αγορα νεας τηλεορασης - 55´´ pana vt30 - samsung 64'' d8000

karie

New member
25 November 2011
14
Athens
παιδια καλησπερα, να κανω μια (ισως και λιγο noobistiki) ερωτηση.. σκεφτομαι να διαθεσω ενα ποσο για αγορα της panasonic vt30 55'', παρατηρησα ομως οτι στην ιδια τιμη υπαρχει και η samsung 64'' D8000 γνωριζω οτι η πανασονικ ειναι ποιοτικοτερη τηλεοραση αλλα απ την αλλη αναρωτιεμαι μηπως αξιζει να παω για τις παραπανω ιντζες... ειμαι σε δηλημα θα ηθελα την γνωμη των ειδικων παρακαλω..

ευχαριστω

ως επι το πλειστον στο σπιτι βλεπω δορυφορικο (sky) για ταινιες, μπαλα κτλπ... αλλα βλεπω κ τα ελληνικα ψηφιακα κτλπ ωρες ωρες.. μαλλον εχεις δικιο παντως 64 θα ειναι πολλες ευχαριστω!!

Βρε παρε μεγαλες ιντσες να δεις προκοπη.
2,5 με 3 μετρα και με 60αρα τηλεοραση βλεποντας skyuk και αρχιζει και μου φαινεται μικρη πλεον.
Ακομα και τα αχρηστα απο ποιοτητα καναλια του foxlife και fx βλεπονται.

τελικα αυτή η πανασονικ είναι τόσο καλύτερη? Νομίζω ότι έχει και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Αλήθεια, με τον ενσωματωμένο media player της, τι γίνεται?

Το Sky UK είναι σχεδόν ποιότητα HD (τουλάχιστον στα αθλητικά κανάλια που βλέπω εγώ συχνά σε φίλο μου) , αν μιλάμε όμως πχ. για NOVA στα 3 μέτρα σε 64" θα απογοητευτείς από την εικόνα.

Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης - 55´´ pana vt30 - samsung 64'' d8000

Το Sky UK είναι σχεδόν ποιότητα HD (τουλάχιστον στα αθλητικά κανάλια που βλέπω εγώ συχνά σε φίλο μου) , αν μιλάμε όμως πχ. για NOVA στα 3 μέτρα σε 64" θα απογοητευτείς από την εικόνα.
+1
Aν βλεπεις τηλεοπτικο (την 63αρα δεν την συνδεσα καν σε κεραια,δε βλεπω "τηλεοραση" εδω και χρονια) και χαλια bitrate της nova, δεν λεει αλλα σε HD και ps3-pc games, εχει αλλη χαρη η μεγαλη τηλεοραση.

τελικα αυτή η πανασονικ είναι τόσο καλύτερη? Νομίζω ότι έχει και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Αλήθεια, με τον ενσωματωμένο media player της, τι γίνεται?

ναι έχει δορυφορικό δέκτη. για media player μην περιμένεις πολλά και ειδικά με την αναπαραγωγή ελληνικών υποτίτλων. καλύτερα πάρε ένα ξεχωριστό media player για να μην παιδεύεσαι με μετατροπές υποτίτλων και ενσωματώσεις στην ματρόσκα.

για το μέγεθος συμφωνώ με τα παιδιά ότι το sd της νόβα είναι στρες τεστ για ποιότητα εικόνας. και με πλάσμα 42άρα στα 2 μέτρα έχει πρόβλημα και βλέπεις καθαρά το χαμηλο bitrate ειδικά στο χορτάρι.
αν βλέπεις νόβα sd ακόμα και η 55άρα θα έχει πρόβλημα στα 2.5m. βέβαια στα hd αλλάζει το πράγμα και εκεί θές πολλές ίντσες.

Κατ αρχην ευχαριστω πολυ για τις γνωμες...

δεν εχω κατασταλαξει ακομα γιατι μαζευω γνωμες και προσφορες (με μικρες αποκλισεις παντως) ειμαι λιγο ξεροκεφαλος και εχω λατρεψει την panasonic vt30 και την ποιοτητα που βγαζει... αυτο το τελευταιο που ειπες με προβληματισε...

"βέβαια στα hd αλλάζει το πράγμα και εκεί θές πολλές ίντσες."

θεωρεις οτι με vt30 55'' δεν θα ειμαι καλυμενος σε hd k 3d στα 2.5 μετρα?

δες εδώ

distance.jpg

για 3d βέλτιστη απόσταση = πλάτος οθόνης χ 1.5 περίπου = 1.80m

το θέμα είναι γιατί τι θές. αν την θές για hd και 3d μπορείς να πάς και σε μεγαλύτερη. σε τηλεοπτικό και νόβα sd πιστεύω όμως ότι η μεγαλύτερη θα δείχνει περισσότερες ατέλειες.

ναι... καταλαβα τι λες... ε κοιτα η χρηση που κανω ειναι sky uk (ταινιες hd και 3D- μπαλα hd kai 3D) και υστερα μια στις τοσες κανα τηλεοπτικο ειδησεις καμια σειρα βλακειες αμμα θελει να δει τιποτα η γυναικα... νοβα δεν εχω την εχω καταργησει..

Last edited:
Την Αντωνίνα τη ρώτησες αν θέλει μαύρο κουτί στο σαλόνι???:drummer:

Το real-barca θα το δείξει σε 3D. Έτοιμάσου το άλλο Σάββατο για μάχες με γυαλιά στο κεφάλι.

Την Αντωνίνα τη ρώτησες αν θέλει μαύρο κουτί στο σαλόνι???:drummer:

Το real-barca θα το δείξει σε 3D. Έτοιμάσου το άλλο Σάββατο για μάχες με γυαλιά στο κεφάλι.

xaxaxa afti ti periodo exei strammeni ti prosoxi tis allou (tha sou pw apo konta) opote exo brei tin katalili efkeria na basw mes sto spiti ta kaloudia mou :Banane0:

axaxax next weekend mas blepw sa ta xaza na panigirizoume me ta gyalia

Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης - 55´´ pana vt30 - samsung 64'' d8000

Κατ αρχην ευχαριστω πολυ για τις γνωμες...

δεν εχω κατασταλαξει ακομα γιατι μαζευω γνωμες και προσφορες (με μικρες αποκλισεις παντως) ειμαι λιγο ξεροκεφαλος και εχω λατρεψει την panasonic vt30 και την ποιοτητα που βγαζει... αυτο το τελευταιο που ειπες με προβληματισε...

"βέβαια στα hd αλλάζει το πράγμα και εκεί θές πολλές ίντσες."

θεωρεις οτι με vt30 55'' δεν θα ειμαι καλυμενος σε hd k 3d στα 2.5 μετρα?
Η Vt30 ειναι σίγουρα καλυτερη απο την D8000 σε οτι εχει να κανει με την ποιότητα της εικονας.
Απο την αλλη η d8000 ειναι πιο εξοπλισμένη με πολυ καλο media player.
Αν ειχες μεχρι τωρα μικρή tv η 55αρα θα σε καλύψει αν παλι σε δελεάζουν οι 64 ίντσες ισως θα ηταν καλο να σκεφτεις την υπέρβαση και τις 65'' της vt30.
Μπορει σε τηλεοπτικό σημα να μη λεει πολλα αλλα λογο καλύτερης αντίθεσης απαλύνει καποιες αδυναμίες της.

ευχαριστω ανδρεα, η προηγουμενη που ειχα ηταν 37'' οποτε νομιζω θα παθω λιγο σοκ τον πρωτο καιρο, οπως και να εχει την παρηγγειλα (πανασονικ ντ30 55) θα την εχω αυριο οποτε θα σας πω εντυπωσεις!!!

Καλησπερα σας.
Εχω ακριβως το ιδιο διλλημα με τον φιλο παραπανω
Η χρηση θα ειναι αρκετα σε PS3....τωρα εχω μια LCD 47lg7000
Oi ερωτησεις μου ειναι 2
1) Εστω οτι παω στην μεγαλη 64" Samsung , η οποια διαβαζω οτι ειναι υποδεεστερη μεν της 55vt ,αν ομως καλιμπραρηθει η Samsung μπορει να φτασει στα επιπεδα της????
2) Διαβαζω για Input lag 60ms στην Samsung ενω το μισο στην 55vt .....σημαντικη διαφορα ΑΛΛΑ , σε σχεση με την LCD 47LG7000 παλι δεν ειναι πιο καλη η Samsung??? (δεν βρισκω καπου το Input lag στην LG μου)

Γενικα θελω να ξερω οτι συγκριτικα με αυτο που ΤΩΡΑ εχω , αν θα δω αισθητη διαφορα-βελτιωση σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις....η θα υστερει σε κατι.....

ευχαριστω ανδρεα, η προηγουμενη που ειχα ηταν 37'' οποτε νομιζω θα παθω λιγο σοκ τον πρωτο καιρο, οπως και να εχει την παρηγγειλα (πανασονικ ντ30 55) θα την εχω αυριο οποτε θα σας πω εντυπωσεις!!!

Μπορεις να μου πεις απο που την παρειγκηλες και σε τι τιμη??