Αγορα νέας τηλεόρασης LCD

zaratoustra

New member
18 September 2008
19
Καλησπερα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 40"-42" απο 600 έως 750 euro.
Η χρήση της θα είναι για αναλογικά κανάλια, nova και κανα dvd.
Επειδή είμαι λίγο ασχετος με το θέμα περιμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ για την βοηθεια εκ των προτέρων.

Last edited:
Εγω απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα θα προτεινα Panasonic TXP42U10 η οποια ομως ειναι πλασμα δεν ξερω αμα θες τοσο πολυ να παρεις LCD και αποκλειεις τις Plasma τοτε ισως Samsung LE40B530...

Η απόσταση απο την θέση θέασης είναι 3m αλλά δεν θέλω παραπάνω Ιντσες γιατί προορίζεται για τους γονείς μου που αποκλείεται να θέλουν παραπάνω.
Επίσης με αυτά τα λεφτά λογικά θα υπάρχει καλύτερο σε λιγότερες ιντσες.
Επίσης επιμένουν για LCD :P

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νέας τηλεόρασης LCD

Εσύ πηγαινέ τους μια Plasma και πες τους ότι είναι lcd........ θα καταλάβουν λες την διαφορά.........:chinscratch:;

ε ναι :P ειπαμε οχι κι ετσι :BDGBGDB55:

Την Samsung LE40B650 σκεφτόμουνα και εγω. Αλλα ρε παιδιά να εμπιστευτώ τα πρώτα καταστήματα απο skroutz
(πχ net electric, tsampas, λημναίος)? 150 euros διαφορά απο πλαισιο δεν είναι και λίγα...

Απάντηση: Re: Αγορα νέας τηλεόρασης LCD

Καλύτερα lcd...Δέν θα "καίει" και πολύ....

Δλδ ??? ...

....πόσο παραπάνω θα κάψει μια plasma από μια LCD ίδιων διαστάσεων, με τις ίδιες ώρες λειτουργίας .....π.χ. 8 ώρες την ημέρα Χ 365 = 2.920 ώρες/έτος??? .....(χονδρικά 3.000 ώρες σε ένα χρόνο)

http://www.dei.gr/Documents/χτ.τιμ.1.7.08.pdf

Την Samsung LE40B650 σκεφτόμουνα και εγω. Αλλα ρε παιδιά να εμπιστευτώ τα πρώτα καταστήματα απο skroutz
(πχ net electric, tsampas, λημναίος)? 150 euros διαφορά απο πλαισιο δεν είναι και λίγα...

Ο Λημναίος είναι απ' τα γνωστότερα καταστήματα της Αθήνας για αγορά AV μηχανημάτων. Σχεδόν όλοι έχουμε ψωνίσει κάτι από εκεί.....

Τα πιο πολλα καταστηματα που εμφανιζονται στο skroutz ειναι δοκιμασμενα και δεν εχει αναφερθει προβλημα...

Αλλωστε υπαρχουν και αξιολογησεις απο οσους αγορασαν , κανε κλικ πανω στο ονομα του καταστηματος να δεις...

Δλδ ??? ...

....πόσο παραπάνω θα κάψει μια plasma από μια LCD ίδιων διαστάσεων, με τις ίδιες ώρες λειτουργίας .....π.χ. 8 ώρες την ημέρα Χ 365 = 2.920 ώρες/έτος??? .....(χονδρικά 3.000 ώρες σε ένα χρόνο)

http://www.dei.gr/Documents/χτ.τιμ.1.7.08.pdf

Δέν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να πάρει πλάσμα...Καταλαβαίνεις τι εννοώ?
Δηλαδή δέν προσέχουν τόσο πολύ την ποιότητα..(εκτός και αν κάνω λάθος..)
Να μήν φοβούνται και οι άνθρωποι με τα περί burn-in..

Την γνώμη μου είπα και το τι πιστεύω!

Αν μια lcd 42'' "καίει" περίπου 150w μια πλάσμα πόσο "καίει"?

Αν μια lcd 42'' "καίει" περίπου 150w μια πλάσμα πόσο "καίει"?

HD Ready ->190 watt
Full Hd -> 230 watt

Πολυ μικρο τιμημα (διαφορα 20-30 ευρω το χρονο) εφοσον κερδιζει καποιος σαφως ανωτερη ποιοτητα εικονας...

Καταρχην ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.
Ακόμα ένας κάτοχος της Samsung LE40B650 :P.
Η παραγγελία έγινε απο τον λιμναίο.

HD Ready ->190 watt
Full Hd -> 230 watt

Πολυ μικρο τιμημα (διαφορα 20-30 ευρω το χρονο) εφοσον κερδιζει καποιος σαφως ανωτερη ποιοτητα εικονας...

Οκ πάω πάσο! :grinning-smiley-043