Αγορά νέας τηλεορασής 65''

pt1983

New member
5 November 2017
2
Καλησπέρα παιδιά και πολλά συγχαρητήρια για την βοήθεια που μας δίνετε!!

Αγορά νέα τηλεόρασης λοιπόν στο προσκήνιο. maximum το μπάτζετ είναι στα 1100Ε και την θέλω για ταινίες φουλ και για ps4 gaming.

Απόσταση από καναπέ 3μ οπότε στις 65'' νομίζω είμαι καλά.

Έχω δεί lg και sony αλλά δεν ξέρω τι παίζει από χαρακτηριστικά γενικα. Έχω μείνει πίσω αρκετά στις τηλεοράσεις.

Απλά λέω ότι άμα ειναι να πάρω ας έχει 4κ, όσο μπορεί να παίζει ουσιαστικά αυτο το ενδεχόμενο σε αυτη την τιμή και να έχει και μια κ´νηση την προκοπής.

Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα πολύ και συγγνώμη προκαταβολικά. Απλά είμαι λιγο χαμένος. Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη λοιπόν.

Σας ευχαριστώ πολύ!!:a0210::a0210:

65" με 4K ανάλυση, έως 1100 ευρώ, μάλλον δεν υπάρχει αξιόλογο μοντέλο στην αγορά. Ίσως κάποια Samsung σειράς 6, θα είναι η καλύτερη λύση.

Σε αυτή (Sony KD65XD7505 65") με βλέπω να καταλήγω εγώ που είμαι σε αντίστοιχο δίλημμα.

Μόλις μου είπαν από Κωτσόβολο πως αυτές οι τιμές ισχύουν μέχρι σήμερα. Κάποιο promo είχαν σχετικά με τον ΦΠΑ. Ισχύει; Ξέρεις κανείς κάτι σχετικά;

Αν εννοεις τιμη για την sony οντως ετσι ειναι. Πηγα σημερα χωρις να γνωριζω και μου το επαιζαν δυσκολοι. Τελικα εγινε αγορα στην τιμη προσφορας. Την περιμενω τεταρτη σπιτι μου 😬😬

Μόλις μου είπαν από Κωτσόβολο πως αυτές οι τιμές ισχύουν μέχρι σήμερα. Κάποιο promo είχαν σχετικά με τον ΦΠΑ. Ισχύει; Ξέρεις κανείς κάτι σχετικά;

Αν εννοεις τιμη για την sony οντως ετσι ειναι. Πηγα σημερα χωρις να γνωριζω και μου το επαιζαν δυσκολοι. Τελικα εγινε αγορα στην τιμη προσφορας. Την περιμενω τεταρτη σπιτι μου 😬😬