Αγορά νέας τηλεόρασης 55' ιντσών

stavrossp

New member
18 November 2009
12
Καλημέρα, θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στην επιλογή νέας τηλεόρασης 55' ιντσών για το σαλόνι. Απόσταση θέασης 4m, η χρήση της τηλεόρασης θα είναι ταινίες 1080p, 3D, και ποδόσφαιρο από OTE TV. Το budget μου είναι μέχρι 2300 euro, είμαι μεταξύ των SAMSUNG UE55HU7500, SAMSUNG UE55H7000 και PANASONIC TX-55AS750.
Παρακαλώ τη γνώμη σας γι'αυτές και για όποια άλλη προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:grinning-smiley-043

Καλημέρα, θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στην επιλογή νέας τηλεόρασης 55' ιντσών για το σαλόνι. Απόσταση θέασης 4m, η χρήση της τηλεόρασης θα είναι ταινίες 1080p, 3D, και ποδόσφαιρο από OTE TV. Το budget μου είναι μέχρι 2300 euro, είμαι μεταξύ των SAMSUNG UE55HU7500, SAMSUNG UE55H7000 και PANASONIC TX-55AS750.
Παρακαλώ τη γνώμη σας γι'αυτές και για όποια άλλη προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:grinning-smiley-043

για 4 μετρα καλυτερα να πας σε μεγαλυτερη...εαν επιμενεις παντως για 55 προτεινω την h7000...σου περισσευουν και λεφτα ...για uhd καλυτερα στην επομενη αγορα που ισως να εινα και oled τεχνολογιας.....την πανασονικ δεν την εχω τσεκαρει και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια...

https://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html

Έχει λίγο περίεργο σχεδιασμό και σε smart tv είναι κάτω του μετρίου , κερδίζεις όμως 5" πράγμα πολύ σημαντικό (για 4 μέτρα 55" είναι μικρή) και σε εικόνα 2D είναι πολύ καλή (σε 3D είναι λίγο μέτρια).

Άλλη 60άρα σε καλή τιμή είναι αυτή...

https://www.skroutz.gr/s/4866089/Panasonic-TX-60AS650.html

Απο αυτές που κοιτάς σε 55" (αν τελικά δεν πας σε 60") ψηφίζω την H7000.

Σας ευχαριστώ και τους δυό σας για το ενδιαφέρον σας, λόγω υπερβολικής δουλειάς δεν μπόρεσα να απαντήσω άμεσα στις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερη από 55" ίντσες. Από ότι είδα η PANASONIC βγαίνει και σε 55" (TX-55AS650). Από ότι μου λέτε όμως δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη από τις SAMSUNG, σωστά? Η UE55HU7500 δεν αξίζει για το panel που φοράει? είναι νωρίς ακόμα για τέτοιο panel?

1-Στην απόσταση που έχεις κοιτάς 60" ελάχιστο κατά την γνώμη μου με πρώτο φαβορί την W855.
2-Αν παρόλα αυτά πας σε 55" νομίζω ότι η 55H7000 είναι η καλύτερη λύση.

Η AS650 μόλις είδα σε κάποιο τεστ ότι έχει πάνελ IPS οπότε ξέχασε την καλύτερα. To "καλό" πάνελ (PSA) το έχει η 640...

https://www.skroutz.gr/s/5088075/Panasonic-TX-55AS640.html

Είναι συνολικά υποδεέστερη από την H7000 όμως.

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σας, μάλλον θα καταλήξω στην Η7000.:worshippy:

Χαίρεται.
Είμαι και εγώ ανάμεσα στην panasonic TX-55AS750 και στη SAMSUNG UE55H7000. Στα περίπου 1250 η πρώτη, στα 1530 η δεύτερη. Έχω πειστεί πλέον και εγώ ότι η samsung λογο VA panel αντί του IPS που έχει η panasonic είναι καλύτερη, κάτι όμως που δεν κατάφερα να το διαπιστώσω και ο ίδιος μιας και τις είδα σε κατάστημα και μάλιστα όχι δίπλα-δίπλα. Βασίζομαι οπότε στα όσα διάβασα στο web καθώς και στα σχόλια μερικών μελών του avclub σε διάφορα τόπικ που διάβασα αυτές τις μέρες.
Το ερώτημα είναι το εξής. Αξίζει η samsung την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση;

Και κάτι ακόμα. Και οι δύο είναι smart και υποστηρίζουν DLNA. Έχω στο σπίτι ένα NAS (σκληρός δίσκος συνδεδεμένος στο οικιακό LAN). Παίζουν και οι δύο αρχεία mkv και avi από το σκληρό δίσκο και μάλιστα με υποστήριξη υποτίτλων; Το ρωτάω αυτό διότι η SONY KDL-32EX720 που έχω στο υπνοδωμάτιο διαβάζει μόνο τα avi και μάλιστα όχι όλα ενώ δεν παίζει υπότιτλους, παρά μόνο αν είναι ενσωματωμένοι.
Ευχαριστώ πολύ.

Χαίρεται.
Είμαι και εγώ ανάμεσα στην panasonic TX-55AS750 και στη SAMSUNG UE55H7000. Στα περίπου 1250 η πρώτη, στα 1530 η δεύτερη. Έχω πειστεί πλέον και εγώ ότι η samsung λογο VA panel αντί του IPS που έχει η panasonic είναι καλύτερη, κάτι όμως που δεν κατάφερα να το διαπιστώσω και ο ίδιος μιας και τις είδα σε κατάστημα και μάλιστα όχι δίπλα-δίπλα. Βασίζομαι οπότε στα όσα διάβασα στο web καθώς και στα σχόλια μερικών μελών του avclub σε διάφορα τόπικ που διάβασα αυτές τις μέρες.

Και κάτι ακόμα. Και οι δύο είναι smart και υποστηρίζουν DLNA. Έχω στο σπίτι ένα NAS (σκληρός δίσκος συνδεδεμένος στο οικιακό LAN). Παίζουν και οι δύο αρχεία mkv και avi από το σκληρό δίσκο και μάλιστα με υποστήριξη υποτίτλων; Το ρωτάω αυτό διότι η SONY KDL-32EX720 που έχω στο υπνοδωμάτιο διαβάζει μόνο τα avi και μάλιστα όχι όλα ενώ δεν παίζει υπότιτλους, παρά μόνο αν είναι ενσωματωμένοι.
Ευχαριστώ πολύ.

το οτι ειναι καλυτερη η 7000 στο συνολο ειναι σιγουρο...αυτο που δεν ειναι σιγουρο ειναι κατα ποσο εσυ μπορεις να διακρινεις , κατα ποσο ψηλα εχεις βαλει τον πηχη στην εικονα
που απαιτεις και τελος εαν τα οικονομικα σου θα ματωσουν εαν επιλεξεις την h7000...βαλε αυτα τα ερωτηματα στον εαυτο σου και οταν τις ξαναδεις δεν θα εχεις ενδοιασμους...

Χαίρεται.

Ευχαριστώ πολύ.

Γιατί δεν κοιτάς το μοντέλο AS640 της Panasonic που έχει VA panel; Το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο από την Samsung (949 ), ενώ δεν ξέρω κατά πόσον οι οποίες διαφορές αξίζουν τα περίπου 600 παραπάνω...