Αγορά νέας τηλεόρασης 55''

Tο κακό είναι οτι δεν την έχει μάλλον κανείς....άσε που πιο πολύ εμπιστεύομαι το φόρουμ από αυτά που θα δω στα καταστήματα...

Tο κακό είναι οτι δεν την έχει μάλλον κανείς....άσε που πιο πολύ εμπιστεύομαι το φόρουμ από αυτά που θα δω στα καταστήματα...

αυτο που θα δεις στα καταστηματα δυστυχως δεν δειχνει τα θεματα που ταλαιπωρουν τις lcd-led (clouding,banding,ομοιομορφια)...αλλα και καποιος απο το φορουμ δεν μπορει να σου δωσει ασφαλη απαντηση αφου ακομα και αν του τυχει πανελ με καλη αποδοση σε αυτα τα θεματα μπορει σε αλλο να εχει clouding η banding η και τα δυο....οποτε...τα ασφαλη συμπερασματα ειναι η τηλεοραση που σου αρεσει τι πανελ εχει (ips vs va) με τα καλα και τα κακα τους...

Προσπαθώ να μην φύγω από το χιλιάρικο (με τις "άτοκες" δόσεις) γιαυτό ψάχνω τι καλύτερο μπορώ να κάνω...σύμφωνώ οτι το 3d δεν θα παίξει ούτε μια φορά το μήνα.Από την άλλη τι διαφορά έχει το smart από tv σε tv?

Προσπαθώ να μην φύγω από το χιλιάρικο (με τις "άτοκες" δόσεις) γιαυτό ψάχνω τι καλύτερο μπορώ να κάνω...σύμφωνώ οτι το 3d δεν θα παίξει ούτε μια φορά το μήνα.Από την άλλη τι διαφορά έχει το smart από tv σε tv?

Πάρε αυτήν : http://www.skroutz.gr/s/5164985/Samsung-UE55H6240.html

Αν δεν μπορείς να πάρεις την 55W805B.

Η διαφορα είναι 200 euro , που είναι όντως κάπως μεγάλη , ΑΛΛΑ.

Εσύ λες ότι θα την πάρεις με δόσεις οποτε τα 200 euro στις ΔΟΣΕΙΣ δεν θα είναι η διαφορα μεγάλη , δηλαδή αντί να δίνεις 10 euro ( p.x. ) θα δίνεις 12 euro.

Η W805B είναι η δεύτερη καλύτερη TV για το 2014 , αξίζει να κανεις την υπέρβαση.

Το smart δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει , με 50 euro παίρνεις ένα media player ( p.x. android tv box ) που κάνει παπάδες.

Πάρε αυτήν : http://www.skroutz.gr/s/5164985/Samsung-UE55H6240.html

Αν δεν μπορείς να πάρεις την 55W805B.

Η διαφορα είναι 200 euro , που είναι όντως κάπως μεγάλη , ΑΛΛΑ.

Εσύ λες ότι θα την πάρεις με δόσεις οποτε τα 200 euro στις ΔΟΣΕΙΣ δεν θα είναι η διαφορα μεγάλη , δηλαδή αντί να δίνεις 10 euro ( p.x. ) θα δίνεις 12 euro.

Η W805B είναι η δεύτερη καλύτερη TV για το 2014 , αξίζει να κανεις την υπέρβαση.

Το smart δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει , με 50 euro παίρνεις ένα media player ( p.x. android tv box ) που κάνει παπάδες.
Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Η W805B είναι η δεύτερη καλύτερη TV για το 2014 , αξίζει να κανεις την υπέρβαση

Απο ποτέ μια τηλεοραση η οποια δεν ειναι ούτε κάν καλή εγεινε η 2η καλυτερη του 2014???

Καλησπέρα παιδιά το σκέφτομαι και γω για 55". (Αν γλιτώσω την παντόφλα !!!).
Με βλέπω περίπου στα 1500-1700 Ευρώ.
Δεν με ενδιαφέρει ο media player γιατί έχω βαρβάτο (Mede8er 1000X3D).
Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για PS4 και αθλητικά.
Είμαι μεταξύ samsung UE55H7000 και sony 55w805b.
Αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις ...........

Καλησπέρα παιδιά το σκέφτομαι και γω για 55". (Αν γλιτώσω την παντόφλα !!!).
Με βλέπω περίπου στα 1500-1700 Ευρώ.
Δεν με ενδιαφέρει ο media player γιατί έχω βαρβάτο (Mede8er 1000X3D).
Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για PS4 και αθλητικά.
Είμαι μεταξύ samsung UE55H7000 και sony 55w805b.
Αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις ...........
Οι δύο που λες είναι και οι πιο καλές, αλλά .....
Η Η7000 σαν 200 Hz πραγματικά είναι πολύ καλή για τα αθλητικά, έχει καλό Smart & media Player ( ας μη σε ενδιαφέρει ) και καλό 3D.
H W805 πάλι έχει καλύτερη εικόνα σε 2D , είναι 100 Hz πραγματικά , αλλά είναι πολύ καλή και στη κίνηση ( υπολοίπεται λίγο της Η7000 ) έχει μέτριο 3D και λιγότερες δυνατότητες σε Smart και media Player ( είπαμε δε σε ενδιαφέρει όμως έτσι είναι ) αλλά είναι με διαφορά καλύτερη στα παιχνίδια διότι έχει πολύ χαμηλότερο input lag, από την Η7000.
Εσύ αποφασίζεις....

Είμαι της γνώμης ότι τo 3D θα το δεις μια δύο φορές το πολύ τρεις δεν νομίζω να το χρησιμοποιείς παραπάνω για να το πληρώσεις κιόλας.
Η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο είναι 500 Ευρώ χοντρικά που πιστεύω ότι είναι ένα σεβαστό ποσό. (Παίρνεις άλλη μία 40 για το δωμάτιο !!!!)
Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες ? Ποιά θα έπερνες ? Αν κοίταζα σε sony 55 ποιό μοντέλο είναι το καλύτερο σε Full HD ?

Last edited:
Οι δύο που λες είναι και οι πιο καλές, αλλά .....
Η Η7000 σαν 200 Hz πραγματικά είναι πολύ καλή για τα αθλητικά, έχει καλό Smart & media Player ( ας μη σε ενδιαφέρει ) και καλό 3D.
H W805 πάλι έχει καλύτερη εικόνα σε 2D , είναι 100 Hz πραγματικά , αλλά είναι πολύ καλή και στη κίνηση ( υπολοίπεται λίγο της Η7000 ) έχει μέτριο 3D και λιγότερες δυνατότητες σε Smart και media Player ( είπαμε δε σε ενδιαφέρει όμως έτσι είναι ) αλλά είναι με διαφορά καλύτερη στα παιχνίδια διότι έχει πολύ χαμηλότερο input lag, από την Η7000.
Εσύ αποφασίζεις....
καλυτερη εικονα η 805 απο την 7000??απο που το συμπεραινεις αυτο????..τις εχεις δει διπλα διπλα?

καλυτερη εικονα η 805 απο την 7000??απο που το συμπεραινεις αυτο????..τις εχεις δει διπλα διπλα?
Σαφώς και τις έχω δει και δίπλα σε κατάστημα ( που αυτό δε μετρά ) αλλά και σε σπίτια. Επίσης είναι σίγουρα καλύτερη σε SD σήμα ( p.x. digea ) se Full Hd αμελεητέα η διαφορά , μόνο δίπλα - δίπλα και έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός και τις ρυθμίσεις που θα επιλέξει σε τελική.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σαφώς και τις έχω δει και δίπλα σε κατάστημα ( που αυτό δε μετρά ) αλλά και σε σπίτια. Επίσης είναι σίγουρα καλύτερη σε SD σήμα ( p.x. digea ) se Full Hd αμελεητέα η διαφορά , μόνο δίπλα - δίπλα και έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός και τις ρυθμίσεις που θα επιλέξει σε τελική.
Α επίσης λίγο καλύτερη σε απαιτητική κίνηση υλικού η 7000.

Α επίσης λίγο καλύτερη σε απαιτητική κίνηση υλικού η 7000.
σε εικονα θα διαφωνησω...η 805 ειναι καλυτερη απο την σειρα 6 αλλα οχι απο την 7 (σωστα ρυθμισμενες)...κοντα ισως οχι καλυτερη...σε sd ειναι ισοπαλες

σε εικονα θα διαφωνησω...η 805 ειναι καλυτερη απο την σειρα 6 αλλα οχι απο την 7 (σωστα ρυθμισμενες)...κοντα ισως οχι καλυτερη...σε sd ειναι ισοπαλες

για σχεση τιμης αποδοσης δεν συζητω..805

Last edited:

για σχεση τιμης αποδοσης δεν συζητω..805
Εγώ πάλι εκεί που είδα τη διαφορά , και ασχολήθηκα αρκετά μαζί τους για αυτό το λόγο, ήταν σε SD - Digea.
Σε HD δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση , και οι δύο πολύ καλές, γιατί όπως σου είπα δε τις είχα δίπλα δίπλα και για αυτό με εντυπωσίασε η διαφορά σε SD γιατί έμενε η εντύπωση του καλύτερου της 805.
Επίσης στην 7000 θα έλεγα ότι ήταν λίγο πιο << χειρουργική >> στην ευκρίνεια , κάτι που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι , γιατί χάνει κάπως από την κινηματογραφική αίσθηση. Όμως και αυτό έχει να κάνει και με τις όσο πιο σωστές ρυθμίσεις κάνεις, που αν δεν έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα και ειδικές γνώσεις δε μπορείς να πεις με σιγουριά.

Εγώ πάλι εκεί που είδα τη διαφορά , και ασχολήθηκα αρκετά μαζί τους για αυτό το λόγο, ήταν σε SD - Digea.
Σε HD δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση , και οι δύο πολύ καλές, γιατί όπως σου είπα δε τις είχα δίπλα δίπλα και για αυτό με εντυπωσίασε η διαφορά σε SD γιατί έμενε η εντύπωση του καλύτερου της 805.
Επίσης στην 7000 θα έλεγα ότι ήταν λίγο πιο << χειρουργική >> στην ευκρίνεια , κάτι που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι , γιατί χάνει κάπως από την κινηματογραφική αίσθηση. Όμως και αυτό έχει να κάνει και με τις όσο πιο σωστές ρυθμίσεις κάνεις, που αν δεν έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα και ειδικές γνώσεις δε μπορείς να πεις με σιγουριά.

ΑΥΤΟ ακριβως θελω να πω...μπορω να πω οτι η σαμυ ειναι λιγο πιο δυστροπη σε ρυθμιση...στην δικια μου εαν απενεργοποιησω τα φιλτρα το σημα sd το βγαζει τζαμι....το ιδιο και σε κινηση..θελει συγκεκριμενες ρυθμισεις...εχω καποιες επιφυλαξεις για το sd στην h7000 γιατι μπορει να ειναι υποδεεστερη η επεξεργασια απο την δικια μου..αλλα με σιγουρια μονο αν εχω μια h7000 στα χερια μου θα μου λυθει η απορια...(σε μαγαζια ποτε δεν μετραω αυτο που βλεπω)...οπως και να εχει για εμενα εχει συνολικα λιγο καλυτερη εικονα η 7000 αλλα η διαφορα χρηματων δεν την αξιζει

Μα πως γίνεται να είναι καλύτερη από τη σειρά 6xxx και οχι Απο την 7000 όταν και οι δύο (6 και 7) φορούν το ίδιο επεξεργαστή mstar φέτος?

Μα πως γίνεται να είναι καλύτερη από τη σειρά 6xxx και οχι Απο την 7000 όταν και οι δύο (6 και 7) φορούν το ίδιο επεξεργαστή mstar φέτος?

φιλε μου εχει αλλο πανελ ,εχει 200 και ναι ειναι καλυτερη , καλυτερο μαυρο καλυτερη κινηση καλυτερη αποδοση σε χρωματα...ο επεξεργαστης δεν κανει ολη την δουλεια....δηλαδη εαν εχει ιδιο επεξεργαστη με την σειρα 6 ειναι η ιδια τηλεοραση?????
τελος η επιστρωση ultra clear panel αν και εχει αντανακλαση κανει δουλεια στην εικονα...με την ευκαιρια η εικονα sd στην 805 ειναι καταπληκτικη

Last edited:
600 Ευρώ διαφορά έχουν !!!!!!!!!!
Μόλις τώρα πήρα τηλ. δύο έχουν πια (περιορισμένος αριθμός τεμαχίων).
Τι να κάνω να περιμένω μπας και τις ρίξουν καθόλου σε κάνα μήνα ?
Δεν ξέρω τι να κάνω .................

600 Ευρώ διαφορά έχουν !!!!!!!!!!
Μόλις τώρα πήρα τηλ. δύο έχουν πια (περιορισμένος αριθμός τεμαχίων).
Τι να κάνω να περιμένω μπας και τις ρίξουν καθόλου σε κάνα μήνα ?
Δεν ξέρω τι να κάνω .................

φιλε μου η διαφορα στα χρηματα ειναι μεγαλη για την διαφορα στην εικονα που παιρνεις...απο εμενα 805 σονυ....

Συνεχίζω εδω γιατι οι απαιτησεις μου ειναι παρομοιες οπότε δεν πιστευω να χρειαζεται ενα ακομα "ποια να παρω?"

Οπως και να εχει βεβαια συγνωμη για την καταληψη του νηματος.

Προσπαθω να κατανοησω τι ακριβως μου χρειαζεται. Η TV θα ηθελα να ειναι τουλαχιστον 55" (μακαρι να μπορουσα 60") οχι τοσο για την αποσταση θεασης (2,5-4,5 μετρα ), απλα νομιζω οτι "size matters".

Το θεμα ειναι οτι την τηλεοραση την χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα ως TV monitor. Ετσι και αυτη λοιπον θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με laptop (DELL 17 XPS) και θα χρησιμοποιηται για browsing, και αναπαραγωγη ταινιες (1080p, 720p) μεσω των προγραμματων αναπαραγωγης (BS, VLC).

Κοιταω και εγω τα ιδια μοντελα (H7000 κ' KDL805B) που προτεινετε παραπανω ή παω σε κατι άλλο?

Ευχαριστω