Αγορά νέας Τηλεόρασης Ultra HD 50 ιντσών

Mikelamar

New member
8 September 2008
28
Καλησπέρα παιδια. Θελω να παρω μια TV 50'' να είναι και Ultra HD max 850 . Περασα απο ενα μαγαζι και μου είπανε για αυτή εδώ http://www.guaranty.gr/product/997517/samsung-ue50hu6900.html

Αλλα επειδη δεν ξερω πολλα απο TV και δεν πολυεμπιστευομαι και τους πωλητές θα ήθελα να μου προτεινετε κι εσεις καμια.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδια. Θελω να παρω μια TV 50'' να είναι και Ultra HD max 850 . Περασα απο ενα μαγαζι και μου είπανε για αυτή εδώ http://www.guaranty.gr/product/997517/samsung-ue50hu6900.html

Αλλα επειδη δεν ξερω πολλα απο TV και δεν πολυεμπιστευομαι και τους πωλητές θα ήθελα να μου προτεινετε κι εσεις καμια.

Ευχαριστώ.

η τιμη ειναι καλη αλλα ειναι περιττη η 4κ ακομα.....

Εφόσον δεν υπάρχει επαρκές υλικό δεν βλέπω κάποιο λόγο για να κινηθείς προς 4K ανάλυση. Ακόμα και οι ταινίες σε 1080p θα έχουν μέτρια απεικόνιση σε μια τέτοια τηλεόραση, αν δεν γίνεται ικανοποιητικά το upscale στην native ανάλυση της τηλεόρασης.

2 τηλεοράσεις full HD 50" για παράδειγμα, έχουν το ίδιο μέγεθος κοκου;
Αν εννοείς 2 τηλεοράσεις που η μία είναι Full HD και η άλλη 4Κ ( Ultra HD ), αν έχουν το ίδιο μέγεθος σε πιξελ, όχι δεν έχουν. Η 4Κ έχει πιο << πυκνά >> τα πίξελ της, αλλά ισχύει όμως απόλυτα αυτό που σου έγραψε πιο πάνω ο Michalis3.

Για να καταλάβετε τι εννοώ.
Έστω η Α tv LG 50" full HD και η Β tv Sony 50" full HD κι αυτή.
Η Α και η Β θα έχουν το ίδιο μέγεθος κοκου εφόσον έχουν την ίδια ανάλυση στις ίδιες ίντσες;;; Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Επίσης δε κατάλαβα για ποιο λόγο δεν θα εχει καλή απόδοση στα 1080p.

Τι θα μου προτείνατε στις 50" που δεν θα ειναι ultra HD ;

Για να καταλάβετε τι εννοώ.
Έστω η Α tv LG 50" full HD και η Β tv Sony 50" full HD κι αυτή.
Η Α και η Β θα έχουν το ίδιο μέγεθος κοκου εφόσον έχουν την ίδια ανάλυση στις ίδιες ίντσες;;; Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Επίσης δε κατάλαβα για ποιο λόγο δεν θα εχει καλή απόδοση στα 1080p.

Τι θα μου προτείνατε στις 50" που δεν θα ειναι ultra HD ;

κοκος=πιξελ μια τηλεοραση 1920χ1080 εχουν το ιδιο μεγεθος κοκκου σε ιδιες ιντσες....

Γιατί ομως μια Ultra HD δεν θα έχει την ανάλογη αποδοση σε 1080?

αν του δωσεις 1080 θα ειναι καλο το αποτελεσμα...σε sd θα δειχνει λιγο χειροτερο αποτελεσμα μιας και ο επεξεργαστης θα "ζοριζεται" να γεμισει το πανελ

Ξεχνά το 4Κ για κάνα 2-3 χρόνια (μη ύπαρξη υλικού ).Βολέψου με 2Κ σε αναμονή OLED σε προσιτή τιμή στο ιδιο διαστημα...

Μπορείτε να μου προτεινετε κάποιες στις 50 ιντσες. Θα μπει κι ενα playstation 4 επανω, αν εχει σημασια.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας Τηλεόρασης Ultra HD 50 ιντσών

Δηλαδη αυτες είναι καλυτερες απο την Ultra HD που ειχα αναφέρει πιο πανω? Σκεφτομαι οτι αν ειναι να μη παρω ultraHD μηπως να εδινα 500-600 για 47-50 ιντσες?

Κυρίως 50 Hz βρίσκεις σε αυτό το μέγεθος και budget, αν δεν βλέπεις αθλητικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Για το ps4 θα ειναι αρκετα???
Λίγα μου φαίνονται ρε γμτ. Αυτή που έχω τώρα ειναι 42" full HD 500Hz

Το μέγιστο που μπορεί να δώσει ένα panel στις LCD είναι τα 200 Hz. Το σήμα από τις κονσόλες είναι στα 60 Hz...