ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

3Dpanos

New member
20 October 2013
13
Καλησπερα παιδια. Αναζητω μια καινουρια τηλεοραση εως 750 ευρω και με την προοπτικη να ανεβω και αλλα 100 για κατι εξαιρετικο. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα που θελω ειναι:
-3D
-full HD
- αναλυση τουλαχιστον 400
- μεχρι 40 ιντσων

η χρηση της θα αφορα την παρακολουθηση μπασκετ, τηλεορασης γενικοτερα και για παιχνιδι με ps3.

Ευπροσδεκτες ολες οι προτασεις. Ευχαριστω ολους εκ των προτερων.

Γιατί μόλις 40", απόσταση θέασης ? Επίσης το τουλάχιστον 400 ανάλυση δεν το κατάλαβα...

Γιατί μόλις 40", απόσταση θέασης ? Επίσης το τουλάχιστον 400 ανάλυση δεν το κατάλαβα...

ναι δικιο εχεις ηθελα να πω 400Hz. Η αποσταση θεασης ειναι περιπου 1,5-2 μετρα και επιπλεον ειναι μικρος και ο χωρος.

http://www.kotsovolos.gr/site/sound.../116787-samsung-ue40f6500-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

Τι λετε για αυτο το μοντελο;
Θελω ομως να μου εξηγησετε τα συστηματα ηχου γιατι ειμαι ψιλοασχετος

Last edited by a moderator:
Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης στις LCD είναι τα 200 Hz, χαρακτηριστικό που βρίσκεις στις ακριβότερες σειρές. Θα πρότεινα να δεις την πιο πάνω σε 46" ή την F6400 στα 650 ευρώ. Η διαφορά στο πλάτος με μια 40" δεν είναι πολύ μεγάλη.

Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης στις LCD είναι τα 200 Hz, χαρακτηριστικό που βρίσκεις στις ακριβότερες σειρές. Θα πρότεινα να δεις την πιο πάνω σε 46" ή την F6400 στα 650 ευρώ. Η διαφορά στο πλάτος με μια 40" δεν είναι πολύ μεγάλη.

Μιχαλη ευχαριστω για τον χρονο σου. Ομως ο χωρος δεν χωραει μεγαλυτερη τηλεοραση απο 40 ιντσες. Μπορεις να κρινεις λιγο αυτη που προτεινα;

Αν δεν χωράει η F6400 τότε να πάς εδώ http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html Αφού δε χρειάζεσαι και smart λειτουργίες δεν έχει νόημα να χαλάσεις παραπάνω χρήματα, δεν θα πάρεις ποιότητα εικόνας που να αξίζει τα διπλά λεφτά που έχεις budget

Φιλε θα προτιμουσα να εχει σμαρτ λειτουργιες, εστω και αν κανει τα διπλασια λεφτα. Παντως ευχαριστω για τον χρονο σου. Οποιαδηποτε αλλη προταση θα ηταν αποδεκτη.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πόσο ακριβώς είναι το διαθέσιμο πλάτος ?

Υψος · πλατος: 600 · 950 σε mm

Δεν μου ειπες πως το ειδες το μοντελο που σκεφτομαι;
Θα μπορω να συνδεσω την τβ με ιπαδ για remote view;

υγ. Η αγορα μαλλον θα γινει αυριο (κατα 99%). Ελπιζω να προλαβω το ντερμπι.

Καλή είναι η F6500. Απλά από αλλού τη βρίσκεις 100 ευρώ πιο κάτω. Επίσης, μην περιμένεις πολλά στα 3D κομμάτι με 40" στα δύο μέτρα.

Καλή είναι η F6500. Απλά από αλλού τη βρίσκεις 100 ευρώ πιο κάτω. Επίσης, μην περιμένεις πολλά στα 3D κομμάτι με 40" στα δύο μέτρα.

Καποια αλλη προταση;
Γιατι να μην περιμενω πολλα στο 3D;

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτη την τεχνολογια.

Οι διαστάσεις που έχεις δώσει είναι ακριβώς? Γιατί για 5-6mm δεν χωράει και καμία 42"

Οι διαστάσεις που έχεις δώσει είναι ακριβώς? Γιατί για 5-6mm δεν χωράει και καμία 42"

με μια μικρη στρογγυλοποιηση προς τα πανω. πχ το 950 νομιζω ειναι 947.
Αλλα και παλι η 42αρα δεν ειναι μεγαλη για 1,5 μετρο.

Τότε τσάμπα το κουβεντιάζουμε :bang: Δεν έχεις άλλη επιλογή απ την 40F6500, δες εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια είναι το best seller στα μέλη του forum και θα έχεις μεγάλη υποστήριξη.

και εγω καταληγω αλλα μπορεις να μου απαντησεις σε δυο πραγματα. Θα μπορω να συνδεσω το ιπαδ με την τηλεοραση για remote view;
θα υπαρχει καποιο προβλημα στο 3D;

Sorry αλλά δεν ανήκω στην μεγάλη λίστα των κατόχων.. γιαυτό σου έδωσα το link. Το πρόβλημα με το 3D είναι λόγω απόστασης και όχι λόγω TV. Αν βλέπεις απ το 1,5 μέτρο οκ, τα 2μ είναι μεγάλη απόσταση για 3D στις 40"

Sorry αλλά δεν ανήκω στην μεγάλη λίστα των κατόχων.. γιαυτό σου έδωσα το link. Το πρόβλημα με το 3D είναι λόγω απόστασης και όχι λόγω TV. Αν βλέπεις απ το 1,5 μέτρο οκ, τα 2μ είναι μεγάλη απόσταση για 3D στις 40"

ευχαριστω που ασχοληθηκες. Οκ για το 3D.