Αγορά νέας τηλεόρασης.

dlzaros

New member
10 November 2013
18
Αγαπητοί συγκάτοικοι στην τρέλα καλημέρα.

Η τηλεόραση που είχαμε στο σπίτι τέλος στοπ. Οικογένεια με κοιτάζει με βλέμμα όλο νόημα για την επιλογή νέας στοπ.
Απόσταση θέασης 3.1 μέτρα, σήμα τηλεόρασης μόνο από νόβα Hdmi, χρήση ταινίες από Usb σε mkv με υπότιτλους srt ή ενσωματωμένους και ντοκυμαντέρ στοπ.

Μας ενδιαφέρουν: η καλύτερη δυνατόν εικόνα, και ο media player και θέλουμε ή LG, ή Samsung ή Sony 42-46'' με ένα μπάτζετ κοντά στα 500 στοπ.

Ευχαριστώ παρά πολύ! Οβερ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η Sony τι λέει απο media player?
Εχω καλομάθει με αυτόν που είχα στην LG και θα πάθω πλάκα άμα δεν παίζουν οι ταινίες μου. (Mkv Ac3 με srt subs).
Επίσης η εικόνα της τηλεόρασης σε κανονικές συνθήκες (star, mega, klp) θα πιξελιάζει στην 47''?

Σε όποιο μέγεθος τηλεόρασης καταλήξεις, το χαμηλής ανάλυσης σήμα δεν φαίνεται ιδιαίτερα καλά. Εξαρτάται και από την απόσταση θέασής σου αν θα σε ενοχλεί κάτι. Για τρία μέτρα και πάνω ακόμα και 50" να επιλέξεις θα είσαι μια χαρά με τα τηλεοπτικά κανάλια.

Ευχαριστώ πολύ. Οτι χρειαστείς για το κινητό σου (root, custom rom, apps Android, BB10) στείλε PM. ;)

Μπορεί κάποιος που έχει την lg 47ln5400 να μου πει εαν έχει υποδοχή για ακουστικά?

Για την 42ln5400 που ειχα κοιταξει καποια στιγμη δεν ειχε(εντελως κουφο!) λογικα ουτε αυτη πρεπει να εχει αφου ειναι το ιδιο μοντελο!

Λοιπόν, μετά την αποτυχία της LG που δεν έχει έξοδο για ακουστικά...??? πάμε για άλλη.

Από αυτά που μου έχετε προτείνει είμαι για την Samsung UE46F6100 ή UE46F6400.
Στα καταστήματα η τιμή είναι περιέργως η ίδια στα 699 και από οτι κατάλαβα η 6100 απλά δεν είναι smart.

Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να διαλέξω την 6100 έναντι της 6400?