Αγορά νέας τηλεόρασης 50 και πάνω!

ναι! δεν υποστηρίζει flash, παίζει κανονικά youtube από την εφαρμογή.
Για το smart control 670v και πάνω ή το αγοράζεις αυτόνομα, κανά 2 φορές crazysundays το e-shop. Μπορεί να το χτυπήσω τότε αλλιώς βολεύομαι με το απλό, όντως είναι πολύ ωραίο στην 731 του φίλου αλλά θέλει συνήθεια.

!

Ειμαι κάτοχος μιας 32lb650
YouTube παιζει και μέσα απο τον web browser οπως και Vimeo και Dailymotion. Αλλα δεν έχω δοκιμάσει .
Το θεμα του smartcotrol το ελυσα με το ποντίκι που είχα στο laptop
http://www.e-shop.gr/modecom-mc-wm8-wireless-optical-mouse-p-PER.502081

.

Από πλευράς ποιότητας εικόνας, δεν κερδίζεις κάτι, αν επιλέξεις κάποια από αυτές.

To καλό με την lg είναι ότι έχει ωραίο design και σχεδόν μηδαμηνό πλαίσιο.Τώρα από εικόνα αν είναι τόσο σκάρτη (όπως λένε κάποιοι) και το μαύρο της είναι γκρι δεν το ξέρω.Δεν έχω τη δυνατότητα να την δω από κοντά.
Από την άλλη η Samsung TV 48'' UE48H6500 έχει Twin Tuner και λειτουργίες PVR & Timeshift κάτι που δεν έχει η lg.
Eπίσης διαβάζω ότι η lg κολλάει στον browser και εμφανίζει μήνυμα ότι "σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή".
Δε μπορώ να αποφασίσω.

κοίτα, με το ips panel τη διαφορά την καταλαβαίνεις σιγά σιγά όσο νυχτώνει. Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν με αντίστοιχη διαρρύθμιση η καλύτερη γωνία θέασης του να σου κάθεται καλύτερα. Το βραδάκι όμως όταν κάτσεις να απολαύσεις ταινιούλα στο ημίφως η διαφορά στο πάνελ σε σχέση με ένα psa είναι όντως τραγική. Και όσο λιγότερο φως τόσο χειρότερα φαίνεται το ips.
Για twin tuner και pvr - timeshift προσωπικά έεεεχω την εντύπωση ότι και η δικιά μου η f6500 τα έχει αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μα ποτέ.
Κυρίως τη χρήση που σε ενδιαφέρει δες. Είναι δική σου η πίτα δικό σου και το μαχαίρι. Εγώ σε psa πήγα και παρότι το κομμάτι που μου λαχε δεν ήταν το καλύτερο συνεχίζω να το θεωρώ ως μοναδική (πλέον ελλείψει πλάσμα) επιλογή. Από την άλλη με τη σύζυγο μαλώνουμε για τη σκοτεινιά που επικρατεί στο σαλόνι... Μέχρι που τελικά την παίρνει ο ύπνος :)