αγορα νεας τηλεορασης

dimosx

AVClub Enthusiast
29 September 2008
955
λοιπον παιδια θελω να αγορασω τηλεοραση απο εξωτερικο ξερει καποιος site με τετοιου ειδους αγορες αλλα οσο γινεται πιο ασφαλες?
και μια δευτερη ερωτηση μηπως ξερει καποιος τι ισχιει μετα την αγορα για τα τελωνεια?

λοιπον παιδια θελω να αγορασω τηλεοραση απο εξωτερικο ξερει καποιος site με τετοιου ειδους αγορες αλλα οσο γινεται πιο ασφαλες?
και μια δευτερη ερωτηση μηπως ξερει καποιος τι ισχιει μετα την αγορα για τα τελωνεια?

Για αγορες εντος Ευρωπης νομιζω οτι δεν πληρωνεις τελωνειο.

Last edited:

Σου Προτεινω απο εδω. Δειχνουν οργανωμενοι!!

http://www.leconcepts.com/products/index-2.html

Ετσι , απο περιεργεια , να ρωτησω γιατι θες να αγορασεις ακριβοτερα απο το εξωτερικο ???

μα ειναι απλο η διαφοραα δεν ειναι μεγαλη και αν ειναι και ακινδυνη ξερω ακριβως οτι θα αγορασω αυτο που θελω και οχι οτι εχουν σε stock

μα ειναι απλο η διαφοραα δεν ειναι μεγαλη και αν ειναι και ακινδυνη ξερω ακριβως οτι θα αγορασω αυτο που θελω και οχι οτι εχουν σε stock

Να εισαι καλα φιλε μου !
Εμαθα και κατι νεο ...
Δεν αγοραζα οτι ηθελα εγω στο Ελλαντα μεχρι σημερα ...
:grinning-smiley-043

Σκεφτομαι να αγορασω την 42LH9000.Τι γνωμη εχετε ?Τα αξιζει τα λεφτα της?
Εγω θελω η ΤΙΒΙ που θα παρω να πληρει τις προυποθεσεις ενος gamer-σινεφιλ τυπου κ απο'τι εχω ακουσει απο τριτους ειναι πολυ καλη.Προσωπικα δεν την εχω δει απο κοντα αλλα μου εδειξαν ενα κομματι της philips FullLed(αντιστοιχη της LG) k επαθα πλακα...

@Isokratis αυτο που ενοουσα ειναι οτι απο στο εξωτερικο εχουν ακομα και μοντελλα που δεν εχουν εισαχθει ακομα ελλαδα πχ η bordless lg η οποια μολις ξεκινησε στην ελλαδα υπαρχει εξω κοντα στους 6 μηνες πριν οποτε προ τι η ειρωνεια?η μηπως δεν μπορει καποιος να εχει την αποψη του?

@Isokratis αυτο που ενοουσα ειναι οτι απο στο εξωτερικο εχουν ακομα και μοντελλα που δεν εχουν εισαχθει ακομα ελλαδα πχ η bordless lg η οποια μολις ξεκινησε στην ελλαδα υπαρχει εξω κοντα στους 6 μηνες πριν οποτε προ τι η ειρωνεια?η μηπως δεν μπορει καποιος να εχει την αποψη του?

H απαντηση ηταν με βαση το νοημα που εβγαζε αυτο που εγραψες και δεν ειχα σκοπο να ειναι ειρωνικο .
Το "respect" σημαινει σεβασμο στην αποψη σου και οχι ειρωνεια ...
Βοηθησε λοιπον εσυ εμενα , στο συγκεκριμενο θεμα μιας και ψαχνω για τηλεοραση και καθοδηγησε με στα μοντελα που θα βρω εξω και οχι στην Ελλαδα , για να μην την ξαναπατησω ...
-bye-

μπορεις να το κανεις μονος σου αυτο αλλωστε μου φαινεσαι ειδικος και πολυ καλος χρηστης της αγγλικης γλωσσας
αλλα οχι τοσο της ελληνικης << θεμα μιας και ψαχνω >>

μπορεις να το κανεις μονος σου αυτο αλλωστε μου φαινεσαι ειδικος και πολυ καλος χρηστης της αγγλικης γλωσσας
αλλα οχι τοσο της ελληνικης << θεμα μιας και ψαχνω >>

Ευχαριστω για τη μη βοηθεια σου και για την επισημανση σου στην ανεπαρκεια της Ελληνικης μου ...
:ernaehrung004:

Αν λες για την σειρα SL ανακοινωθηκε μολις πριν ενα μηνα και οπως ειναι λογικο δεν μπορουσε να κυκλοφορει 6 μηνες πριν καν υπαρξει...

Μαλλον μπερδευτηκες με καποια αλλη...ειδικα οι LG ερχονται πρωτα στην Ελλαδα και μετα στις αλλες Ευρωπαικες χωρες...

διαβασα το post του φιλου μασ του isokrati περι αγορας τηλεορασης απο το εξωτερικο και αναρωτηθηκα και εγω,αλλα κοιτωντας τις τιμες στο link που εδωσε ο yperion παρατηρησα μικρη διαφορα στις τιμες.καμια εκατοστη ευρω το πολυ δηλαδη,που αν βαλεις και τα εξοδα αποστολης τοτε ερχομαστε πανω κατω στα ιδια

Ποια TV θα μου προτεινατε να παρω ετσι ωστε να μεινω ευχαριστημενος σαν σινεφιλος κ σαν gamer που ειμαι?Στην LG42LH9000 τα χαρακτηριστικα που με εχουν δελεασει τοσο πολυ κ που με εχουν κανει να κολλησω μαζι της ειναι οτι εχει αντιθεση 5.000.000:1,χρονος αποκρισης 1ms ,200Hz(οπου σε ενα topic to διαψευσανε) k ειναι Full LED!Ποια οι γνωμη σας για την συγκεκριμενη?

Last edited:
Θελεις την τηλεοραση που ειναι καλυτερη στις προδιαγραφες η καλυτερη σε εικονα?

Θελω αυτην που η κινηση της εικονας να ειναι τοσο καλη κ τοσο αληθινη που στις ταινιες να μην ξεχωριζω για το αν ειναι τραβηγμενη με καμερα χειρος η οχι κ σta games να απολαμβανω το καθε λεπτο που περναω παιζοντας PS3 κ Wii

@Yperion ισως να μπερδευτηκα ευχαριστω για την παρατηρηση και μια εξυπηρετηση μηπως εχεις ακριβως το μοντελλο της SL η προδιαγραφες της?
@matsouki1983 δεν ειπα καπου για εξοδα μεταφορας απο την αρχη ελεγα για αγορα τωρα η μεταφορα εχω τροπο να την κανω πολυ πολυ πολυ πιο φθηνα απο την κανονικη τιμη