Αγορά Νέας Τηλεόρασης

trooper_7

New member
3 May 2014
8
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ήρθε λοιπόν η ώρα για μια νέα TV.

Απόσταση θέασης: 3-3.5μ.
Χρήση: τηλεοπτικό πρόγραμμα, πολύ ταινία να υποστηρίζει όλα τα αρχεία video, ελληνικούς υπότιτλους και σαφώς 3d, καθόλου gaming, φυσική εικόνα.
Τιμή: Ξεκινάμε από 600.

Ερωτήσεις από το ψάξιμο που έκανα. Εγώ τώρα έχω μια 32αρα Toshiba Regza Hd Ready. Οι περισσότεροι λέτε πως από 2.5μ και πάνω πρέπει να πάρουμε τηλεόραση άνω των 50". Μήπως είναι υπερβολή και μια TV στην κατηγορία 46-51" είναι καλή;
Κολλήματα με εταιρείες δεν έχω αλλά αν έχω καταλάβει καλά οι LG φοράνε IPS πάνελ οπότε σε θέμα κοντραστ και μαύρου δεν είναι τόσο καλές;
Από ματιά που έριξα κοτσόβολο σαν εικόνα μου άρεσε της Sony και μετά της Panasonic. Οι Samsung, γνώμη μου, έχουν πάρα πολύ έντονα και φωτεινά χρώματα έτσι όπως τις είδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ήρθε λοιπόν η ώρα για μια νέα TV.

Απόσταση θέασης: 3-3.5μ.
Χρήση: τηλεοπτικό πρόγραμμα, πολύ ταινία να υποστηρίζει όλα τα αρχεία video, ελληνικούς υπότιτλους και σαφώς 3d, καθόλου gaming, φυσική εικόνα.
Τιμή: Ξεκινάμε από 600.

Ερωτήσεις από το ψάξιμο που έκανα. Εγώ τώρα έχω μια 32αρα Toshiba Regza Hd Ready. Οι περισσότεροι λέτε πως από 2.5μ και πάνω πρέπει να πάρουμε τηλεόραση άνω των 50". Μήπως είναι υπερβολή και μια TV στην κατηγορία 46-51" είναι καλή;
Κολλήματα με εταιρείες δεν έχω αλλά αν έχω καταλάβει καλά οι LG φοράνε IPS πάνελ οπότε σε θέμα κοντραστ και μαύρου δεν είναι τόσο καλές;
Από ματιά που έριξα κοτσόβολο σαν εικόνα μου άρεσε της Sony και μετά της Panasonic. Οι Samsung, γνώμη μου, έχουν πάρα πολύ έντονα και φωτεινά χρώματα έτσι όπως τις είδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
εαν μπορεις παρε την 60αρα σονυ σειρα 8...μονο στο 3d θα σε απογοητευσει...ειναι και η 7000 της σαμσουνγκ σε 55 ιντσες και πιο οικονομικα η σειρα 6 παλι σε 55 ιντσες...μην πεσεις κατω απο 55 ιντσες ιδιαιτερα εαν καθεσαι συχνα κοντα στα 3,5 μετρα

Μάλλον θα πάω για 55αρα γτ δεν βγαίνω για την 60αρα.
Επειδή γίνεται ένας χαμός, υπάρχουν κάποιες διαφορές στα HZ στις Sony 805, 815, 828 kai 829. Πόσα είναι τα πραγματικά τους και ποια έχει την καλύτερη εικόνα τελικά;
Αντιστοίχως στις Samsung ποια προτείνεται από σειρά 6 γτ κι εκεί είναι άπειρες οι επιλογές από 6200 έως 6600.

Επειδή θα κάνω αγορά για πολλά χρόνια επαναλαμβάνω θέλω πρώτα όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση εικόνας και μετέπειτα λιώσιμο σε ταινίες. Δε με ενδιαφέρει το gaming. Και να περιοριστούμε αν μπορούμε κάτω από 1000.

Για δώστε κανα help ρε guys.
Είδα από sony center δίνουν σε όλες 5ετη εγγύηση και οι 805,815 είναι στα 999, με την 828 στα 1049 και την 829 στα 1249. Τι διαφορές έχουν, γτ αν δεν είναι τπτ ουσιώδες να μην ανέβω.

Επίσης 55αρα samsung ποια θεωρείται καλύτερη γτ έχει πάρα πολλές. 6200, 6400, 6240, 6410 και 6470 είναι μεχρι 1000. Μάλλον για Sony πάω λόγω εικόνας αλλά ας κοιτάξω και καμιά samsung που απ'ότι κατάλαβα υπερέχει στο 3D κομμάτι.

Είδα από sony center δίνουν σε όλες 5ετη εγγύηση και οι 805,815 είναι στα 999, με την 828 στα 1049 και την 829 στα 1249. Τι διαφορές έχουν, γτ αν δεν είναι τπτ ουσιώδες να μην ανέβω.

Κατά 99% ίδιες είναι οπότε προτίμησε την W805 να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.

για μενα η 5ετη καλυψη από τη σονυ σαφως εχει το μεγαλυτερο πλεονεκτημα γιατι η καλυψη είναι από την εταιρια και όχι από τα καταστήματα αν δεν κανω λαθος
αν σαμσουγκ μου αρεσει περισοτερο για αυτό το λογο θα προτημουσα σονυ

για μενα η 5ετη καλυψη από τη σονυ σαφως εχει το μεγαλυτερο πλεονεκτημα γιατι η καλυψη είναι από την εταιρια και όχι από τα καταστήματα αν δεν κανω λαθος
αν σαμσουγκ μου αρεσει περισοτερο για αυτό το λογο θα προτημουσα σονυ

πεντε χρονια ειναι πολυ καλος λογος μιας και η αξιοπιστια των τηλεορασεων τους εχουν παρει κατηφορο

Καλή χρόνια σε όλους, να ρωτήσω που είδατε για 5 χρόνια εγγύηση γιατί παντού βλέπω για 2 χρόνια ?

εγω ρε παιδια παρακαλαω να μου χαλασει η sharp (aquos 46xd1e) την εχω σχεδον 10 χρονια, αλλα ειναι made in japan βλεπεις...
πεντε χρονια ειναι πολυ καλος λογος μιας και η αξιοπιστια των τηλεορασεων τους εχουν παρει κατηφορο

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για μια sony,τι παιζει με το 5χρονια εγγυηση?ειναι για ολα τα μοντελα?
στα σαιτ στα μαγαζια γραφει 2 χρονια.

Re: Απάντηση: Αγορά Νέας Τηλεόρασης

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για μια sony,τι παιζει με το 5χρονια εγγυηση?ειναι για ολα τα μοντελα?
στα σαιτ στα μαγαζια γραφει 2 χρονια.
Αν δε κάνω λάθος στα sony center με ένα επι πλέον κόστος ή καμιά φορά ανάλογα τη προσφορά και χωρίς κόστος, δίνουν +3 χρόνια ακόμα εγγύηση που καλύπτει ότι ακριβώς και η αρχική διετής εγγύηση. Νομίζω λίγο καιρό πριν έδινε ή δίνει και ο Κωτσόβολος, δεν έιμαι σίγουρος. Για κάποιον πάντως που θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει τη τηλεόρασή του πάνω από πέντε χρόνια , είναι καλή περίπτωση να τη πάρει, ειδικά αν αγοράσει ακριβό μοντέλο.

οντως στα sony center δινουν 3 χρονια επιπλεον εγγυηση,τι να το κανεις ομως? για αυτην που ενδιαφερομαι την εχουν και 250 ευρω πιο ακριβη.

εξω την επιπλεον εγγυηση(στα καταστηματαπ.χ. κοτσωβολος) την πληρωνης αναλογα με την αξια του μοντελου που αγοραζεις.....
τουλαχειστον center sony ειναι της μαμα εταιρια.....για μενα το επιπλεον κοστος αξιζει ,ειδικα αν το προιον ειναι καποιας αξιας
στα δυο χρονια το εχω πληρωση μετα τη λυξη της εγγυησης και σε tv -και σε ψυγειο........

Re: Απάντηση: Αγορά Νέας Τηλεόρασης

οντως στα sony center δινουν 3 χρονια επιπλεον εγγυηση,τι να το κανεις ομως? για αυτην που ενδιαφερομαι την εχουν και 250 ευρω πιο ακριβη.

Για ποια λες γιατί εγώ δε βλέπω τέτοια διαφορά τιμής σε καμία.

sony kdl60w855 ,αν καποιος την εχει βρει με αυτην τιμη και με 5 χρονια ας στειλει ενα π.μ,μιας και θα προχωρησω αμεσα για αγορα.