Αγορά νέας τηλεόρασης..

Voutiros

New member
28 January 2016
7
Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω την SAMSUNG UE55JU6000 55'' LED ULTRA HD SMART WIFI ποια η γνώμη σας;;; Και ξέρουμε ποσά hz βγάζει στο πάνελ;

Καλώς σας βρήκα...! Λοιπόν γύρω στα 3 μέτρα.. Ποιο πολυ αθλητικά (ΟΤΕ tv)-...ταινίες.... Και εχω μα διαθέσω κοντα στο 1000.

Voutiros για το budjet που διαθέτεις ,καλύτερα να επιλέξεις μια tv με VA panel (για ταινίες),100 Hz panel με MCFI(για τα αθλητικά).

Η Samsung UE55JU6000 ούτε το ένα είναι ,ούτε το άλλο.

Για Ultra HD tv...

ultra-hd-talk-02.jpg

Διακρίνονται οριζόντιες γραμμές σε σκοτεινά πλάνα πίσω από την οθόνη.

Στα ίδια λεφτά και λίγο χαμηλότερα παίζει η sony x8005c που νομίζω είναι καλύτερη επιλογή από την συγκεκριμένη samsung

Δες και τα reviews από το rtings:

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6500
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x810c

Μην σε μπερδεύουν τα διαφορετικά νούμερα μοντέλων, είναι οι αμερικανικές εκδόσεις αυτών που μιλάμε

Last edited:
Το αντίστοιχο μοντέλο τις JU7100 που διάβασα πολυ καλα σχόλια ποιο ειναι στην Ελλάδα ξέρουμε;;

η 7000

Είναι καλή, αλλά νομίζω πως δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.

Γενικά αν πλησιάσεις τα 1500, καλύτερα να περιμένεις λίγο να πέσει καμιά τιμή στις oled και να πάρεις oled παρά να πάρεις Led.
Οι διαφορές είναι τεράστιες στην ποιότητα εικόνας.

Πάντως και η Panasonic 55CX700/710 έχει εξαιρετικά reviews και μάλιστα το mediamarkt την είχε πριν 2-3 βδομάδες στα 999, τιμή που θεωρώ καλή. Στα 1300 όχι όμως, γιατί μπαίνει ο παράγοντας oled στην μέση μετά.

Η διαφορά των 55 cx700/710 με την 55 cx740 που εχει μόνο το πλαίσιο στα 1099 ξέρεις ποια ειναι? πάνελ 100αρι? (Va or ips)?

Οι 740/750 έχουν πάνελ IPS, ενώ οι 700/710 έχουν VA.

Βέβαια έχεις καλύτερες γωνίες θέασης με το IPS, αλλά το μεγάλον πλεονέκτημα της 700/710 ήταν το εξαιρετικό μαύρο της που δεν θα το έχεις με το IPS panel...

Συμφωνώ απόλυτα..δεν αξίζει με τη λογική οτι πας Πανασονικ για το εξαιρετικό μαύρο, αν το χάσεις και αυτό...

Μην σε μπερδεύουν τα διαφορετικά νούμερα μοντέλων, είναι οι αμερικανικές εκδόσεις αυτών που μιλάμε

Υπαρχει καποιος πινακας/καποιο site που να δει κανεις σε ποιο αμερικανικο μοντελο τηλεορασης αντιστοιχει το ευρωπαικο??

Δυστυχώς δεν μπορω να ανέβω στα 1500 με τίποτα... Θα πέσει παντόφλα γερή!! Άρα κατι ποιο οικονομικό σε Samsung με εξίσου καλο πάνελ δύσκολο Εεε;;