ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASEEEEE

vtselios

New member
19 March 2015
4
Καλημέρα παιδιά ,

Μετακομίζω στο καινούριο μου σπίτι και επί της ευκαιρίας θέλω να αγοράσω και μια νέα τηλεόραση. Θέλω μία που να είναι σε 55 ιντσες αλλά δεν έχω ιδέα περί τεχνολογιών. Δηλαδή , να πάρω 4κ ? Αξίζει ? Εγώ θα ´βλέπω κυρίως ταινίες και ποδόσφαιρο απο hd ote. Εχω να διαθέσω μέχρι maximum 1700e. Είδα και την Oled της lg με 2500ε αλλά δυστηχώς δεν διαθέτω τόσα πολλά.Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα παιδιά ,

Μετακομίζω στο καινούριο μου σπίτι και επί της ευκαιρίας θέλω να αγοράσω και μια νέα τηλεόραση. Θέλω μία που να είναι σε 55 ιντσες αλλά δεν έχω ιδέα περί τεχνολογιών. Δηλαδή , να πάρω 4κ ? Αξίζει ? Εγώ θα ´βλέπω κυρίως ταινίες και ποδόσφαιρο απο hd ote. Εχω να διαθέσω μέχρι maximum 1700e. Είδα και την Oled της lg με 2500ε αλλά δυστηχώς δεν διαθέτω τόσα πολλά.Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ.

παντα χαρες στο νεο σου σπιτι...τωρα γνωμη μου οτι 4κ δεν ειναι απαραιτητο και oled εισαι μακρια απο τον προυπολογισμο σου..με σειρα καλυτερες ειναι ue55h7000 ue55h6** samsung και σονυ kdl 55w8**b η 7000 καλυτερη εστω και ελαφρα ενω η σονυ εχει καλυτερο τηλεοπτικο και απο τις 2 αλλα χειροτερη ποιοτητα 3d ....

παρε μια samsung 6200 και τα ρεστα κρατα τα σε 5 χρονια να παρεις μια 4κ που θα υπαρχει υλικο και τηλεορασεις με νεα τεχνολογια και σε τιμη οσο τα ρεστα σου..

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Οι Curved έχουν καλύτερη απόδοση σε εικόνα ή είναι περισσότερο θέμα design ?
(Η samsung ue55h7000 που πρότεινε ο hxostil φαίνεται πολύ ωραία!)

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Οι Curved έχουν καλύτερη απόδοση σε εικόνα ή είναι περισσότερο θέμα design ?

η κυρτη παρολο που εινια ομορφη δυστυχως σε edge led προσφερει χειροτερη ομοιομορφια αλλα και χειροτερες γωνιες θεασης,οποτε μακρια..η 7000 πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε εικονα εστω και με λιγη διαφορα απο τις αλλες...το αρνητικο της ειναι οτι στοιχιζει αρκετα παραπανω χρηματα...την ειχα και εχει παρα πολυ καλο μαυρο ,πολυ καλη ομοιομορφια,και παρα πολυ καλη εικονα σε fhd...το τηλεοπτικο της ειναι απλα καλο(της σονυ ειναι λιγο καλυτερο)...ενω σε 3d ειναι περιπου το ιδιο με την σειρα 6 και πολυ καλυτερο απο την σονυ...

Κατι ακομα.Πηγα σημερα στο mall για να δω τις τηλεορασεις απο κοντα.Ξεχωρισα τελικα δυο.Η samsung h7000 που ειχε προτεινει ο hxostil και μου αρεσε επισης και η sony w955.Η δευτερη μου φανηκε να εχει καλυτερα χρωματα.Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο που επαιζε.Ποια πιστευετε πρεπει να παρω;

Κατι ακομα.Πηγα σημερα στο mall για να δω τις τηλεορασεις απο κοντα.Ξεχωρισα τελικα δυο.Η samsung h7000 που ειχε προτεινει ο hxostil και μου αρεσε επισης και η sony w955.Η δευτερη μου φανηκε να εχει καλυτερα χρωματα.Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο που επαιζε.Ποια πιστευετε πρεπει να παρω;

η 955 εχει πανελ ips με αποτελεσμα να εχεις μικροτερη αντιθεση/χειροτερο μαυρο σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο...προσφερει ομως καλες γωνιες θεασης και πολυ καλη χρωματικη ακριβεια...εαν βλεπεις με χαμηλο φωτισμο διαλεξε την 7000 μιας και το μαυρο/αντιθεση ειναι απο τα πιο σημαντικα στην ποιοτητα της εικονας

η 955 εχει πανελ ips με αποτελεσμα να εχεις μικροτερη αντιθεση/χειροτερο μαυρο σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο...προσφερει ομως καλες γωνιες θεασης και πολυ καλη χρωματικη ακριβεια...εαν βλεπεις με χαμηλο φωτισμο διαλεξε την 7000 μιας και το μαυρο/αντιθεση ειναι απο τα πιο σημαντικα στην ποιοτητα της εικονας

Και οπως ρωτησα και σε αλλο διαλογο, γιατι κανεις δεν προτεινει την 8000? Επειδη ειναι ακριβη η παιζει κατι αλλο?

Και οπως ρωτησα και σε αλλο διαλογο, γιατι κανεις δεν προτεινει την 8000? Επειδη ειναι ακριβη η παιζει κατι αλλο?
και οπως σου ειχα απαντησει ειναι η 8000 ειναι κυρτη "η κυρτη παρολο που εινια ομορφη δυστυχως σε edge led προσφερει χειροτερη ομοιομορφια αλλα και χειροτερες γωνιες θεασης,οποτε μακρια. "

και οπως σου ειχα απαντησει ειναι η 8000 ειναι κυρτη "η κυρτη παρολο που εινια ομορφη δυστυχως σε edge led προσφερει χειροτερη ομοιομορφια αλλα και χειροτερες γωνιες θεασης,οποτε μακρια. "

Ουπς:) τωρα το ειδα κ το αλλο:)
Ευχαριστω!

Στη θέση σου θα περιμένα λιγάκι γιατι τώρα την ανοιξη βγαίνουν τα νέα μοντέλα 2015. Για παράδειγμα η sony θα βγάλει νέα σειρά android tv.

Χειρότερες απο τις επίπεδες κάθως παραμορφώνουν την εικόνα , το ότι τις προωθούν οι εταιρείες είναι καθαρά θέμα marketing.

Παιδιά αποφάσισα.Θα πάρω την h7000 και με το καλό σε 4-5 χρόνια θα πάρω μια oled 4k που θα είναι πιο φθηνές.Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.