Αγορά νέας τηλεόρασης 50" ή 55"

Ήρθε η τηλεόραση παίδες! Samsung 50C6900.....τέρας!!! τώρα ξεκινάμε....τι πρέπει να κάνω? Την βάζω και παίζει , την στρώνω? τι είναι αυτά τα burn-in dvd ? Δώστε μου 2-3 hints για το ξεκίνημα γιατί ο ενθουσιασμός μου θα με κάνει να πάω να πάρω DVD και να μην σηκωθώ από τον καναπέ για κάνα μήνα.....

Καλορίζικη και καλοθέατη!!!!

Κανονικά βλέπεις τηλεόραση,απλά με χαμηλές ρυθμίσεις,και βάζεις σε λειτουργία zoom,να μην φένεται το λογότυπο των καναλιών,τίποτα παραπάνω.

+1

Kαι οι ρυθμισεις και χαμηλες να μην ειναι δεν πειραζει αρκει να μην ειναι στο "δυναμικο".

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Yperion να ξέρεις ότι με επηρέασες πολύ στην επιλογή μου και σε ευχαριστώ. Ήρθα σε πολλές κόντρες γιατί όλοι έχουν φάει το χάπι τις LED-LCD αλλά μάλλον θα βγω ασπροπρόσωπος....
Δουλεύω λοιπόν κανονικά την τηλεόραση απλά σε ζουμ για να μην βλέπω σήμα καναλιών και κοιτάω να μην είναι σε δυναμικό mode. Όταν δεν βλέπω τίποτα βάζω το break in dvd και όταν κλείσω 250 ώρες τότε αρχίζω να παίζω με τις ρυθμίσεις.

........ αλλά μάλλον θα βγω ασπροπρόσωπος....

Οχι μάλλον.....σίγουρα θα βγείς!!!

Και γω μετά από crt Philips πήγα σε 50άρα plasma και τώρα δεν μπορώ να δώ αλλού τηλεόραση. Ενας φίλος μου πήρε μια LG 750 42" edge led και το σαββάτο που μας πέρασε προσπάθησα να δω μια ταινία.... Ε μου έσπασαν τα νεύρα αυτές οι γκρί μπάρες πάνω κάτω από την ταινία. Μόλις συνηθίσει το μάτι σου στην plasma ΔΕΝ θα μπορείς να δείς αλλού. Εγώ τουλάχιστόν αυτό έχω πάθει...

ΥΓ : Για τον λόγο αυτό κατήρργησα και το να πηγαίνω σινεμά. Περιμένω να βγει η ταινία σε blue ray και να την νοικιάσω. Και λεφτά μου μένουν και η εικόνα σπίτι μου είναι καλύτερη...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Yperion να ξέρεις ότι με επηρέασες πολύ στην επιλογή μου και σε ευχαριστώ. Ήρθα σε πολλές κόντρες γιατί όλοι έχουν φάει το χάπι τις LED-LCD αλλά μάλλον θα βγω ασπροπρόσωπος....

Το ευχαριστω να το πεις οταν δεις την διαφορα.

Παρε κανα Avatar σε BR μολις τελειωσεις το στρωσιμο.-bye-

Οχι μάλλον.....σίγουρα θα βγείς!!!

Και γω μετά από crt Philips πήγα σε 50άρα plasma και τώρα δεν μπορώ να δώ αλλού τηλεόραση. Ενας φίλος μου πήρε μια LG 750 42" edge led και το σαββάτο που μας πέρασε προσπάθησα να δω μια ταινία.... Ε μου έσπασαν τα νεύρα αυτές οι γκρί μπάρες πάνω κάτω από την ταινία. Μόλις συνηθίσει το μάτι σου στην plasma ΔΕΝ θα μπορείς να δείς αλλού. Εγώ τουλάχιστόν αυτό έχω πάθει...

ΥΓ : Για τον λόγο αυτό κατήρργησα και το να πηγαίνω σινεμά. Περιμένω να βγει η ταινία σε blue ray και να την νοικιάσω. Και λεφτά μου μένουν και η εικόνα σπίτι μου είναι καλύτερη...

+1
ειδικα στην kuro(και που να την καλιμπραρεις?).