Αγορά νέας τηλεόρασης LCD ή Plasma 37-42"

m1234

Established Member
11 September 2007
153
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.
Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεόρασης.
Η απόσταση παρακολούθησης είναι 3 μέτρα.
Η τηλεόραση θα παίζει κυρίως ελληνικά κανάλια (και αθλητικά events εννοείται) μέσω απλής κεραίας (oxi nova) και ταινίες DVD. Αυτη την στιγμή έχω μια Sony Crt 32FQ86 100hz.

Εψαχνα για 32άρα αλλά με συμβούλευσαν ότι σε αυτή την απόσταση με παίρνει και για 40άρα. Επομένως αποφάσισα να κινηθώ για 37-42". Καταρχήν Συμφωνείτε ή η ποιότητα από τετοια απόσταση δεν θα είναι καλή?Διαβάζοντας το φορουμ διέκρινα την προτίμηση των περισσότερων σε 2 τηλεοράσεις
την Sony 40D3000
και την Panasonic TH-42PX70E.
Δεδομένου ότι την πρώτη δύσκολα την βρίσκεις σκέφτομαι να κινηθώ πρός την δεύτερη. Η plasma είναι προτιμότερη για να βλέπει κανείς π.χ ποδόσφαιρο? Τις LCD με 50hz να τις κοιτάξω?
Θέλω να μην ξεφύγω πολύ από τα 1000-1100 ευρώ. Μπορώ να ανέβω και πιο πάνω μόνο για μια σούπερ περίπτωση.
Εκτός από τα παραπάνω μοντέλα ποιό άλλο προτείνετε?
Περιμένω τις πολύτιμες γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

42PX70E !!!!!!!!!!!
Μην το ψαχνεις καθολου. Ειναι οτι πρεπει.

Δες το σχετικο θεμα "τριπλαρει και σκοραρει"

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Απο τις απαντήσεις σας να συμπεράνω ότι για την περίπτωσή μου προτείνετε 42PX70E ανεξαρτήτως διαθεσιμότητας της D3000?
Επίσης βλέπω ότι υπάρχει και μια φθηνότερη plasma panasonic η PANASONIC TH-42PV45E η οποία είναι αρκετά φθηνότερη (στα 900 ευρώ). Αυτή τι λέει? Καμιά σχέση σε ποιότητα εικόνας με την 42PX70E?
Και τέλος από πού μου προτείνετε να την αγοράσω ώστε να βρώ καλή τιμή και αποστολή στην επαρχία?

H PV45E μπορει να ειναι φθηνoτερη αλλα ειναι και χειροτερη απο την PX70E.
Εχει πανελ 9G και ειδικο στα φιδια.:flipout:

Επιτέλους τώρα καταλαβα τι εστί "Στοά" και "κοσμάς" που διάβαζα σε διάφορα posts.
Ξέρετε άν ο συγκεκριμένος αποστέλλει σε επαρχία κι αν ναι ισχύει η τιμή 1150 ή έχει επιβάρυνση?

προς dbokos:
εχω σκοπό να τηλεφωνίσω απλά είπα μήπως κάποιος ξέρει ήδη.

πρός:FoRMat MaSTer
αν εννοείς το power buy για την 40D3000 μάλλον ναυάγισε. Βεβαια μπορώ να περιμένω μερικές μέρες μήπως....
αν πρόκειται να διοργανωθεί άμεσα κάτι αντίστοιχο για την 42PX70E εννοείται πως είμαι μέσα.