Αγορά νέας τηλεόρασης

ενταξει την παραγγειλα http://www.bch.gr/index.php εδω γιατι οι αλλοι 2 δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη ενω αυτο στην χαλκιδα την ειχε και μου ειπε οτι αυριο μεσημερι θα εινα σπιτι και οτι δεν ειναι και demo .
κανενα τραπεζακι για να την βαλω υπαρχει φθηνό ?
την βοηθειά σας παρακαλώ

Σήμερα είδα στο σκρουτζ και την Samsung PS50B450 με πολύ πεσμένη τιμή ( 700) και αναρωτιέμαι τι να λέει σε σχέση με την PQ3000, την έχει δει κανένας?
Αυτό που είδα, είναι ότι δεν έχει USB.

Σε οσα καταστηματα εχω παει (και εχω επισκευτει κατα καιρους αρκετα) δεν την εχω δει ποτε αρα θεωρω την αγορα της ρισκο (γουρουνι στο σακι που λεμε)...

Για 200 ευρω που θα γλιτωσεις σε σχεση με την 50U10 μπορει να κλαις τα 700 που εχεις δωσει...

Σε οσα καταστηματα εχω παει (και εχω επισκευτει κατα καιρους αρκετα) δεν την εχω δει ποτε αρα θεωρω την αγορα της ρισκο (γουρουνι στο σακι που λεμε)...

Για 200 ευρω που θα γλιτωσεις σε σχεση με την 50U10 μπορει να κλαις τα 700 που εχεις δωσει...

Κι όμως νομίζω πως την έχω δει και έπαιζε και μια χαρά..:chinscratch:
Αν θυμάμαι καλά στο Καρφούρ στην Ιερά Οδό...
Πάντως είναι μοντέλο αντιπροσωπίας απλά δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει γιατί την είχαν ακριβά, σχεδόν όσο η 50Β550 που είναι 1080p. Τώρα την 50U10 την είδα εχθές στο Μαρκτ δίπλα στην PQ3000 να παίζουν Mega και μου φάνηκε πιό φυσικό το χρώμα της, λιγάκι πιό θολή από την LG αλλά το λευκό της ρε παιδιά δεν είναι λευκό ή εμένα μου διαφεύγει κάτι. Πάντως όπου κι αν την είδα, το ίδιο μου φάνηκε το λευκό της (πχ στο σήμα του Mega), ότι και να έπαιζε..:confused:

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης

Κι όμως νομίζω πως την έχω δει και έπαιζε και μια χαρά..:chinscratch:
Αν θυμάμαι καλά στο Καρφούρ στην Ιερά Οδό...
Πάντως είναι μοντέλο αντιπροσωπίας απλά δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει γιατί την είχαν ακριβά, σχεδόν όσο η 50Β550 που είναι 1080p. Τώρα την 50U10 την είδα εχθές στο Μαρκτ δίπλα στην PQ3000 να παίζουν Mega και μου φάνηκε πιό φυσικό το χρώμα της, λιγάκι πιό θολή από την LG αλλά το λευκό της ρε παιδιά δεν είναι λευκό ή εμένα μου διαφεύγει κάτι. Πάντως όπου κι αν την είδα, το ίδιο μου φάνηκε το λευκό της (πχ στο σήμα του Mega), ότι και να έπαιζε..:confused:

Θα ήθελα τις γνώμες, αν κάποιος έχει δει την U10 να παίζει δίπλα-δίπλα στην PQ3000, ποια από τις 2 προτιμά σαν εικόνα. Όχι ποια έχει τα καλύτερα specs αλλά ποια φαίνεται στα μάτια του καλύτερη.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης

Θα ήθελα τις γνώμες, αν κάποιος έχει δει την U10 να παίζει δίπλα-δίπλα στην PQ3000, ποια από τις 2 προτιμά σαν εικόνα. Όχι ποια έχει τα καλύτερα specs αλλά ποια φαίνεται στα μάτια του καλύτερη.

Τις είδα δίπλα δίπλα (42") να παίζουν ειδήσεις στο Μέγκα. Η γνώμη μου είναι ότι και οι 2 βλεπόντουσαν άνετα στο τηλεοπτικό. Η Πανασόνικ είχε πιό φυσικά χρώματα και λίγο περισσότερη ευκρίνεια από κοντά αλλά ήταν λίγο άτονη με το λευκό της λίγο μπεζ. Η 3000, είχε πιό ζωντανό λευκό και περισσότερη οξύτητα με αποτέλεσμα να δείχνει τα πρόσωπα πχ, με περισσότερη λεπτομέρεια αλλά λίγο ξασπρισμένα. Στην Πάνυ το μεικαπ της παρουσιάστριας φαινόταν φοβερά φυσικό σα να ήταν μπροστά σου, αλλά η εικόνα θόλωνε ελαφρύτατα, δεν ξέρω γιατί ίσως από την επεξεργασία του σήματος.
Το ιδανικό έχω την εντύπωση θα ήταν ένας συνδιασμός των δύο....
Βέβαια η Πανασονικ έχει ακόμα να αντιπαραθέσει τα καλύτερα μαύρα τα οποία έχω δει αλλού χωρίς την 3000 δίπλα για να έχω γνώμη, αλλά απ' ότι λένε τα παιδιά εδώ είναι κορυφαία.

Τελικά, γεγονός είναι ότι έχουμε να κάνουμε με δύο προιόντα πολύ καλά για τα λεφτά τους και μάλλον η επιλογή εξαρτάται από το προσωπικό γούστο και το τι παρακολουθεί ο κάθε ένας.:afro:

Τις είδα δίπλα δίπλα (42") να παίζουν ειδήσεις στο Μέγκα. Η γνώμη μου είναι ότι και οι 2 βλεπόντουσαν άνετα στο τηλεοπτικό. Η Πανασόνικ είχε πιό φυσικά χρώματα και λίγο περισσότερη ευκρίνεια από κοντά αλλά ήταν λίγο άτονη με το λευκό της λίγο μπεζ. Η 3000, είχε πιό ζωντανό λευκό και περισσότερη οξύτητα με αποτέλεσμα να δείχνει τα πρόσωπα πχ, με περισσότερη λεπτομέρεια αλλά λίγο ξασπρισμένα. Στην Πάνυ το μεικαπ της παρουσιάστριας φαινόταν φοβερά φυσικό σα να ήταν μπροστά σου, αλλά η εικόνα θόλωνε ελαφρύτατα, δεν ξέρω γιατί ίσως από την επεξεργασία του σήματος.
Το ιδανικό έχω την εντύπωση θα ήταν ένας συνδιασμός των δύο....
Βέβαια η Πανασονικ έχει ακόμα να αντιπαραθέσει τα καλύτερα μαύρα τα οποία έχω δει αλλού χωρίς την 3000 δίπλα για να έχω γνώμη, αλλά απ' ότι λένε τα παιδιά εδώ είναι κορυφαία.

Τελικά, γεγονός είναι ότι έχουμε να κάνουμε με δύο προιόντα πολύ καλά για τα λεφτά τους και μάλλον η επιλογή εξαρτάται από το προσωπικό γούστο και το τι παρακολουθεί ο κάθε ένας.:afro:
Συγγνώμη που ξαναποστάρω αλλά θυμήθηκα μόλις ότι την 50U10 την είχα δει στον Κοτσόβολο δίπλα σε μία LG 50PS3000 (1080p) και μου φάνηκε πολύ σκληρή λόγω του ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ (έως καμένου) ΛΕΥΚΟΥ της!

Τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο....
Ελπίζω κανένας έμπειρος κάτοχος της ή κανένας γνώστης των πραγμάτων να μου εξηγήσει τι γίνεται, γιατί αλλού βλέπω την 50U10 με λευκό που έχει μπεζ απόχρωση ενώ αλλού με λευκό κανονικό. Ο φωτισμός και στις δύο περιπτώσεις, τυπικός καταστήματος και δίπλα κατά σύμπτωση μία LG.

Θα με τρελάνει η Πανασβήσεν.....:BDGBGDB55:

Τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο....
Ελπίζω κανένας έμπειρος κάτοχος της ή κανένας γνώστης των πραγμάτων να μου εξηγήσει τι γίνεται, γιατί αλλού βλέπω την 50U10 με λευκό που έχει μπεζ απόχρωση ενώ αλλού με λευκό κανονικό. Ο φωτισμός και στις δύο περιπτώσεις, τυπικός καταστήματος και δίπλα κατά σύμπτωση μία LG.

Εξαρταται απο το ποσο ψηλα ειναι το ρυθμιστικο της φωτεινοτητας και αν η θερμοκρασια χρωματος ειναι στο "κανονικο" η στο "θερμο"...στο "θερμο" πχ. το λευκο "κιτρινιζει" λιγο...

αρχιζει και μου την δινει πολυ για 2 θεματα :
την μια η pq6000 ειναι ετοιμοπαραδοτη την αλλη οχι ...@%$&+@.......(μην πω τιποτα αλλο και με πουν βλασφημο.. )
και απο την αλλη η γυναικα μου : " θα παρεις τηλεοραση που θελει στρωσιμο ....ποιος θα την στρωσει εγω που δεν ξερω και θα ειμαι στην δουλεια ή εσυ που θα εισαι στην δουλειά ή οι γιαγιαδες που κρατουν τα παιδια και θελουν να βλεπουν τα πρωιναδικα..(@#$%^.....)
οποτε καταλαβαινεις φιλε Yperion το σοκ μου
και οχι τιποτα αλλο αλλα μου την σπαει να παιρνω τηλεφωνο και να λεω ξερετε το και το.
οποτε σκεπτομαι τωρα για lcd
τι προτεινεις ?

http://www.skroutz.gr/s/74211/Samsun...sung+le+46B650
http://www.skroutz.gr/s/72692/Sony-B...ny+kdl+46w5500

κατι πιο φθηνο ?

Last edited:

Εξαρταται απο το ποσο ψηλα ειναι το ρυθμιστικο της φωτεινοτητας και αν η θερμοκρασια χρωματος ειναι στο "κανονικο" η στο "θερμο"...στο "θερμο" πχ. το λευκο "κιτρινιζει" λιγο...

Yperion, αυτά υποψιάζομαι και εγώ.
Για να το πω λίγο πιο απλά, οι Samsung πχ στις default ρυθμίσεις, έχουν μία μπλεδίζουσα απόχρωση με λαμπρότερο λευκό και λίγο αυξημένη οξύτητα, δίνοντας μία εικόνα που μπορεί να απέχει περισσότερο από την πραγματική, αλλά σε πολλούς είναι πιο αρεστή στο μάτι.
Το ίδιο και οι LG, βγάζουν λίγο πιο λαμπερό λευκό και περισσότερη οξύτητα (άσχετα αν υστερούν στο μαύρο).
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί αν κάποιος θελήσει να πετύχει αυτή την εικόνα με την 50U10; Εννοώ μέσω ρυθμίσεων θερμοκρασίας χρωμάτων, οξύτητας, φωτεινότητας ή ότι άλλο υπάρχει.
Αυτό μπορείτε να το απαντήσετε μόνο οι κάτοχοι της συγκεκριμένης.
Ευχαριστώ.
copy.png

αρχιζει και μου την δινει πολυ για 2 θεματα :
την μια η pq6000 ειναι ετοιμοπαραδοτη την αλλη οχι ...@%$&+@.......(μην πω τιποτα αλλο και με πουν βλασφημο.. )
και απο την αλλη η γυναικα μου : " θα παρεις τηλεοραση που θελει στρωσιμο ....ποιος θα την στρωσει εγω που δεν ξερω και θα ειμαι στην δουλεια ή εσυ που θα εισαι στην δουλειά ή οι γιαγιαδες που κρατουν τα παιδια και θελουν να βλεπουν τα πρωιναδικα..(@#$%^.....)
οποτε καταλαβαινεις φιλε Yperion το σοκ μου
και οχι τιποτα αλλο αλλα μου την σπαει να παιρνω τηλεφωνο και να λεω ξερετε το και το.
οποτε σκεπτομαι τωρα για lcd
τι προτεινεις ?

http://www.skroutz.gr/s/74211/Samsun...sung+le+46B650
http://www.skroutz.gr/s/72692/Sony-B...ny+kdl+46w5500

κατι πιο φθηνο ?

http://www.skroutz.gr/s/74222/Samsung-LE40B650-40%22.html?keyphrase=40b650+

τι λετε εσεις οι ειδικοι ?

Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Τοσο η Β650 οσο και η W5500 ειναι απο τις καλυτερες LCD του 2009 , μονο επειδη αναμενονται τα καινουργια μοντελα του 2010 δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τις βρεις , ειδικα για την Sony ακουσα οτι υπαρχει ελλειψη...

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί αν κάποιος θελήσει να πετύχει αυτή την εικόνα με την 50U10; Εννοώ μέσω ρυθμίσεων θερμοκρασίας χρωμάτων, οξύτητας, φωτεινότητας ή ότι άλλο υπάρχει.
Αυτό μπορείτε να το απαντήσετε μόνο οι κάτοχοι της συγκεκριμένης.
Ευχαριστώ.

Το λευκο γινεται λευκο αφοτου στρωσει η τηλεοραση , στην αρχη εχει και μια δοση πρασινου λογω της παστας που χρησιμοποιειται στην κατασκευη των κελιων...η LG ρυθμιζει τις πλασμα της με λιγο πιο εντονα χρωματα απο οτι εχω δει , στις Panasonic εχουν λιγο πιο φυσικο τονο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Τοσο η Β650 οσο και η W5500 ειναι απο τις καλυτερες LCD του 2009 , μονο επειδη αναμενονται τα καινουργια μοντελα του 2010 δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τις βρεις , ειδικα για την Sony ακουσα οτι υπαρχει ελλειψη...

Υπαρχει μια στην αθηνα την βρηκα πριν απο λιγο .
αλλα γιατι εχει πεσει η τιμη της ? θα βγαλει 200 η σονυ?
σονυ ή σαμσουνγκ ομως στα 46 ?
αλλοι λενε οτι η σαμσ. εχει καλυτερα χρωματα και αλλοι οτι η σονυ εχει καλυτερη κινηση .

ερωτηση : ερχονται 200 hz και για τις δυο ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Τα 200 Hz οπως και τα LED θα χρησιμοποιουνται στα ανωτερης τιμης μοντελα και φετος...

Αν βρηκες σε καλη τιμη την W5500 παρε την...

Τα 200 Hz οπως και τα LED θα χρησιμοποιουνται στα ανωτερης τιμης μοντελα και φετος...

Αν βρηκες σε καλη τιμη την W5500 παρε την...

999 ειναι καλα ?

Σε σχεση με τις τιμες που θυμαμαι πριν λιγο καιρο (1200 ευρω πριν τις γιορτες) ειναι πολυ καλα...

την πηρα φιλε Yperion , απο δευτερα θα βαλω και φωτο .
για ρυθμισεις ποιοσ θα μας πει μια και στην κανονικη ρυθμιση που εχει την βλεπω λιγο κινηματογραφικη ενω στην ζωηρη ρυθμιση ειναι πολυ σκληρη.