρρεαζει την καθημερινη σου θεαση...και παρε αυτη που κανεις κεφι....

δεν διαφωνουμε ...σιγουρα βλεπεις τι χρηση κανεις κ κινεισαι.γερνω προς πλασμα οντως βασικα λογω μηδενικης αποκρισης.αν ας πουμε εβρισκα μια led με πολυ χαμηλη αποκριση ισως το σκεφτομουν σοβαρα...(αν αχεις καμια προταση ευπροσδεκτη) απλα ρωτησα μηπως ο φιλος ειχε κατι αλλο κατα νου π μου διαφευγει γτ δεν ειναι γνωστης

δεν διαφωνουμε ...σιγουρα βλεπεις τι χρηση κανεις κ κινεισαι.γερνω προς πλασμα οντως βασικα λογω μηδενικης αποκρισης.αν ας πουμε εβρισκα μια led με πολυ χαμηλη αποκριση ισως το σκεφτομουν σοβαρα...(αν αχεις καμια προταση ευπροσδεκτη) απλα ρωτησα μηπως ο φιλος ειχε κατι αλλο κατα νου π μου διαφευγει γτ δεν ειναι γνωστης

καλημερα..θα σου προτεινα φετινη sony εχει χαμηλο lag..καποιο μοντελο 806/807 πρεπει να σου κανει και στην τιμη...αλλη επιλογη ειναι η samsung f6400/6500 και πανω..και αυτες εχεουν χαμηλο lag..δεν θα σου προτεινα lg...εχω την es7000 και δεν εχω κανενα παραπονο με αυτο το θεμα....πριν ειχα την panasonic gt30 πλασμα και μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο σε χρονο αποκρισης...εχω το ps3 και παιζω fps παιχνιδια συχνα

Last edited:
καλημερα..θα σου προτεινα φετινη sony εχει χαμηλο lag..καποιο μοντελο 806/807 πρεπει να σου κανει και στην τιμη...αλλη επιλογη ειναι η samsung f6400/6500 και πανω..και αυτες εχεουν χαμηλο lag..δεν θα σου προτεινα lg...εχω την es7000 και δεν εχω κανενα παραπονο με αυτο το θεμα....πριν ειχα την panasonic gt30 πλασμα και μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο σε χρονο αποκρισης...εχω το ps3 και παιζω fps παιχνιδια συχνα

οι tv που αναφερεις ξερεις τι χρονο αποκρισης εχουν; 2 η 5 ms? παιζω φιφα κ η σκια της μπαλας με χαλαει απιστευτα...γιαυτο εχω "κολλησει" λιγο με τις πλασμα.

οι tv που αναφερεις ξερεις τι χρονο αποκρισης εχουν; 2 η 5 ms? παιζω φιφα κ η σκια της μπαλας με χαλαει απιστευτα...γιαυτο εχω "κολλησει" λιγο με τις πλασμα.
στην δικια μου αφηνε ελαχιστη σκια οταν ειχα την κινηση στο τυπικο...ομως οταν ηταν σε προσαρμοσμενη με μειωση θολοτητας φυρω στο 8 και μειωση τρεμομπαιγματος στο 5 ηταν νερακι ολα...

Αν θες να ευχαριστιέσαι τις ταινίες σου, θα πας σε plasma χωρίς δεύτερη σκέψη και επιμένω σ´αυτό γιατί και plasma έχω (panasonic 50'') και lcd led (samsung 55''). Απλά όπως έγραψαν και οι άλλοι φίλοι θα είσαι λίγο προσεκτικός. Τους πρώτους έξι μήνες θα αποφεύγεις στατικές εικόνες και λογότυπα καναλιών (θα αλλάξεις το aspect radio). Αν παίζεις παιχνίδια (τον πρώτο καιρό μέχρι να στρώσει και να σταθεροποιηθεί ο φώσφορος καλό είναι τα αποφύγεις), άφησέ την μετά σε ένα κανάλι που παίζει ταινία με zoom (crop) για κανένα μισάωρο να "ξεπλυθεί". Σε σύνδεση με pc βάλε το screen saver στο δίλεπτο. Όταν στρώσει, δες το sin city στην plasma, δες το και στην lcd led ενός φίλου σου και έλα να τα ξαναπούμε. Προσωπικά, αν μπορούσα να πάρω κάποιο από τα καινούργια μοντέλα της panasonic στις 55'', ούτε που θα ασχολιόμουνα με τις lcd. Δεν υπάρχει υποκατάστατο μπροστά στον έλεγχο σε επίπεδο pixel που έχουν η plasma. Αμφιβάλλω αν και οι oled θα ''πιάσουν'' τις επιδόσεις τους - ειδικά στα χρώματα.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης 50"-60"

Εδώ και καμία εβδομάδα είχε το Sin City στο OTE cinema και το είδα λίγο στην δικιά μου για δοκιμή. Μια χαρά ήταν η εικόνα με πολύ καλή αντίθεση. Βέβαια σίγουρα μια τελευταία γενιά πλάσμα θα έχει καλύτερο μαύρο αλλά με την διαφορά ότι την ημέρα θα έδειχνε τόσο ξεβαμμένη που θα ήταν προβληματική η θέαση (όταν είχα πλάσμα αρκετές φορές έπρεπε να κλείσω τα σκούρα για να δω).

Για εμένα τελικά μετά από αρκετές αλλαγές τηλεοράσεων καλύτερα μια τηλεόραση που τα καταφέρνει καλά σε όλες τις συνθήκες παρά μια που είναι άριστη στην μία περίπτωση και προβληματική στην άλλη.

Last edited:

Εδώ και καμία εβδομάδα είχε το Sin City στο OTE cinema και το είδα λίγο στην δικιά μου για δοκιμή. Μια χαρά ήταν η εικόνα με πολύ καλή αντίθεση. Βέβαια σίγουρα μια τελευταία γενιά πλάσμα θα έχει καλύτερο μαύρο αλλά με την διαφορά ότι την ημέρα θα έδειχνε τόσο ξεβαμμένη που θα ήταν προβληματική η θέαση (όταν είχα πλάσμα αρκετές φορές έπρεπε να κλείσω τα σκούρα για να δω).

Για εμένα τελικά μετά από αρκετές αλλαγές τηλεοράσεων καλύτερα μια τηλεόραση που τα καταφέρνει καλά σε όλες τις συνθήκες παρά μια που είναι άριστη στην μία περίπτωση και προβληματική στην άλλη.
οοοο ++1:SFGSFGSF:

Δεν υπαρχει τετοια τηλεοραση