Αγορά νέας τηλεόρασης...

nimakos13

New member
2 February 2011
17
kalipsera...
endiaferomai gia agora tileorasis 37' ews 42'
an 8a einai lcd i led den me endiaferei k toso.
me endiaferei na apolamvanw tin eikona k na
euxaristiemai otan paizw ps3.
aa na einai 100 hz toulaxiston
ta xrimata pou dia8etw einai gurw sta 600e.
ti mou proteinetai?

H 5500 ειναι μια λεπτη LD550 , σε εικονα δεν κερδιζεις τιποτα και χανεις και 5".

Βεβαια μολις ακουσουν φιλοι-γνωστοι που δεν ξερουν απο τηλεορασεις οτι πηρες "LED" θα "ψαρωσουν".

παιδια, καμια γνωμη για την LG PLASMA 50PX950 3D??
καινουργια ειναι, καλα στοιχεια ακουγονται, ξερετε να εμφανιστηκε σε κανενα μαγαζι και ποσο? ο Κωτσοβολος την εχει κατοπιν παραγγελιας στα 1790ευρω.
πηρα τηλ. μου λενε το κατοπιν παραγγελιας μπορει να παει και 10-30 εργασιμες μερες!!!

H διαφορά στη τιμή ειναι 130ε.
Πάντως ούτε εγω έχω ιδέα απο τηλεοράσεις γι αυτό ρωτάω

για να μην ανοιξω ακόμη ένα ίδιο θέμα θα ήθελα τις συμβουλές σας για την αγορά νέας τηλεόρασης 42 ιν για το υπνοδωμάτιο.Έχω τώρα μια panasonic 42 u 10 την οποία απέκτησα πέρυσι μετά από συμβουλές φίλων του forum την οποία θα την παώ στο σαλόνι τώρα που έθει σε λίγο η ψηφιακή στη Λάρισα.Eίμαι μεταξύ panasonic 42 s ,panasonic 42 g αλλά μου αρέσει και η samsung 40c650.H απόσταση είναι 2,8 μ και η θέαση .Θα ήθελα τις συμβουλές σας .Ευχαριστώ

για να μην ανοιξω ακόμη ένα ίδιο θέμα θα ήθελα τις συμβουλές σας για την αγορά νέας τηλεόρασης 42 ιν για το υπνοδωμάτιο.Έχω τώρα μια panasonic 42 u 10 την οποία απέκτησα πέρυσι μετά από συμβουλές φίλων του forum την οποία θα την παώ στο σαλόνι τώρα που έθει σε λίγο η ψηφιακή στη Λάρισα.Eίμαι μεταξύ panasonic 42 s ,panasonic 42 g αλλά μου αρέσει και η samsung 40c650.H απόσταση είναι 2,8 μ και η θέαση .Θα ήθελα τις συμβουλές σας .Ευχαριστώ

η θέαση για tv,bluray