Αγορά νέας τηλεόρασης μετά από επιστροφή χρημάτων προβληματικής 55vt50. Ποιά να πάρω;

Ρε παιδια πηρα τον tsampas.gr κι εκλεισα την samsung ps64e8000 και μου ειπε οτι την εχει ετοιμοπαραδοτη, ενα κομματι στην αποθηκη. Μήπως παιζει τίποτα; Μήπως τους επεστρεψε κανεις κομματι με προβλημα και την εχουν βαλει φθηνα για να φυγει; Μην την πατησω παλι...

Tι σε κάνει να πιστεύεις αδερφέ ότι κάποιος εδω μέσα θα ξέρει ποια είναι η κατάσταση της τηλεόρασης που βρήκες?

Φιλικά ρε Polakis αλλά πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα παντού.
Πηγές και πανεπιστήμιο είσαι μορφωμένος ειναι λυπηρό να βλέπεις καχύποπτα τα πάντα.

Ενταξει ρε παιδια το ξερω οτι δεν ξερετε απλα αποψεις ψαχνω κι εκτιμησεις...

Ολοι που παιρνουμε ακριβες τηλεορασεις κανουμε το σταυρο μας απλα να μην εχουν κατι πολυ χτυπητο. Αν φοβασαι τοσο παρε κατι υποδεεστερο να μην κλαις και τα λεφτα σου...

Ρε παιδια στα λεφτα αυτα γιατι να μην παει σε PHILIPS ? Λεω εφω τωρα :)

2,500 σε PHILIPS ?
ποτε!
καποτε ηταν μεσα στα πρωτα ονοματα,τωρα που τις τηλεορασεις τις εχουν παρει κινεζοι δεν νομιζω.

Παιδιά επειδή η samsung ps64e8000 την έχω παραγγείλει και έχει το ένα κομμάτι στην αποθήκη του ο tsampas. Μου είπε αν έχω αμάξι μπορώ να πάω να την πάρω σημερα-αυριο. Έχω μια ερώτηση. Μπορώ να βάλω ξαπλωτή την plasma τηλεόραση σε αυτοκίνητο ή πρέπει να είναι όρθια στην μεταφορά; Θα χαλάσει ξαπλωτή;

Μην μπλεκεις με δικο σου αυτοκινητο, θα κανεις καμια ζημια και θα τρεχεις. Περιμενε μια-δυο μερες να στη φερουν.

2,500 σε PHILIPS ?
ποτε!
καποτε ηταν μεσα στα πρωτα ονοματα,τωρα που τις τηλεορασεις τις εχουν παρει κινεζοι δεν νομιζω.

Βρηκα για μενα αυτην εδω PHILIPS 42PFL4307H/12 --- στα 500 τι λετε ωσ προς value for money και ποιοτητα οσο αφορα LED?

Βρηκα για μενα αυτην εδω PHILIPS 42PFL4307H/12 --- στα 500 τι λετε ωσ προς value for money και ποιοτητα οσο αφορα LED?

Μην κολλάς με συγκεκριμένες μάρκες και ειδικά με την Philips που εδώ και χρόνια έχει κακό value for money.

Αν επιμένεις σε LED LCD ανέβα στα χρήματα και πάρε μια Sony 40HX750 και θα με θυμηθείς.