Αγορά νέας τηλεόρασης μετά από επιστροφή χρημάτων προβληματικής 55vt50. Ποιά να πάρω;

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ? Διαβαζω ολα τα φορθμ για το τι τηλεωραση να αγορασετε και βλεπω συγγριτικα οτι λετε ολες τις τηλεορασεις αλλα ποτε την PHILIPS γιατι ?
Υπαρχει καποιος λογος?

Με τα λεφτά που έχει μια Samsung ή Sony LED LCD σειρά 8 αγοράζεις μια Philips σειρά 6 με το "αρχαίο" Pixel Precise.

Με λίγα λόγια το value for money είναι πολύ χαμηλό.

Δεν ξερω για value for money αλλα σε εικονα και ποιοτητα κατασκευης σε lcd ειναι μακραν η καλυτερη για μενα (μιλαω για σειρα 9 της philips)

Δηλαδη αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε αυτες τις 2 τι θα λεγατε?
PHILIPS 42PFL6907H ----- Samsung UE40D7000

Θυμίζω ότι η τηλεόραση Philips είναι πια μόνον όνομα. Η ολλανδική εταιρία έχει πουλήσει όλο τον τομέα τηλεοράσεων από πρόπερσι σε κινέζους.

Polakis με αυτά που κάνεις δε πρέπει να προβληματίζεσαι ποια θα πάρεις αλλά αν θα στη πουλήσουν.
Πέρα από την πλάκα το ζητούμενο είναι ότι τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει, οπότε ζυγίζεις τα καλά και τα κακά της καθεμίας κάνεις το σταυρό σου και ότι κάτσει.
Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι την εικόνα της panasonic plasma δεν την ξεπερνάει καμία.
Πάντως όσον αφορά την κατανάλωση εγώ δε θα το έβαζα σαν κριτήριο.

Οταν εχεις αλλαξει 4 55vt50 και το ενα πανελ ειναι χειροτερο απο το αλλο, τί να το κανω το τελειο μαυρο, αν εχω ψυχολογικα απο γραμμες στην οθονη καθημερινα; Ειναι ντροπη για την panasonic που εδωσε στην αγορα τετοια πανελ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΦΕΤΟΣ! Απλα σε καποιες δεν φαινονται εντονα και σε αλλες ειναι τραγικα...Του χρονου αν οι vt60 φτιαξουν το ξαναβλεπουμε. Φετος δεν...

Οταν εχεις αλλαξει 4 55vt50 και το ενα πανελ ειναι χειροτερο απο το αλλο, τί να το κανω το τελειο μαυρο, αν εχω ψυχολογικα απο γραμμες στην οθονη καθημερινα; Ειναι ντροπη για την panasonic που εδωσε στην αγορα τετοια πανελ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΦΕΤΟΣ! Απλα σε καποιες δεν φαινονται εντονα και σε αλλες ειναι τραγικα...Του χρονου αν οι vt60 φτιαξουν το ξαναβλεπουμε. Φετος δεν...

Καλα μετα απο αυτα που εχεις τραβηξει και δεν εχεις απορριψει ακομα αυτη την εταιρια; Σαν να σου αρεσει η ταλαιπωρια μου φαινεται...

Καλα μετα απο αυτα που εχεις τραβηξει και δεν εχεις απορριψει ακομα αυτη την εταιρια; Σαν να σου αρεσει η ταλαιπωρια μου φαινεται...

Ειπα αν...

Κατσε τωρα να καταφερω να παρω την samsung να δω σε τι πανελ θα πεσω και βλεπουμε...

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης μετά από επιστροφή χρημάτων προβληματικής 55vt50.

Aπο led οι καλυτερες ειναι σονυ 950 και philips 9707.Aλλιως σαμσουκ πλασμα 64αρα σειρα 8.Αλλη ιστορια οι led lcd και αλλη η πλασμα.Δεν συκρινονται.

Θα συμφωνήσω με το φιλο παραπάνω οσο αφορα την Sony 950 και την πλασμα της samsung ( την philips δεν την ξερω)

Αν είσαι γενικά μίζερος(ξέρεις αυτοί οι τύποι που τα ψειρίζουν όλα) θα πρότεινα να πάρεις μια φτηνή λύση και τα υπόλοιπα ποπ κορν και δε θα το μετανιώσεις γιατί τέλεια tv δεν υπάρχει.

Αν είσαι γενικά μίζερος(ξέρεις αυτοί οι τύποι που τα ψειρίζουν όλα) θα πρότεινα να πάρεις μια φτηνή λύση και τα υπόλοιπα ποπ κορν και δε θα το μετανιώσεις γιατί τέλεια tv δεν υπάρχει.

Τα υπολοιπα ποπ κορν δεν μπορω γιατι λεφτα πισω δεν παιρνω με τιποτα απο το καταστημα.Εχει περασει το εξαμηνο και πού να τρεχω με δικαστηρια τωρα...

Αυτήν έχω αποφασίσει να πάρω ήδη. Το θέμα είναι αν θα μου την δώσει σε αυτή την τιμή και πόσο θα με καθυστερήσει...
Οι τιμές του τσάμπα στις τηλεοράσεις είναι χονδρική ελληνικής αντ.+φπα+5-6%, οπότε βγαίνει να στην δώσει. Το θέμα είναι ότι σε έχει "εγκλωβισμένο" και ίσως να μην θελήσει να παίξει με τόσο χαμηλό κέρδος. Και έτσι και αλλιώς τα λεφτά σου τα έχει ήδη στο ταμείο του οπότε το πιθανότερο είναι να σε καθυστερήσει και να σου κάνει και το δύσκολο. Εύχομαι να πέσεις σε συνεργάσιμο όμως και σύντομα να έχεις θετική απάντηση.

Tι να πάρω μέχρι 600 ?

Καμία από τις δύο , είναι πολύ μικρές.

Ναι , μπορεί να είναι μικρές αλλά δεν έχω δυνατότητα για παραπάνω , από θέμα χώρου είμαι ωριακά.
Αλλά γιατί μου λες ότι είναι μικρές η απόσταση θέασης μου είναι στα 2 με 2,30 μέτρα . Τι θα πρότεινες εσύ μέχρι 600 , δυστηχώς το budget μου κατέβηκε...
Και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα PLASMA...

Last edited by a moderator:
Αλλά γιατί μου λες ότι είναι μικρές η απόσταση θέασης μου είναι στα 2 με 2,30 μέτρα.

Στα 2.3 μέτρα με υλικό 1080p θα μπορούσες να βλέπεις σε 55" άνετα.

Στα 600 ευρώ αν το ξανασκεφτείς για τις πλάσμα μπορείς να πάρεις την Panasonic 50UT50 , άσχημη σαν σχεδιασμός αλλά με πολύ καλό συνδυασμό εικόνας/μεγέθους/τιμής.

Αλλιώς δες την Samsung 40EH6030.

Στα 2.3 μέτρα με υλικό 1080p θα μπορούσες να βλέπεις σε 55" άνετα.

Στα 600 ευρώ αν το ξανασκεφτείς για τις πλάσμα μπορείς να πάρεις την Panasonic 50UT50 , άσχημη σαν σχεδιασμός αλλά με πολύ καλό συνδυασμό εικόνας/μεγέθους/τιμής.

Αλλιώς δες την Samsung 40EH6030.

οκ σε ευχαριστω πολυ , την εχω βρει με 470