Αγορά νέας τηλεόρασης

VSPIL7

New member
6 February 2012
8
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω νέα τηλεόραση για το σαλόνι μου. Η απόσταση θέασης είναι 3-4 μ ανάλογα με το που κάθεται κάποιος. Ενδιαφέρομαι κυρίωσ για ταινίες και τηλεοπτικό σήμα και κάποιες φορές 3D Σκέφτομαι για 50-55´´. Θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση για budget έως 1300 ευρώ.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Πηγα να παρω την plasma samsung 51e6500 αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη. Να περιμένω κανά μήνα που θα βγουν νέεσ σειρέσ ή όχι?

Σε κανά δίμηνο θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στην αγορά οι καινούργιες, με τιμές σαφώς ψηλότερες από αυτές που βρίσκεις τώρα στα αντίστοιχα μοντέλα. Οπότε νομίζω είναι καλύτερο να πάρεις κάποια από αυτές που βρίσκεις τώρα σε καλή τιμή. Κοίτα κυρίως για 55"-60", όχι μικρότερες, η απόσταση θέασης που έχεις είναι αρκετά μεγάλη.

Δηλαδή προτείνεις την SONY HX750? Στα 1199 ευρω?

Μια από τις τρεις πιο πάνω. Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο η 60" PA5500 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.

Θα πάω αύριο να ρωτήσω για την Sony KDL-55HX750. Υπάρχει πιστεύτετε καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Αν κάνω υπέρβαση σε λεφτά αξίζει να πάω στην ΗΧ850 ή δεν αξίζει η διαφορά τιμής για την διαφορά στις δυνατότητές τους? Σημειωτέον πως τισ τηλεοράσεισ τις κρατώ περίπου 6-7 χρόνια.

Αν αντέξει τόσο η καινούργια... Γνώμη μου, δεν αξίζει η υπέρβαση για την HX850. Είναι αρκετά μεγάλη η χρηματική διαφορά και έχεις αρκετά μεγάλη απόσταση για να διακρίνεις τις όποιες διαφορές έχει στην εικόνα με την HX750.

Βρηκα την KDL-55HX750. Να την πάρω ή να περιμένω αργότερα για νέα μοντέλα? Είναι τελικά τόσο καλή για τα λεφτά τησ η sony?

Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο.Για τα νέα μοντέλα θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι για να ''κάτσουν'' σε φυσιολογικές τιμές,διότι στην αρχή είναι πάντα τσιμπημένες

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΑ 1347 ΣΕ 12 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.