Αγορά νέας τηλεόρασης για παρακολούθηση ταινιών κυρίως.

Αν έβρισκα αγοραστή θα πούλαγα τη δικιά μου και θα έπαιρνα την καινούργια!!! :call2: Πολύ πιο ωραία αλλά ταυτόχρονα και βελτιωμένη! :bigcry:

Αν έβρισκα αγοραστή θα πούλαγα τη δικιά μου και θα έπαιρνα την καινούργια!!! :call2: Πολύ πιο ωραία αλλά ταυτόχρονα και βελτιωμένη! :bigcry:

πάντως απόσο μπορώ να κρίνω από το σύστημα σου στο avatar έχεις κανεί μπεσαλίδικη δουλειά και νομίζω ότι δένει ωραία. να ερχότανε σε 60 ή άντε 55 ιντσες θα λεγα go για τις παραπάνω ιντσες. για το επόμενο μοντέλο σε ίδιες ίντσες δεν νομίζω ότι αξίζει. ούτε η g20 έγινε ξαφνικά χρέπι επειδή βγήκε το επόμενο μοντέλο (παραμένει μια εξαιρετική τηλεόραση) και άσε να δούμε και τι ψάρια πιάνει η g30. μη μας βγεί μια s20 που καλιμπράρεται καλύτερα. δε νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

ΗΡΘΕ η 50G30! Είμαι ψημένος να πάω να την πάρω. Μάθαμε κάτι διαφορετικό από την τελευταία φορά που μου προτείνατε αυτή την τηλεοραση? Κάτι που θα πρέπει να με αποτρέψει και να μην την πάρω? Να ζητήσω να δω και απλό τηλεοπτικό σήμα πως δείχνει?

Να προσέξεις τα image retention, τις προσωρινές στάμπες από τα λογότυπα των καναλιών. Μερικά μπορεί να είναι πολύ επίμονα μέχρι να φύγουν.

Είχα δει τη προηγούμενη σειρά G20 με HD υλικό και είχε πολύ ωραία εικόνα.

ενδιαφερομαι και εγω για αγορα της 50'' g30..θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια
α)απο αθλητικο περιεχομενο πως ειναι η εικονα?
β)στα αναλογικα καναλια επειδη στην περιοχη μου(κοντα στο κεντρο της κοζανης)η ποιοτητα εικονας ειναι κατω του μετριου με χιονια,γραμμες, κ.α υπαρχει περιπτωση να αφησουν ιχνη ορατα στο ματι?

Αν εννοεις να μενει image retention απο τις γραμμες και τα παρασιτα οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

Μονο οτι ειναι μενει σταθερο επι ωρα στο ιδιο σημειο μπορει να προκαλεσει Image retention.

Μόλις γύρισα από πλαίσιο όπου παρατηρούσα ώρα την g30 δίπλα σε τηλεοράσεις led. Παιδιά οι λοιπές μου έδωσαν την εντύπωση καλλίτερου αποτελέσματος. Και ομολογώ πως περίμενα να δω μεγάλη διαφορά υπέρ της plasma.

Το πρόγραμμα σε όλες ήταν eurosport hd.

Πολυ σωστα το εγραψες οτι "εδωσαν την εντυπωση" γιατι αλλο η ουσια και αλλο οι εντυπωσεις.

Παρολα αυτα επειδη δεν εχουμε ολοι τα ιδια ματια (η γουστα οπως θελεις πες το) αν νομιζεις οτι σου αρεσει καλυτερα η "εντυπωσιακη" εικονα μιας LED LCD πηγαινε προς τα εκει.

παιδια στην gt30 το viera connect αξιζει?ειναι τσαμπα?να ξερω αν αξιζει να την συνδεσω στο ιντερνετ..

bb84e737ff-viera-connect-panasonic-1294277337.jpg

VIERA_Connect_Gaming_Screen_1_610x343.png

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης για παρακολούθηση ταινιών κυρίως.

Αριστη 42" δεν υπαρχει στα 3 μετρα.

Παρε την 46C650 η την 750 αν την βρεις πουθενα σε καλη τιμη.

Με τα ρεστα παρε και ενα XBOX. Γιατι ως γνωστον XBOX>PS3.:p
Σημερα ημουν στα saturn στο σταθμο λαρισης,εχουν ΠΡΟΣΦΟΡΑ μεκαθε αγορα τηλεορασης samsung ανω των 500euro δινουν δωρο xbox 360 me 4GB σκληρο,τη νεα κονσολα που ειναι που ειναι μικροτερη σε μεγεθος και ποιο designατη.Δεν ξερω ποσο θα ισχυει η προσφορα αλλα νομιζω οτι ειναι super ευκαιρια για καποιον που ψαχνει του βου.

4GB ειναι η εσωτερικη μνημη. Αν θελεις προσθετεις μετα τον σκληρο στην ειδικη εσοχη.

(Εχω την εκδοση με τον σκληρο που ειναι 250 GB)

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης για παρακολούθηση ταινιών κυρίως.

4GB ειναι η εσωτερικη μνημη. Αν θελεις προσθετεις μετα τον σκληρο στην ειδικη εσοχη.

(Εχω την εκδοση με τον σκληρο που ειναι 250 GB)
Α,ετσι το εχουν τωρα,κι εγω εχω 250αρη αλλα ειναι αποσοωμενος,ηταν συλεκτικη κονσολα με face plate modern warfare 2...

Τωρα πλεον βγαινει ετσι....

http://www.youtube.com/watch?v=2NhALsgzR0M

Εχω αλλαξει 4 xbox , συνηθως μολις χαλαγε το ενα αγοραζα αλλο και πουλαγα το επισκευασμενο μολις ερχοταν πισω.

Τωρα το slim ειναι πολυ πιο αξιοπιστο.

ΥΓ. Αν εχεις Live στειλε gamertag να σε κανω add.