αγορα νεας τηλεορασης

akren

Supreme Member
8 June 2007
4,266
Ηρακλειο
χαιρετω το φορουμ

και μπαινω αμεσως στο θεμα
η τηλεοραση θα ειναι 90% για sd και 10% για dvd και ισως για χbox αργοτερα
εχω δει τις:

lg 42pc1rr(πολυ ωραια εικονα στο παραθυρο, εαν ηταν ολη ετσι θα την αγοραζα αμεσως)
hitachi 8600(η καλυτερη απο οσες ειδα σε sd αλλα πολυ λιτη)
samsung 37m86(κατι σαν καθρεπτης δεν μου αρεσε)
pioneer 4270xd(δεν μου αρεσε και τοσο)
plilips 9731d (παρα πολυ ακριβη αλλα..... παιζει)
και διαφορες sony με καλυτερη την 40v2500

γενικα δεν θα αγοραζα καμια για sd

τωρα ,η εγω δεν βλεπω καλα(λεμε τωρα)

η το setup των μαγαζιων δεν ειναι καλο

η το συμπερασμα που εβγαλα εγω, οτι δηλαδη για sd πεταμενα λεφτα και απλα καταναλωτισμος!!!!!.

υ.γεπισης εχω δει διαφορες lcd κυριως sony
σε σπιτια φιλων,και μερικοι σκεφτονται να επαναφερουν τις παλιες crt!!!

ζητω συγνωμη για το μεγαλο post.

Last edited:
Καλημερα

Οι plasma και LCD σιγουρα δεν φτιαχτηκαν για το ταπεινο τηλεοπτικο σημα αλλα για υψηλης αναλυσης σημα (HD) , επισης δεν εχει νοημα να συγκρινουμε τηλεορασεις CRT που ειναι συνηθως 21-29" με τηλεορασεις 40-42" καθως μονο και μονο λογω μεγεθους οι ατελειες του σηματος μεγενθυνονται.

Απο εκει και περα με καλο σημα οι πιο πολλοι που εχουν επιπεδη τηλεοραση συμφωνουν οτι μια καλη τηλεοραση LCD η πλασμα ειναι ισαξια εως καλυτερη απο μια CRT (βλεπε προβληματα γεωμετριας, ακτινοβολια , flicker , ανακλασεις κτλ.) αν και καθε τεχνολογια εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της.

Βεβαια σε καταστηματα δεν μπορεις ευκολα να βγαλεις συμπερασματα καθως το σημα μοιραζεται σε 10-20 τηλεορασεις με αποτελεσμα να εξασθενει. Η Pioneer για παραδειγμα που δεν σου αρεσε ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν στις 42" και σιγουρα για εμενα καλυτερη απο οποιαδηποτε CRT.

Στο θεμα μας τωρα εγω σου προτεινω.

Plasma: LG 42PC55 , Samsung 42C96H , Panasonic 42PX70E

LCD: Sony 40V2500 , Samsung 40R86BD

Iσως να υπαρχει και καποια αλλη που να μην μπορω να σκεφτω τωρα.

Για εικόνα SD Θα σου πρότεινα να προτιμήσεις Plasma παρά LCD. Από τι απόσταση θα βλέπεις; Συμφωνώ με τις Plasma που προτείνει ο Rivers, κλίνοντας περισσότερο στην Panasonic 42PX70E

Last edited:
Να διευκρινησω εδω οτι την Pioneer 4270 δεν την προτεινω μονο και μονο επειδη εχει 1 HDMI που πλεον δεν ειναι αρκετο.

Για εικόνα SD Θα σου πρότεινα να προτιμήσεις Plasma παρά LCD. Από τι απόσταση θα βλέπεις; Συμφωνώ με τις Plasma που προτείνει ο Rivers, κλίνοντας περισσότερο στην Panasonic 42PX70E

δυστυχως για την pana, δεν την εχω δει σε καταστημα Ηρακλειου κρητης.

τωρα η αποσταση ειναι 3,5μ περιπου.

thanks για τις γρηγορες απαντησεις:SFGSFGSF:

βρηκα την Samsung 42C96H με 1109 αλλα
πρεπει να την δω σε καποιο μαγαζι στο ηρακλειο.

να μην ανησυχω δηλαδη για αυτο που βλεπω στα μαγαζια?

Last edited:
Να διευκρινησω εδω οτι την Pioneer 4270 δεν την προτεινω μονο και μονο επειδη εχει 1 HDMI που πλεον δεν ειναι αρκετο.

+ το οτι σύντομα βγαίνουν αντικαταστάτες
Εδώ και τώρα εγώ θα έπαιρνα την Panasonic PX-70

+ το οτι σύντομα βγαίνουν αντικαταστάτες
Εδώ και τώρα εγώ θα έπαιρνα την Panasonic PX-70

θα προτιμουσα να την δω πρωτα αλλα δυστυχως η ηλεκτρονικη αθηνων που ειναι ο αντιπροσωπος δεν την εχει.
επισης και στο πλαισιο ηρακλειου

τελικα καταληγουμε στις εξης δυο

σαν lcd :40V2500 την οποια ειδα και,(1500 )
σαν plasma:Panasonic 42PX70 που δεν εχω δει!!(1400 )
να εμπιστευτω τα οσα εχω διαβασει για την pana?

υ.γ το ετερο ημισυ καραδοκει με.....σκουποξυλο και δεν τις ριχνω αδικο!!

Πάντως η Sony KDL-40V2500 δεν έχει 1500.Η χαμηλότερη τιμή είναι 1311.Το θέμα είναι πως θα ρθει από λάρισα στο ηράκλειο.πάλι καλά που δίνει δωρεάν μεταφορά.

Πάντως η Sony KDL-40V2500 δεν έχει 1500.Η χαμηλότερη τιμή είναι 1311.Το θέμα είναι πως θα ρθει από λάρισα στο ηράκλειο.πάλι καλά που δίνει δωρεάν μεταφορά.

1500+24μηνες ατοκα-bye-δηλαδη 95 τοκος τον χρονο(τοσο ατοκα)

καλα ειναι και σαββατο βραδυ!!!

την εχει το πλαισιο 1489 με 5 χρονια εγγυηση.

Last edited:
επισης ειδα αυτη εδω LG 37LC3R στα 829 και,
μου ανοιξε η ορεξη καθως φοραει s-ips πανελ συμφωνα με την γαλλικη και γερμανικη lg και καποιοι μιλανε για κελεπουρι αν την ρυθμισεις σωστα.

επισης ειδα αυτη εδω LG 37LC3R στα 829 και,
μου ανοιξε η ορεξη καθως φοραει s-ips πανελ συμφωνα με την γαλλικη και γερμανικη lg και καποιοι μιλανε για κελεπουρι αν την ρυθμισεις σωστα.

H LC3R ειναι μια κατω του μετριου τηλεοραση. Καμια σχεση με τις αλλες που εχω προτεινει παραπανω. Ισχυει και εδω το "οτι πληρωνεις παιρνεις".

κατοπιν διαφωνειας με ετερον.....ημισυ θα παμε σε 37".
η SAMSUNG LE37R86B ειναι η ιδια με αυτην των 40" που προτεινεις?

κατοπιν διαφωνειας με ετερον.....ημισυ θα παμε σε 37".
η SAMSUNG LE37R86B ειναι η ιδια με αυτην των 40" που προτεινεις?

Δεν ειναι ακριβως η ιδια. Η 40" εχει αλλο πανελ με καλυτερη γωνια θεασης αλλα και η 37" ειναι πολυ καλη.

Κοιταξε και την Toshiba 37WL68 παντως.