@Yperion ισως να μπερδευτηκα ευχαριστω για την παρατηρηση και μια εξυπηρετηση μηπως εχεις ακριβως το μοντελλο της SL η προδιαγραφες της?
@matsouki1983 δεν ειπα καπου για εξοδα μεταφορας απο την αρχη ελεγα για αγορα τωρα η μεταφορα εχω τροπο να την κανω πολυ πολυ πολυ πιο φθηνα απο την κανονικη τιμη
Φιλε , οσο καιρο ασχολουμαι με το θεμα , ψαχνω reviews σε ξενα site οπου υπαρχουν παραπομπες σε αντιστοιχα skroutz του εξωτερικου ...
Μεχρι τωρα , διαπιστωνα , πως ειμαστε το ιδιο , αν οχι πιο επικαιροι σε σχεση με το εξωτερικο . Αν εσυ εχεις βρει μοντελα , που εδω δεν υπαρχουν καλο θα ηταν να ενημερωσεις και εμας . Δεν σημαινει πως ολοι ξερουμε τα παντα .
Εχω πει βεβαια την αποψη μου για αγορες απο το εξωτερικο σε τετοια προιοντα και θα την ξαναπω . Κανεις δεν μπορει να σου διασφαλισει πως η οποια τηλεοραση παρεις , οσο ακριβη και καλη αν ειναι , δεν θα εχει καποιο προβλημα . Φροντισε λοιπον πριν , να διασφαλισεις πως η πανευρωπαικη εγγυηση του προιοντος θα καλυφθει απο την εγχωρια αντ/πεια χωρις να μπλεξεις σε ταλαιπωρια και διαδικασιες , οι οποιες σιγουρα δεν δικαιολογουν κατα την γνωμη μου παντα , το ρισκο , ειδικα για τοσο μικρη διαφορα τιμης.
:ears: