Αγορα νεας τηλεορασης!(Ψιλοασχετος)

jimdominic

New member
17 January 2008
83
Υστερα απο 3 χρονια περιπου σκεφτομαι να αλλαξω TV κ να παρω κατι καινουριο.Ειχα την plasma panasonic 42"U10 κ σκεφτομαι να παρω την LG 42LM3400.Την εχω βρει στα 460Ε κ θελω να μου πειτε αμα τα αξιζει τα λεφτα της κ αν μεινω ικανοποιημενος με το 3d κ γενικα με την τηλεοραση. Η βασικη της χρηση θα ειναι το gaming κ οι ταινιες. Υπαρχει καποιος να πει τις εντυπωσεις του για το συγκεκριμενο μοντελο ή να προτεινει κατι αλλο στην ιδια τιμη?Ευχαριστω εκ των προτερων....

Απάντηση: Βοηθεια κ αποριες σχετικα με 42LM3400

Γιατί να πάρεις χειρότερη τηλεόραση ? Απόσταση θέασης και budget ?

Re: Βοηθεια κ αποριες σχετικα με 42LM3400

Αποσταση θεασης περιπου 2 μετρα κ buget γυρω στα 460.Το προβλημα μου στην U10 ηταν οτι η κινηση δεν ηταν τοσο ζωντανη οσο εχω παρατηρησει στις LG δλδ (αν εχω καταλαβει καλα) να παιζουν στα 48fps.Δεν γνωριζω πολλα απο τηλεορασεις γι'αυτο ζητω κ την βοηθεια σας

Στη κίνηση δεν ήταν ζωντανή, μάλλον τα χρώματα εννοείς ? Η U10 είναι στα 100 Hz ενώ η LM3400 στα 50 Hz. Γνώμη μου, αν δεν μπορείς να ανεβάσεις το budget για να πας σε μεγαλύτερη, μείνε με αυτή που έχεις.

Δεν νομιζω να ειναι τοσο τα χρωματα.Για παραδειγμα οταν ειχα παει να δω το Hobbit σε 3D k 48fps ηταν σαν να βλεπω την ταινια να γυριζεται την ιδια στιγμη μπροστα μου. Εχω παρει μια LG στο εξωχικο στις 37" (δεν θυμαμαι μοντελο κ σιγουρα δεν ειχα δωσει παραπανω απο 400Ε) κ η κινηση τουλαχιστον στα τηλεοπτικα καναλια δεν ειναι ιδια με την U10 (θεωροντας οτι η LG ειχε καλυτερη κινηση)

Δοκίμασες να πάιξεις καθόλου με τις ρυθμίσεις της U10, ειδικά με το IFC ? Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις και στο σχετικό thread.

Οχι αλλα θα του ριξω μια ματια αυριο κ θα ενημερωσω.Ευχαριστω για τις απαντησεις

Αν είναι να πας σε καινούργια τηλεόραση πήγαινε τουλάχιστον σε 46". Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την Samsung 46EH6030...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157176

H κίνηση της συγκεκριμένης είναι καλύτερη της U10 (την είχα στις 50" και ξέρω).

"Επαιξα" με τις ρυθμισεις του IFC αλλα δεν αλλαξε κατι.Τελικα καταλήγω σε ενα απο τα δυο μοντελα (42LM3400 και 40EH6030.46αρα δεν παιζει γιατι η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 2 μετρα) αλλα μαλλον πηγαινω προς την LG.Ατομα που ρωτησα για αυτο το διλλημα οι περισσοτεροι μου ειπαν να αγορασω LG γιατι περα του οτι εχει φθηνα γυαλια για 3D, το 3D της ειναι πιο ξεκουραστω.Ποσα (πραγματικα) Hz εχει η καθε μια?

H LG είναι στα 50 και η Samsung στα 100.

Αλλά από 42" πάλι σε 42" να πας δεν είναι έξυπνη κίνηση.

Καλύτερα μάζεψε χρήματα για κάτι μεγαλύτερο.

Οι πολλες ίντσες σε μικρή απόσταση δεν θα είναι κουραστικo στο μάτι;

46"-47" είναι μια χαρά για δύο μέτρα απόσταση. ;)

Με καταστρεφεται.... :BXVZCBXZ6: χαχαχαχαχα!Αυτο το μοντελο το γνωριζεται -> Panasonic TX-P42UT50E?Καθομαι κ τους ριχνω μια ματια μπας κ καταληξω καπου αλλα ολο κ περισσοτερα μοντελα ανακαλυπτω.

Η 42UT50 είναι καλή περίπτωση αλλά με δυο μειονεκτήματα , είναι και αυτή 42" σαν την τηλεόραση που είχες , και σε 3D είναι πολύ μέτρια (αφού σε ενδιαφέρει το 3D πολύ όπως λες).

Η 42UT50 είναι καλή περίπτωση αλλά με δυο μειονεκτήματα , είναι και αυτή 42" σαν την τηλεόραση που είχες , και σε 3D είναι πολύ μέτρια (αφού σε ενδιαφέρει το 3D πολύ όπως λες).

Πηγα κ τα ειδα κ τα 3 μοντελα απο κοντα κ μπορω να πω οτι η Samsung ξεχωρισε με διαφορα.Απλα τa γυαλια της ειναι πιο ακριβα απ'οτι της LG.Οσο για τις " δελεαστικα πολυ ασχημα για 46" αλλα ειναι 300Ε παραπανω...

Η EH6030 έχει δύο ζευγάρια 3D γυαλιά στη συσκευασία της. Είναι όμως μικρότερη από αυτήν που έχεις. Αν μπορείς για την 46" καλώς.

Τελικα τεινω προς τις 46" EH6030 αλλα θελω να σας ρωτησω για το αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο να προτεινετε στα ιδια λεφτα κ ιντζες που να αποδιδει καλυτερα απο το συγκεκριμενο μοντελο.Με αυτο που εχω δει μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος αλλα επειδη δεν γνωριζω πολλα θα ηθελα να με διαφωτισετε κ να μου προτεινετε κατι καλυτερο αμα υπαρχει (σε Hz,ποιοτητα εικονας στα τηλεοπτικα,κινηση σε ταινιες,αποδωσεις σε gaming)

Η χρήση θα ειναι για 90% gaming και ταινιες .Με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες οπως ηταν το Hobbit στα 48fps(ειτε 3D ειτε 2D).

Last edited by a moderator: