αγορα νεας τηλεορασης .. επειγον

Καλα δεν το συζητώ. σιγουρα θα αγορασω καινουργια τηλεοραση
απλα σχεση κοστος αποδοση πηγαινε περισσοτερο στην 46g30 και στην 42u30.
ξερω οτι δεν ειναι συγκρισιμα μοντελα αλλα επειδη μαλλον τεινω προς την 42u30 λογω τιμης λεω εαν αξιζει και δνε θα εχω προβλημα

Πρόβλημα δεν θα έχεις αμέσως αλλά σε κανα τρίμηνο από την αγορά της και εξηγούμαι : Σχεδόν οι μισές αγγελίες που αναρτώνται έχουν να κάνουν με το μικρό μέγεθος της νέας τηλεόρασης και "αναγκάζονται" να την δώσουν για να πάρουν μια μεγαλύτερη, ειδικά όταν βλέπουν ταινίες με μπάρες...

αν μπορεις να κανεις την υπερβαση και βαση της αποστασης θεασης,πας κατευθειαν για την panasonic 46g30 και καλες θεασεις.
πιστευω θα την καταευχαριστηθεις.

Re: Απάντηση: αγορα νεας τηλεορασης .. επειγον

Αν μπορεις να την "ξεκαβουκιασεις" μονος σου, βλεπεις μην τυχον ειναι καμενη η γυαλινη ασφαλεια υπερφορτωσης. Αν ειναι καμενη αυτη, η βλαβη σου ειναι 0,5 . Αν οχι, τοτε πας για αλλη tv!

σε ευχαριστω.. που ειναι αυτη η γυαλινη ασφαλεια υπερφορτωσης?
στο πισω μερος?

Φίλε τα παιδιά έχουν δίκιο καλό θα ήταν αν μπορούσες να κανεις την υπέρβαση και να πας στην 46GT30 όχι τόσο επειδή είναι καλύτερη τηλεόραση που είναι βέβαια αλλα επειδή το μέγεθος μετράει ειδικά στα 3 μέτρα που είσαι. Έτσι και αλλιώς ο μέσος χρήστης δεν αλλάζει τηλεόραση κάθε 1-2 χρόνια αλλα την κρατάει για χρόνια άρα καλό είναι να πάρεις την 46άρα να την ευχαριστηθείς. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μόλις αρχίσεις να βλέπεις ταινίες με μπάρες η tv θα αρχίσει να δείχνει ακόμα πιο μικρή, εγώ να φανταστείς είχα 40άρα στα 1,8m και μετά από λίγο καιρό μου φαινόταν μινιατούρα και τώρα είμαι σε 46 και πιστεύω θα με παίρνε μέχρι και 50.

θα το κοιταξω για την 46G30 αναλογα τα οικονομικα μου.
παντως μεχρι σημερα εκλινα προς την U30.
Σημερα το πρωι πηγα στο PUBLIC και στο πλαισιο και ειδα και την U30 και την G30 . Συγγνωμη και τις 2 φορες καμια σχεση η εικονα της μιας με την αλλη. η G30 ηταν κλασεις ανωτερη σε σχεση με την U30.

Η κυρια διαφορα ειναι το αντιανακλαστικο φιλτρο.

Σε χωρους με πολυ φως η U30 φαινεται πιο "ξεβαμενη".

Σε μετριο προς λιγο φως η διαφορα ειναι πιο μικρη.

Η κυρια διαφορα ειναι το αντιανακλαστικο φιλτρο.

Σε χωρους με πολυ φως η U30 φαινεται πιο "ξεβαμενη".

Σε μετριο προς λιγο φως η διαφορα ειναι πιο μικρη.

Ποια απο τις 2 θα προτεινες
42u30 /... 465 euro
42g30 /... 750 euro

εχουν μια διαφορα 285 ευρο

Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης .. επειγον

Ποια απο τις 2 θα προτεινες
42u30 /... 465 euro
42g30 /... 750 euro

εχουν μια διαφορα 285 ευρο

οτι πληρώσεις πέρνεις.

δεν είναι ότι είναι άχρηστη η u30 αλλά αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω δώστα.