αγορα νεας τηλεορασης help

TasosAek

New member
9 June 2011
9
Προκειται να αγορασω καινουργια τηλεοραση που θα προοριζεται κυριως για τηλεοπτικο σημα (δυστυχως αναλογικο ακομα στη περιοχη μας) λιγο dvd καθως και τα βιντεοπαιχνιδια του γιου μου (Playstation 3). Αποσταση θεασης 2.5 εως 3.5 μετρα. Μπατζετ περιπου στα 1000 ευρω. Οι συμβουλες ορισμενων απο εσας που ειναι και ειδημονες θα μου ειναι πολυ χρησιμες.

Αν το gaming κομμάτι περιορίζεται σε κανά δίωρο την ημέρα μπορείς να δεις αρκετές επιλογές σε plasma. Με την απόσταση που έχεις θα σου πρότεινα μία εκ των LG PV350 και Panasonic U30.

ευχαριστω Μιchalis 3 για ποσες ιντσες ειναι η αποσταση μου 46 η 50 και ποια ειναι η διαφορα της U 30 απο την g 30 που την συστηνουν πολλοι? αξιζει αραγε η διαφορα στην τιμη για καποιον που δεν πολυγνωριζει? Αν κινηθω σε led για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο τον γυιο και τα game του τι μου προτεινεται? η samsung 6100 ειναι υποδεεστερη απο τη u 30?

Best value for money ειναι η 50PV550.

Στην αποσταση αυτη (2.5 μετρα) μπορεις να πας και σε 46" οποτε κοιτα και την Panasonic 46G30. Θεμα με στατικες εικονες παιχνιδιων για τοσο λιγο χρονο gaming δεν υπαρχει και σε σχεση με την D6100 κερδιζεις πολυ πιο φυσικα χρωματα (επιπεδου που μονο οι πλασμα μπορουν να δειξουν) , απεριοριστη γωνια θεασης εναντι 45 μοιρων το πολυ και τελεια ομοιομορφια οθονης εναντι clouding που εχουν ολες οι edge LED σε μικρο η μεγαλο βαθμο.

Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης help

ευχαριστω Μιchalis 3 για ποσες ιντσες ειναι η αποσταση μου 46 η 50 και ποια ειναι η διαφορα της U 30 απο την g 30 που την συστηνουν πολλοι? αξιζει αραγε η διαφορα στην τιμη για καποιον που δεν πολυγνωριζει? Αν κινηθω σε led για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο τον γυιο και τα game του τι μου προτεινεται? η samsung 6100 ειναι υποδεεστερη απο τη u 30?

O Yperion σου τα είπε όλα. Εξάλλου αν σερφάρεις στο site θα πάρεις πολλές απαντήσεις. Απλώς παρεμβαίνω για να πώ ότι είχα την ευκαιρία να δώ δίπλα δίπλα την U30 με την G30 και η διαφορά στην εικόνα μου φάνηκε μεγάλη. Στην αντίστοιχη σειρά U10 και G10 δεν είχα προσέξει τέτοια διαφορά. Στην U30 κυριολεκτικά καθρεφτιζόσουν , ενώ στην G30 οι αντανακλάσεις του περιβάλλοντος ήταν σαφέστατα λιγότερες. Επίσης η εικόνα μου φάνηκε πιό ζωντανή, καθαρή , φωτεινή στην G30 από την U30.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για τις χρησιμες πληροφοριες. Επειδη η αποσταση αρχιζει απο τα 2.5 αλλα φτανει και τα 4 σχεδον μετρα αναλογα το σημειο ειναι προτιμοτερη η 50U30 ή η 46G30 Panasonic? Και κατι τελευταιο. Την καλοκαιρινη περιοδο ενδεχεται να εχουν καλυτερες τιμες?

εχω 46αρα περιπου τον ιδιο χωρο .φιλε καλιτερα αν σε παιρνει χρηματικα σε 50

καλες θεασεις