Αγορά Νέας Τηλεόρασης. Μόνιμη σύνδεση με PC

κάπου διάβασα οτι κάποιες τηλεοράσεις υποστηρίζουν το 4:4:4
Τι είναι αυτό το 4:4:4 και σε τι βοηθαει; Το έχει η f6320;

η f6320 που πήρα πόσα Hz είναι πραγματικά και πόσα μουσαντένια;

H F6400 υποστηρίζει 4:4:4 , λογικά και η 6320 αφού έχουν τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας (MSTAR X12).

Γενικά είναι ένα μοντέλο σχετικά άγνωστο χωρίς πολλές διαθέσιμες πληροφορίες , λογικά πρέπει να είναι 100 Hz πραγματικά.

H F6400 υποστηρίζει 4:4:4 , λογικά και η 6320 αφού έχουν τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας (MSTAR X12).

Γενικά είναι ένα μοντέλο σχετικά άγνωστο χωρίς πολλές διαθέσιμες πληροφορίες , λογικά πρέπει να είναι 100 Hz πραγματικά.

Όταν λές άγνωστο, εννοείς πως είναι άγνωστο επηδή είναι καινούριο μοντέλο ή για κάποιο άλλο λόγο π.χ. δεν είναι καλή τηλεόραση και δεν την αγοράζει ο κόσμος.

Το 4:4:4 σε τι εξυπηρετεί;

Πριν τις γιορτές κυκλοφόρησε στην Ελλάδα , λογικό είναι ότι δεν γνωρίζουμε τα ίδια πχ. με την F6400 που κυκλοφορεί από τον Απρίλιο.

Η διατήρηση του αρχικού σήματος χωρίς υποδειγματοληψία χρώματος (το λεγόμενο 4:4:4) παίζει ουσιαστικά ρόλο μόνο αν θέλεις να την χρησιμοποιείς ως PC μόνιτορ....

Δες και εδώ...http://www.avsforum.com/t/1381724/official-4-4-4-chroma-subsampling-thread

Μετάφραση

Σ´ευχαριστώ φίλε.

Ποιά είναι τα πιό κοινά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κάποιος στην τηλεόρασή του; Διάβασα κάτι για clouding και pulldown. Υπάρχουν και άλλα και τι παρουσιάζουν; Τι θα έπρεπε εγώ να κοιτάξω διότι ούτε ξέρω ποιά είναι ούτε τι επιπτώσεις έχει το καθένα η τι πρόβλημα δημιουργεί;

Last edited:
Ψάξε και λίγο μόνος σου. Τα περισσότερα που πρέπει να ξέρεις μπορείς να τα βρεις εδώ.

Γιατί πρέπει με το ζόρι να ψάξεις να βρεις πρόβλημα? Αν δεν βλέπεις κάτι που να σε ενοχλεί απόλαυσε την τηλεόραση σου χωρίς να έχεις άγχος.

οκ παίδες. Σας ευχαριστώ για βοήθεια για την διαλογή της τιβι και για τις ερωτήσεις μου.

Yperion έχεις δίκιο σε αυτό που είπες.