αγορα νεας τηλεορασης

@Yperion ισως να μπερδευτηκα ευχαριστω για την παρατηρηση και μια εξυπηρετηση μηπως εχεις ακριβως το μοντελλο της SL η προδιαγραφες της?
@matsouki1983 δεν ειπα καπου για εξοδα μεταφορας απο την αρχη ελεγα για αγορα τωρα η μεταφορα εχω τροπο να την κανω πολυ πολυ πολυ πιο φθηνα απο την κανονικη τιμη

Φιλε , οσο καιρο ασχολουμαι με το θεμα , ψαχνω reviews σε ξενα site οπου υπαρχουν παραπομπες σε αντιστοιχα skroutz του εξωτερικου ...
Μεχρι τωρα , διαπιστωνα , πως ειμαστε το ιδιο , αν οχι πιο επικαιροι σε σχεση με το εξωτερικο . Αν εσυ εχεις βρει μοντελα , που εδω δεν υπαρχουν καλο θα ηταν να ενημερωσεις και εμας . Δεν σημαινει πως ολοι ξερουμε τα παντα .
Εχω πει βεβαια την αποψη μου για αγορες απο το εξωτερικο σε τετοια προιοντα και θα την ξαναπω . Κανεις δεν μπορει να σου διασφαλισει πως η οποια τηλεοραση παρεις , οσο ακριβη και καλη αν ειναι , δεν θα εχει καποιο προβλημα . Φροντισε λοιπον πριν , να διασφαλισεις πως η πανευρωπαικη εγγυηση του προιοντος θα καλυφθει απο την εγχωρια αντ/πεια χωρις να μπλεξεις σε ταλαιπωρια και διαδικασιες , οι οποιες σιγουρα δεν δικαιολογουν κατα την γνωμη μου παντα , το ρισκο , ειδικα για τοσο μικρη διαφορα τιμης.
:ears:

εγω απλα εδω εψαξα να βρω περιπου τιμες αν ειναι να παρω η εγω η φιλος θα παμε εκει που θα αποφασισουμε η θα βρουμε και θα αγορασουμε δεν θα την παραγειλουμε την οποια τηλεοραση μεσω internet χωρις να την δουμε απο κοντα οχι μονο για τους λογους που σωστα αναφερεις τωρα για μοντελλα που ειπαμε πριν ενοουμε να βρουμε μοντελλα που θα κυκλοφορησουν εστω και ενα μηνα νωριτερα απο την ελλαδα και τετοια ειναι παρα πολλα δεν ειναι ενα και δυο ηδη ανεφερε ο φιλος πριν ενα το οποιο μολις ηρθε αν και εχει κυκλοφορησει λιγο καιρο πριν

ευχαριστω πολυ αν και μολις εμπλεξα λιγο οποτε μηπως καποιος εχει μια συγκριση μεταξυ της sl900
και της 7000 samsung μιλαμε παντα βεβαια για 40 - 42 ιντσες

Θελω αυτην που η κινηση της εικονας να ειναι τοσο καλη κ τοσο αληθινη που στις ταινιες να μην ξεχωριζω για το αν ειναι τραβηγμενη με καμερα χειρος η οχι κ σta games να απολαμβανω το καθε λεπτο που περναω παιζοντας PS3 κ Wii

Δεν ξερω αν η περιγραφη μου βοηθησε καθολου να καταλαβεις τι θελω...

ευχαριστω πολυ αν και μολις εμπλεξα λιγο οποτε μηπως καποιος εχει μια συγκριση μεταξυ της sl900
και της 7000 samsung μιλαμε παντα βεβαια για 40 - 42 ιντσες

Αν ψαξεις τα νηματα της LG και της Samsung θα βρεις μερικα τεστ της SL9000 και αρκετα της Β7000....κατα την γνωμη μου η δευτερη ειναι αρκετα καλυτερη...

Πως μπορω να μαθω το lag μιας τηλεορασεις κ πως θα καταλαβω αν ειναι καλο η οχι?(ειμαι τελειως ασχετος)

Καλησπέρα στην παρέα!
Επαναφέρω το θέμα καθώς βρήκα ένα site από Γερμανία που έχει πολύ καλές τιμές (τουλάχιστον η tv που θέλω εγώ σίγουρα έχει καλύτερη τιμή) και μιας και τα μεταφορικά είναι μόλις 6 έλεγα μήπως άξιζε τον κόπο! Το site είναι αυτό http://www.conrad.com/ce/
Όποιος έχει σχετική εμπειρία θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του!