ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ

sourasakos

New member
20 July 2015
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 ΠΟΥ ΕΧΕΙ IPS LG ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 50ΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ GAMES ΤΟΥ PS4.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ PLASMA ΤΗΣ PANASONIC TXP50VT30E ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ι ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 4Κ IPS ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 ΠΟΥ ΕΧΕΙ IPS LG ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 50ΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ GAMES ΤΟΥ PS4.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ PLASMA ΤΗΣ PANASONIC TXP50VT30E ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ι ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 4Κ IPS ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
θα προτιμουσαμε να εγραφες με μικρα γραμματα...αποσταση θεασης? εαν θελει οσο γινεται καλυτερο μαυρο εκτος πλασμα και στα 1000 ευρω θα αποφυγει πανελ ips...εαν ειναι πανω απο 2,5 μ προτεινω 55 ιντσες καποια σονυ σειρα 8 η σε samsung σειρα 6***...το 4κ μην το θεωρησει βασικο χαρακτηριστικο..καλυτερα ιντσες και καλη κινηση παρα 4k

αποσταση καπου στα 3 μετρα.για 55 λεμε η 50αρα.εχετε κανενα μοντελο να προτινετε full hd?ποια η διαφορα tou ips kai led?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει καποιες plasma στο σκρουτ με 1000ευρω στα 600hz Samsung PS51F5500 να προτιμησουμε αυτη η να παμε σε led οπως αυτη Samsung UE55H6640 στα ιδια λεφτα και τα ιδια hz

αποσταση καπου στα 3 μετρα.για 55 λεμε η 50αρα.εχετε κανενα μοντελο να προτινετε full hd?ποια η διαφορα tou ips kai led?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει καποιες plasma στο σκρουτ με 1000ευρω στα 600hz Samsung PS51F5500 να προτιμησουμε αυτη η να παμε σε led οπως αυτη Samsung UE55H6640 στα ιδια λεφτα και τα ιδια hz

Στα Sony centers υπαρχει σε προσφορα η Sony 55W828 στα 899. Εχει τα χαρακτηριστικα που θελετε σε τιμη προσφορας με μονο μειονεκτημα τις μικρες γωνιες θεασης σε σχεση με plasma και IPS.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, κάποια από τις περσινές Sony σειράς 8 ή Samsung σειράς 6, στις 55", θα είναι καλή λύση. Όλες στα 100 Hz από το panel. Με κονσόλα, το σήμα είναι στα 60 Hz.