Αγορά νέας τηλεόρασης

Re: Panasonic TX-48AS640

1200Hz δεν είναι σε καμία περίπτωση. 100Hz είναι στην πραγματικότητα.

Από θέμα εικόνας είμαι πολύ ευχαριστημένος προσωπικά, τώρα από άποψη smart / ήχου δεν μπορώ να σου πω, καθώς το smart δεν το χρησιμοποιώ, τον δε ήχο έχω συνδεδεμένο σύστημα για πολυκάναλο ήχο.

Η συγκεκριμένη (AS640) πάντως, έχει αποσπάσει καλές κριτικές από site του εξωτερικού (hdtvtest.co.uk, avforums.com), απλά επειδή είναι μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε ευρέως, δεν έχει πολυακουστεί. Και στην Ελλάδα, μόνο μια αλυσίδα την φέρνει.

ευχαριστω!!!! τελικα σκεφτομαι να περιμενω καμια προσφορα να παρω την Sony KDL-50W828B (ξερει κανεισ αν εχει trilouminos...kai DTS ,,,ti panel foraei...και γενικα αν εχει καλο σμαρτ)grafei oti den exei vga ..nomizw..τι συμαινει αυτο ?

Samsung UE48H6700 vs Sony KDL-50W828B

τελικα σκεφτομαι κατι μεταξυ των 2...περιμενω να βγει τιποτε σε προσφορα...εσεις ποια θα μου προτεινατε σαν καλυτερη εικονα-ΠΑΝΕΛ-ηχο-σμαρτ (να παιζει DTS )...Και αν ξερει κανεισ...η 828 β ειναι (me triluminos)?

Re: Samsung UE48H6700 vs Sony KDL-50W828B

οποτε ποια ειναι η γνωμη σασ μεταξυ των 2 ?

Αν θα παρακολουθείς 3D συχνά ( δηλαδή πάνω από 2 φορες το μηνα ) πάρε την H6400 , δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις τόσα λεφτά για την H6700.
Αν δεν βλέπεις συχνά 3D η δεν σε ενδιαφέρει καθόλου , τότε πάρε την W805B και ΟΧΙ την w828 , γιατί πολύ απλά είναι ίδιες και χάνεις τα χρήματα σου.

tektonas SAMSUNG UE48H6410 την εβαλαν προσφορα μηπως εχει το ιδιο καλη εικονα με την σονυ w805? (εικονα-ηχοσ-σμαρτ) μ ενδιαφερει

tektonas SAMSUNG UE48H6410 την εβαλαν προσφορα μηπως εχει το ιδιο καλη εικονα με την σονυ w805? (εικονα-ηχοσ-σμαρτ) μ ενδιαφερει

Η H6410 κάνει 821 euro και έχει καλο 3D και πολύ καλο Smart tv , ενώ η W805B κάνει 840-45 euro αλλα έχει 2 inches παραπάνω ( 50 inches ) το smart δεν είναι τόσο καλο ( αλλα αυτό διορθώνεται με ένα εξωτερικό μηχάνημα ( p.x. PC η Media Player ) ) το 3D είναι χαλια αλλα , όπως είπα και πριν , είναι 50 inches και στο τηλεοπτικό σήμα και ΓΕΝΙΚΑ στο SD ( Standard Definition ) τα πάει καλύτερα από την H6410.

Από ήχο και οι δυο τα πάνε χαλια , συμβιβάσου σε αυτό τον τομέα , αλλιώς κοίταξε για ηχοσύστημα.

Ο ηχος της Sony ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αν η εταιρεία είχε τον παραμικρό σεβασμό στους πελάτες της , κατι θα είχε κανει !!!

αρχαριος ειμαι..συγνωμη παιδια γι αυτο ρωταω συνεχεια...:0)

Μπορείς να κάνεις όσες ερωτήσεις θέλεις προκειμένου να καταλήξεις στη βέλτιστη αγορά. Όμως καλό είναι όλες οι ερωτήσεις σου να είναι σε ένα νήμα για να μπορείς να παρακολουθήσεις τη συζήτηση και τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίγεις νέο νήμα για κάθε μοντέλο.

ευχαριστω!!!! τελικα σκεφτομαι να περιμενω καμια προσφορα να παρω την Sony KDL-50W828B (ξερει κανεισ αν εχει trilouminos...kai DTS ,,,ti panel foraei...και γενικα αν εχει καλο σμαρτ)grafei oti den exei vga ..nomizw..τι συμαινει αυτο ?

triluminos οχι πανελ auo...πολη καλη τηλεοραση με βαση την εικονα 2d και απο τις καλυτερες αγορες.....πιο κατω ενα κλικ σε εικονα η σειρα h6*** αλλα εχει καλο 3d, media player και smart λειτουργιες...

Η πρώτη είναι μοντέλο 2013 με πάνελ IPS της LG , η δεύτερη μοντέλο 2014 με πάνελ PSA της Samsung. Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις την DT60 καθώς το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι ότι υπερτερεί λίγο σε γωνία θέασης αλλά χάνει πολύ σε αντίθεση.

Δες και εδώ...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx40as640b-201406183815.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l42dt65b-201305022827.htm

Η πρώτη είναι μοντέλο 2013 με πάνελ IPS της LG , η δεύτερη μοντέλο 2014 με πάνελ PSA της Samsung. Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις την DT60 καθώς το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι ότι υπερτερεί λίγο σε γωνία θέασης αλλά χάνει πολύ σε αντίθεση.

Δες και εδώ...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx40as640b-201406183815.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l42dt65b-201305022827.htm

Μπράβο, Yperion,
αν μου επιτρέπεις, συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση της Panasonic AS 640, καθότι φαίνεται να έχει λάβει εξαιρετικά reviews...
Ωστόσο, μήπως έχεις προσωπική άποψη, δηλ. την έχεις δει (ή κανείς άλλος, ρε παιδιά...) καθότι εγώ, μένοντας Κρήτη, δεν έχω τη δυνατότητα αυτή...
Θα με ενδιέφερε πολύ τέτοιου είδους input, γιατί ψήνομαι να την παραγγείλω...

Thanks a lot...

ακομη η sony δεν υποστηρίζει εξωτερικο πληκτρολόγιο και flash player... λογικα πρεπει να το λύσουν το προβλημα αυτο..στα καινουρια μοντελα

ακομη η sony δεν υποστηρίζει εξωτερικο πληκτρολόγιο και flash player... λογικα πρεπει να το λύσουν το προβλημα αυτο..στα καινουρια μοντελα

και με μια αναβθμιση θα μπορουσε εαν ηθελε οπως και καποια αλλα....