Αγορά νέας τηλεόρασης μέχρι 400 ευρώ ;;;;;;

Papailiasgt

New member
9 November 2013
61
Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας για αγορά τηλεόρασης όπου πρόκειται να την στείλω στο εξοχικό. Δεν ενδιαφερομαι να είναι smart tv όχι ότι με χαλάει κιόλας. Δεν καιγομαι να είναι 3d , αν είναι δεν θα έλεγα και όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεπερνάει κατα πολύ τα 400 ευρώ και από ιντσες όσο το δυνατόν περισσότερες γιατί ύστερα από την 55 Panasonic που έχω στο σπιτι μου όλες οι άλλες μου φαίνονται tv monitor. Θα παίζει κυρίως digea κανάλια, ίσως μακροχρόνια αναλόγως και τα οικονομικά να παίζει και ote tv. Λάτρευεω να βλέπω ταινίες οπότε θα ήθελα να μου κάνει τα χατηρια και σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει λύση;;;; Σειρά προτεραιότητας α) καλή θέαση σε ταινίες δράσης β) τιμή κοντά στα 400 ευρώ γ) τα υπολοιπα. Απόσταση από καναπέ ρυθμίζεται εύκολα.

Είδα τις τηλεόρασεις φίλε, μου κίνησε το ενδιαφέρον η plasma. Παρόλα αυτά είδα και μια Samsung 40h6200 και βρίσκομαι ανάμεσα στις 2. Με φοβίζει λίγο η lg σαν μάρκα σαν ποιότητα εικόνας που λες να δω καλητερα; Θα καταλάβω διάφορα άραγε; Έχω απ την άλλη και το τζαμι; Μην βάλω και μπελά στο κεφάλι μου.

Σίγουρα οι 40" δεν είναι αρκετές για ταινίες. H LG δεν είναι οτι καλύτερο, ούτε βέβαια και η Panasonic, γι' αυτό και η χαμηλη τιμη. Ειναι ομως value for money επιλογές κατι πολυ σημαντικο για εξοχικό. Εαν ο χωρος ειναι πολυ φωτεινός, ίσος ειναι προτιμότερη η LCD.
Σε απόδοση (αντίθεση, κίνηση κλπ) αλλα και εξοπλισμο (3Δ, smart κλπ) η Η6200 ειναι σε αλλη κατηγορία. Όμως το μεγεθος ειναι ο σημαντικότερος παράγοντας.

Μπορώ να πω ότι την ίδια αναζητηση κάνω κι εγώ τώρα, με τις μόνες διάφορες ότι την θέλω για τους γονείς μου και να έχει Skype, για να επικοινωνούν με τα ανιψακια μακριά.
Σίγουρα ό,τι πιο οικονομικό τόσο το καλύτερο.