Αγορά νέας τηλεόρασης LED

Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης LED

Έλα όμως που εμένα δε μου έκατσε καλά η 50άρα. Λες να τη συνηθήσουμε ή θα βγεί πωλητήριο πριν καλά καλά την πάρουμε?

καλά δεν το συζητάω ότι η 55αρα είναι τέλεια διάσταση για τηλεόραση. Ξεχωρίζει σε σχέση με τις 46'' και 50'' λόγω εμφανώς μεγαλύτερου ύψους . Είστε τυχεροί όσοι έχετε.
Μην κολας στο μέγεθος σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα!!Το πωλητήριο είναι πιθανότερο να βγει αν πας σε 42-46"(σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται μικρή) πάρα σε 50"
Έχω μικρο σαλόνι Και απόσταση θέασης απο την tv είναι 1,4-2,2 μέτρα μιας και είναι γωνιακός ο καναπές!Δεν θα πήγαινα ποτέ σε 46 και ούτε καν σαν σκέψη για 42".

δεν αμφισβητώ την πρότασή σου απλά κάθισα στο κατάστημα στα 2,5 - 3 μέτρα μακριά από την τηλεόραση
και μου φάνηκε κουραστική σε σχέση με μια 46''´που είδα.
ξεχωρίζει καμία από τις αναφερθείσες για καλύτερο τηλεοπτικό σήμα ή σε όλες τα ίδια @@@@@ είναι ;
Εφόσον λες οτι η sony σου άρεσε στα μάτια σου περισσότερο αυτό αρκεί.
Από μένα η πρόταση είναι η 50w805b.Έχω αυτήν την tv και μπορώ να πω οτι τα πάει αξιοπρεπέστατα στο τηλεοπτικό.Αλλά εννοείτε οτι θα την απολαύσεις περισσότερο στα HD.Eναλλακτικά δες και την 50h6200. http://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html?keyphrase=50h6200

Μην κολας στο μέγεθος σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα!!Το πωλητήριο είναι πιθανότερο να βγει αν πας σε 42-46"(σε μια εβδομάδα θα σου φαίνεται μικρή) πάρα σε 50"
Έχω μικρο σαλόνι Και απόσταση θέασης απο την tv είναι 1,4-2,2 μέτρα μιας και είναι γωνιακός ο καναπές!Δεν θα πήγαινα ποτέ σε 46 και ούτε καν σαν σκέψη για 42".

Εφόσον λες οτι η sony σου άρεσε στα μάτια σου περισσότερο αυτό αρκεί.
Από μένα η πρόταση είναι η 50w805b.Έχω αυτήν την tv και μπορώ να πω οτι τα πάει αξιοπρεπέστατα στο τηλεοπτικό.Αλλά εννοείτε οτι θα την απολαύσεις περισσότερο στα HD.Eναλλακτικά δες και την 50h6200. http://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html?keyphrase=50h6200

όχι όχι δεν είδα τη συγκεκριμένη, είδα μία w807α σε σχέση με μια F6400. ο πωλητης μου ελεγε ότι η sony ήταν full ρυθμισμενη αλλά εγώ η διαφορά που είδα ήταν στο πόσο φυσική και παλ ήταν η εικόνα της σε σχεση με την F6400 η οποία ήταν πάρα πολύ φωτεινή.Την LG δεν την εχω καθόλου σε υποληψη σαν εταιρία καλώς ή κακώς δεν ξέρω.
καλά ρε φίλε μπραβο βλέπετε σε 50άρα από τα 2 μέτρα; πως μπορείτε; προλαβαίνετε να διαβάζετε υπότιτλους ή τρέχετε;

εμένα πάντως στο σινεμά με ενοχλεί να καθομαι σε μπροστινες θέσεις . ίσως να είναι και θέμα ανθρωπου

σε σχέση με τις F6500-F6400 πως τη βλέπεις την 805b,διότι με την προσφορά που παίζει με δώρο την 32αρα βγαίνει στα ίδια περίπου και πιο φθηνα ίσως.
αυτη η 32αρα που δίνουν δώρο λέει τίποτα για κανα υπνοδωματιο ή είναι μούφα ως hd ready;

Είτε full HD είτε HD reay είναι μια 32" λίγη σημασία έχει, αν κάθεσαι σε δυο μέτρα απόσταση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης LED

ξεχωρίζει καμία από τις αναφερθείσες για καλύτερο τηλεοπτικό σήμα ή σε όλες τα ίδια @@@@@ είναι ;

Μια τηλεόραση θα δείξει ανάλογα την ποιότητα του σήματος που δέχεται , όταν το σήμα είναι GTP (gia to p@@@) τότε αναμενόμενο να μην δείχνει καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης LED

Μια τηλεόραση θα δείξει ανάλογα την ποιότητα του σήματος που δέχεται , όταν το σήμα είναι GTP (gia to p@@@) τότε αναμενόμενο να μην δείχνει καλά.

ναι ενταξει, λεω μηπως κανει καμια επεξεργασία π.χ x-reality pro

όχι όχι δεν είδα τη συγκεκριμένη, είδα μία w807α σε σχέση με μια F6400. ο πωλητης μου ελεγε ότι η sony ήταν full ρυθμισμενη αλλά εγώ η διαφορά που είδα ήταν στο πόσο φυσική και παλ ήταν η εικόνα της σε σχεση με την F6400 η οποία ήταν πάρα πολύ φωτεινή.Την LG δεν την εχω καθόλου σε υποληψη σαν εταιρία καλώς ή κακώς δεν ξέρω.
καλά ρε φίλε μπραβο βλέπετε σε 50άρα από τα 2 μέτρα; πως μπορείτε; προλαβαίνετε να διαβάζετε υπότιτλους ή τρέχετε;

εμένα πάντως στο σινεμά με ενοχλεί να καθομαι σε μπροστινες θέσεις . ίσως να είναι και θέμα ανθρωπου

σε σχέση με τις F6500-F6400 πως τη βλέπεις την 805b,διότι με την προσφορά που παίζει με δώρο την 32αρα βγαίνει στα ίδια περίπου και πιο φθηνα ίσως.
αυτη η 32αρα που δίνουν δώρο λέει τίποτα για κανα υπνοδωματιο ή είναι μούφα ως hd ready;
Καταρχήν ξέχνα την 805Α-807Α δεν έχει καμιά σχέση με την 805Β.Αν σε ενδιαφέρει η sony πας στην 805Β!!Αν έχεις το χιλιάρικο προχώρα.:a0210:

http://www.e-shop.gr/samsung-46f6500-46-3d-led-tv-full-hd-black-p-PER.157289

τι λέει η εικόνα της σε 2d και τηλεοπτικό σε σχέση με τη SONY w805b, αν τις έχει δει και τις 2 κάποιος;
αξίζει η αγορά της από το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί δεν τους πολυγουστάρω;
υπάρχει κίνδυνος να σου πασάρουν καμία σκάρτη γιατί βλέπω ότι είναι κατόπιν παραγγελίας ;

Δεν ξέρω τις Sony, μου είναι αδιάφορες γιατί έχουν πολύ σκληρή εικόνα. Αλλά να ξέρεις γενικά όπως απαντήσαμε και σε προηγούμενο ποστ, στο τηλεοπτικό είναι πάνω κάτω ίδιες. Αν δεν σου αρέσει το e-shop δες plaisio . gr Άσε που νομίζω ότι την έχει πιο φθηνά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης LED

ναι ενταξει, λεω μηπως κανει καμια επεξεργασία π.χ x-reality pro

Ότι επεξεργασία και να έχει είναι αδύνατο να μπει στο studio του ANT1 και να μετατρέψει τις μπομπίνες που χρησιμοποιούν σε Bluray.

Δεν ξέρω τις Sony, μου είναι αδιάφορες γιατί έχουν πολύ σκληρή εικόνα. Αλλά να ξέρεις γενικά όπως απαντήσαμε και σε προηγούμενο ποστ, στο τηλεοπτικό είναι πάνω κάτω ίδιες. Αν δεν σου αρέσει το e-shop δες plaisio . gr Άσε που νομίζω ότι την έχει πιο φθηνά.

αυτή που έχει το πλαίσιο είναι stock με 6 μήνες εγγύηση, δηλαδή ταλαιπωρημένη

επειδή έχω διαβάσει για ψιλοχάλια ποιότητα σε τηλεοπτικό στην F σειρά 6 μάλλον με βλέπω να πηγαίνω σε SONY
αν θυσιάσω το 3d, αξίζει να πάω στην Sony KDL-48W605B για να μη πηγαίνω σε 50άρα; είναι και σε καλή τιμή.
http://www.skroutz.gr/s/4452550/Sony-KDL-48W605B.html
είναι 100hz ή 50 πραγματικά;
ρίχνω πολύ την ποιότητα σε σχέση με την 805b;

καμιά άλλη σε sony μου προτείνεται εκεί στις 47'' ;

ξεχασα να αναφέρω στο αρχικό post ότι έχω και άλλον καναπέ στο πλάι
αυτοί που θα κάθονται στο πλάι θα βλέπουν ή ..... λέτε να πρέπει να πάω σε ips panel που λέτε και εσείς για γωνίες θέασης;

αν θέλω να δω τηλεοπτικό σε μικρότερο παράθυρο - όχι σε 4:3 που δημιουργεί πρόβλημα στην τηλεόραση
( να έχω και κάποια άλλη εφαρμογή ανοιχτή στην οθόνη π.χ teletext ) γίνεται;

Εγώ παντός επιμένω να πας σε 50αρα.Εχεις αρκετή απόσταση άνετα σε παίρνει. Η w805b μαζί με την h6200 είναι ότι πρέπει σε 50". Διάλεξε και πάρε.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα αφού η αναζήτηση είναι παρόμοια με του νήματος,ψάχνω λοιπόν μια τιβι για τον πατέρα μου λόγω μουντιάλ και θα αντικαταστήσει βέβαια μία crt.
Επειδή είναι....φαν της samsung κοίταγε για την UE46F6320 ,αλλά έλεγα να του ανεβάσω λίγο το μπάτζετ αφού θα είναι και με άτοκες,για να πάει στην Samsung UE48H6200 που νομίζω πως είναι νεότερο μοντέλο και όσο ναναι και 2" παρά πάνω :laugh:
Κοιτάω κατά Κωτσόβολο μεριά που την έχει στα 819 με άτοκες και δωροεπιταγή που θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά της κάμερας για το skype,απαραίτητα.

Απόψεις-γνώμες-προτάσεις;
Επίσης αυτό που δεν μπορώ να εξακριβώσω αυτήν τη στιγμή είναι αν στην συσκευασία περιλαμβάνονται γυαλιά ή όχι;
Αν δεν περιλαμβάνονται ποια είναι συμβατά με την συγκεκριμένη; :ears:

Πόσο μπορείς να το πας το budget;
Samsung UE48H6200
819
+
Samsung VG-STC4000
68
Και θα δείτε μαζί το μουντιάλ

Last edited:
Το μπάτζετ ήδη του το έχω ξεπεράσει αφού κοίταζε για την UE46F6320 στα 650 .
Βολεύει και η δωροεπιταγή για την κάμερα/skype το οποίο είναι ένα δέλεαρ για να βλέπουν τα εγγόνια στο Καναδά στις 48:music-smiley-005: και έτσι ξεπερνιέται το off budget!
Απλώς από ότι βλέπω στην επίσημη σελίδα της samsung δεν περιλαμβάνονται γυαλιά,αλλά αφού δεν έχει ούτε μπλου ακόμα,μικρό το κακό,αρκεί το κόστος των συμβατών να μην είναι τρελό.

....το μουντιάλ θα το δω στις 120" μου :award:

Οκ απλώς εγώ αναφερόμουν στην UE48H6200 ότι δεν έχει.
Αφού όμως η 6320 τα έχει σίγουρα και οι διαφορές είναι μικρές,τότε ίσως να πάμε προς τα εκεί αφού είναι και φθηνότερη.Αρκεί βέβαια η λειτουργία του skype να μην επηρεάζεται λόγω διαφορετικών επεξεργαστών.