Αγορά νέας τηλεόρασης - S.O.S.

tolis24h

New member
17 December 2014
6
Καλησπέρα στο forum,
Είμαι καινούριος στην ομάδα σας και λίγο άσχετος από τηλεοράσεις, οπότε η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη!
Έψαξα αρκετά διάφορα ποστ εδώ μέσα σχετικά με το 3D(active vs passive).
Δυστυχώς το active με ζαλίζει, άρα θα ήθελα τη γνώμη σας για passive .
Μέχρι 600 ευρώ.
Έχω προσέξει κάποια μοντέλα που υπάρχουν διαθέσιμα στην Κύπρο σ' αυτά τα χρήματα.

Ποιο από αυτά είναι πιο αξιόπιστο και γενικά καλύτερο?

42LB670V
42LB731V
47LB650V

P.s. passive 3d βγάζει μόνο η LG ή κι άλλες εταιρείες?

Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα στο forum,
Είμαι καινούριος στην ομάδα σας και λίγο άσχετος από τηλεοράσεις, οπότε η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη!
Έψαξα αρκετά διάφορα ποστ εδώ μέσα σχετικά με το 3D(active vs passive).
Δυστυχώς το active με ζαλίζει, άρα θα ήθελα τη γνώμη σας για passive .
Μέχρι 600 ευρώ.
Έχω προσέξει κάποια μοντέλα που υπάρχουν διαθέσιμα στην Κύπρο σ' αυτά τα χρήματα.

Ποιο από αυτά είναι πιο αξιόπιστο και γενικά καλύτερο?

42LB670V
42LB731V
47LB650V

P.s. passive 3d βγάζει μόνο η LG ή κι άλλες εταιρείες?

Ευχαριστώ!!!
Θα σου πρότεινα να βάλεις το 3D , όχι σε δεύτερη αλλά σε τρίτη μη σου πω και τέταρτη μοίρα, διότι είναι κάτι που επί της ουσίας ελάχιστα θα το χρησιμοποιείς , και στις 42 ίντσες που ψάχνεσαι για να έχει νόημα θα πρέπει να κάθεσαι περίπου στο 1,5μ ίσως και πιο κοντά.
Οπότε στη θέση σου θα κοίταγα άλλα πράγματα για την επιλογή μου, όπως τη καλή αντίθεση - μαύρο, που καμία από αυτές που έχεις βάλει δε διαθέτει, το αντίθετο. Κοίτα τηλεόραση όχι με IPS πάνελ που βγάζει όλα της τα μοντέλα η LG, αλλά με VA πάνελ όπως σε sony, samsung, panasonic σε μοντέλα με πάνελ VA.
Επίσης για την απόστασή σου χρειάζεσαι τουλάχιστον 50 ίντσες έως και 55.

οκ τοτε για 50'' λοιπων ανεβηκα αρκετα στα λεφτα και βρηκα αυτες τις 2
SAMSUNG UE50H6200AW
SONY KDL-50W805B ποια απο τις 2 λετε και γιατι??? sorry σας εχω ζαλησει

Μέχρι τα 800 ευρώ, οι Sony W705 και W805 είναι από τις καλύτερες επιλογές. Απλά δεν περιστρέφεται η βάση τους - η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση σε τοίχο - και έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό.

Άμα την πετύχεις με περίπου τα ίδια χρήματα με τις πιο πάνω, ίσως και να αξίζει. Δική σου είναι η επιλογή ούτως ή άλλως, απλά δες τις πρώτα όλες από κοντά.