Αγορά νέας τηλεόρασης

koystado

New member
14 October 2010
72
Καρδίτσα
Ηρθε ο καιρός να αλλάξω την παλία crt μου με μία νέα τηλεόραση tft ή plasma.Ειδα οτι στο public έχει διαφορες προσφορές και έχω καταλήξει ανάμεσα στην Samsung LE32C530 και την LG 42pj550. H απόσταση θέασης ειναι στα 3 μέτρα και θα την έχω πιο πολύ για να βλέπω τηλεοπτικό σήμα (δεν εχει έρθει ακομα η digea στην περιοχή μου) αλλά θα βλεπω για hd υλικό. Ποια λέτε να διαλέξω???

lg 50pk 550 :) στα 3 μέρα για 32 δεν το συζητώ και η 42 θα σου φαίνεται μετά απο λίγο καιρό μικρή.

Ηρθε ο καιρός να αλλάξω την παλία crt μου με μία νέα τηλεόραση tft ή plasma.Ειδα οτι στο public έχει διαφορες προσφορές και έχω καταλήξει ανάμεσα στην Samsung LE32C530 και την LG 42pj550. H απόσταση θέασης ειναι στα 3 μέτρα και θα την έχω πιο πολύ για να βλέπω τηλεοπτικό σήμα (δεν εχει έρθει ακομα η digea στην περιοχή μου) αλλά θα βλεπω για hd υλικό. Ποια λέτε να διαλέξω???

Μόνο και μόνο από την απόσταση που λες, τη 42αρα ασυζητη, και αν μπορείς και μεγαλύτερη. Στη συγκεκριμένη απόσταση οι 46 ίντσες είναι το μινιμουμ αποδεκτό.

LG 42pj550 και αν μπορείς να ανέβεις στα 600Ε πάρε την LG 50pj550. Τι και αν εί´ναι HD ready, στα τρία μέτρα λίγοι καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ HD ready και Full HD τηλεόρασης....

Και θα βλέπει τόσο πολύ clouding που θα νομίζει ότι θα....βρέξει στην TV! ( και δεν κάνω πλάκα)
Στη συγκεκριμένη το πιο πιθανό είναι να έχει φύγει η συνεφιά και να έχει λιακάδα ή με απειροελάχιστο συνεφάκι μη ορατό ( και δεν κάνω ούτε και εγώ πλάκα )

Η συγκεκριμενη ειναι μονο design και τιποτε αλλο.

Σε εικονα ειναι χειροτερη και απο την C750 και την C7000 γιατι λογω παχους θυσιαστηκε ο συγκεκριμενος τομεας.
Αναφέρεσαι γενικά στο συγκεκριμένο μοντέλο c8000 ή μόνο για τις ίντσες αυτές ( 55 ) σε αυτό το μοντέλο;

Η C8000 διαθέτει και ένα στοιχειώδες λίγων ζωνών local dimming,έτσι τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά...

Στη συγκεκριμένη το πιο πιθανό είναι να έχει φύγει η συνεφιά και να έχει λιακάδα ή με απειροελάχιστο συνεφάκι μη ορατό ( και δεν κάνω ούτε και εγώ πλάκα )

Για την συγκεκριμένη ο οπίσθιος φωτισμός της είναι Edge-LED. Οπότε στις 55 ίντσες ο καθένας καταλαβαίνει τί θα γίνεται...

Εχει και έντονο πρόβλημα με crosstalk σε 3d θέαση

Διάβασε και εδώ αν θέλεις και άλλα....

Η C8000 διαθέτει και ένα στοιχειώδες λίγων ζωνών local dimming,έτσι τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά...
Φίλε Ανδρέα,
να μου επιτρέψεις να σου πω , οτι μόνο δραματικά δεν είναι τα πράγματα μαζί της ( c8000 ).
Αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τη ρύθμισή της, γίνεται παράδεισος παντού. Λίγο ακριβός βαίβεα, αλλά δε παύει να είναι παράδεισος.

Για την συγκεκριμένη ο οπίσθιος φωτισμός της είναι Edge-LED. Οπότε στις 55 ίντσες ο καθένας καταλαβαίνει τί θα γίνεται...

Εχει και έντονο πρόβλημα με crosstalk σε 3d θέαση

Διάβασε και εδώ αν θέλεις και άλλα....
Είπα και παραπάνω, πως παρανόησα και νόμιζα πως ήταν για τη σειρά 8000.
Sorry.

Είπα και παραπάνω, πως παρανόησα και νόμιζα πως ήταν για τη σειρά 8000.
Sorry.

Δεν το είδα φίλε μου sorry, έψαχνα να σου βρώ τα links

:ernaehrung004:

Μέχρι της 42' είναι καλές (γενικά) οι LCD. Από κει και πάνω έχουμε προβλήματα ειδικά με φωτισμό edge led

Φίλε Ανδρέα,
να μου επιτρέψεις να σου πω , οτι μόνο δραματικά δεν είναι τα πράγματα μαζί της ( c8000 ).
Αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τη ρύθμισή της, γίνεται παράδεισος παντού. Λίγο ακριβός βαίβεα, αλλά δε παύει να είναι παράδεισος.

Δεν σχολιάζω συνολικά την ποιότητα εικόνας,αλλά το clouding που αναφέρθηκε παραπάνω.Αλλά σε κάθε περίπτωση,και αυτή για λόγους ομορφιάς έχει κάνει παραχωρήσεις...πχ εάν είχε RGB led αντί για edge θα ήταν πολύ καλύτερο το συνολικό αποτέλεσμα...

Δεν το είδα φίλε μου sorry, έψαχνα να σου βρώ τα links

:ernaehrung004:

Μέχρι της 42' είναι καλές (γενικά) οι LCD. Από κει και πάνω έχουμε προβλήματα ειδικά με φωτισμό edge led
Δε ξέρω αν έχω σταθεί τυχερός, με όλα αυτά που διαβάζω σε πολά ποστ για τις lcd, αλλά εγώ μόνο πρόβλημα δεν έχω με τη 46αρα, και να είσαι σίγουρος οτι το έχω ψάξει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς.
Τώρα τι να πω, δε ξέρω.

Δεν σχολιάζω συνολικά την ποιότητα εικόνας,αλλά το clouding που αναφέρθηκε παραπάνω.Αλλά σε κάθε περίπτωση,και αυτή για λόγους ομορφιάς έχει κάνει παραχωρήσεις...πχ εάν είχε RGB led αντί για edge θα ήταν πολύ καλύτερο το συνολικό αποτέλεσμα...
Αυτό είναι σίγουρο, αλλά ποιά έχει;