αγορά νέας τηλεόρασης

d3f1

New member
20 March 2011
34
Ηρθε ο καιρός να αντικαταστησω την πανεμορφη 32αρα philips μου και μετα απο αρκετες ωρες browsing στα avforums/testfreaks/avclub κλπ ειμαι απολυτα .... μπερδεμενος! . Νομιζα οτι ειχα καταληξει καταρχας στην τεχνολογια plasma αλλα υστερα διαβασα σε ενα post στο avclub οτι ενας χρηστης δεν συνιστα plasma αν γινεται εντατικη χρηση ps3. Το δεδομένο ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν παιζω ιδιαιτερα αλλα σιγουρα θα συμβει να παιξω και 20 ωρες συνεχομενα σε καποιο παιχνιδι . Οι καναπεδες μου ειναι στημενοι στα 3 μετρα απο τον τοιχο . Απο οτι ειδα κατεληξα στην PS50C6900 της samsung δεδομενου οτι ι 7000 εχει παραπανω κατι το οποιο ευνοει αυτους που δεν μπορουν να πετυχουν καλη συσκοτιση του χωρου το οποιο δε με νοιαζει. Ενω λοιπον ημουν πανετοιμος να την παρω μετα απο αυτο το review http://www.avforums.com/review/Samsung-C7000-PS50C7000-3dtv-3d-tv-plasma-review.html διαβασα στο forum σας οτι αναμενονται καινουργια μοντελα και για αυτο τον λογο γραφω και αυτες εδω τις γραμμες. Η χρηση που θα γινεται ειναι κυριως bray movies και ps3 ενω με "γαργαλαει" και το 3d :) . Χρειαζομαι μια τηλεοραση με καλο upscaler γιατι ολες οι σειρες που παρακολουθω δεν ειναι hd kai to budget μου ειναι περιπου στα 1000 ευρω. Ο Κολομβουνης εχει μια πολυ ενδιαφερουσα προσφορα που μπορει κανεις να αποσυρει μια παλια τηλεοραση και να παρει μια αξιοσημειωτη εκπτωση στην καινουργια , οποτε απο εδω http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=253&itmid=21884
την υπολογιζω στα 1150 ευρω και δε θελω να παω πολυ ψηλοτερα.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας , ειστε μια οαση για τον ελληνα καταναλωτη :D:D:D :award:

Θα σου πρότεινα από lcd την Samsun 46C750 εάν την θέλεις άμεσα.Εάν μπορείς να περιμένεις δες την 46 720 της Sony και εάν μετριάσουμε τις 20 ώρες ps3 μπορείς να πας και σε plasma 50''.

Θα σου πρότεινα από lcd την Samsun 46C750 εάν την θέλεις άμεσα.Εάν μπορείς να περιμένεις δες την 46 720 της Sony και εάν μετριάσουμε τις 20 ώρες ps3 μπορείς να πας και σε plasma 50''.

οι 20 ωρες θα ειναι κατι που θα γινει 4-5 φορες τον χρονο , θα υπαρχει μεγαλο προβλημα αν γινει μετα το "στρωσιμο" ?

και κατι αλλο που με απασχολει . Καθαρα σε θεμα αποδοσης στην εικονα , ι samsung 750 που ανεφερες πως τα παει συγκριτικα με την plasma της samsung 50c6900?

Την C6900 την εχεις βρει πουθενα η θεωρητικα ρωτας?

Απο οτι ξερω δεν υπαρχει πλεον πουθενα.

στο site του κολομβουνη υπαρχει , φανταζομαι οτι στην χειροτερη των περιπτωσεων θα αναγκαστω να παρω την 7000

Δεν το καταλαβα γιατι πελαγωσες?

Ετσι και αλλιως με τα λεφτα που δινεις δεν παιρνεις "top LED".

Οι καλυτερες τηλεορασεις LED κοστιζουν 3-4 χιλιαρικα.

Παντως αν σκοπευεις να παιζεις πολλες ωρες την ημερα κοιτα και την 46C750 η την νεα Sony 40ΕΧ720.

προφανως οτι ισχυει στις top ισχυει σε ολες βασει προοπτικων :idea:

το θεμα ειναι τι θα επαιρνε ενας γνωστης του αντικειμενου ?

Samsung LE46C750 46
Panasonic TX-P50V20E
Samsung PS50C7000
LG 50PX950N
Sony KDL-46HX800

η μηπως να περιμενω να βγουν τα καινουργια μοντελα?

Από τις παραπάνω η καλύτερη είναι η Pana 50V20.Θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις ~20 μέρες μέχρι να δούμε και τα νέα μοντέλα.

και εγω σαν φαν των lcd δεν σκεφτομουν κατι αλλο εκτος απο αυτες λογω χ-βοχ.τωρα ομως που εχω τβ για χ βοχ λεω να παρω και μια με blue ray.σκεφτομουν για την 46vt20.αλλα βλεπω τωρα οτι λετε για την 46g30.η αποσταση ειναι 2.5 μετρα με το ζορι.εσεις ποια λετε?μαλλον θα κινηθω προς την vt20.εχετε κατι αλλο υποψιν?θα ειναι περισοτερο για ταινιες μεσω pc.δεν νομιζω να εχω προβλημα με burn in.

vt20 δεν πολυυπάρχει. αν θές άμεση αγορά σπεύσε.

http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9395
είναι σε πολύ καλή τιμή.

η g30 είναι 2d. σε 3d το καινούργιο μοντέλο θα είναι η 46gt30 στην ίδια τιμή με την vt20. δυστυχώς η vt30 που είναι η νέα vt20 δεν θα βγεί (αρχικά τουλάχιστον) σε 46 ίντσες.

και εγω σαν φαν των lcd δεν σκεφτομουν κατι αλλο εκτος απο αυτες λογω χ-βοχ.τωρα ομως που εχω τβ για χ βοχ λεω να παρω και μια με blue ray.σκεφτομουν για την 46vt20.αλλα βλεπω τωρα οτι λετε για την 46g30.

Λεμε για σειρα 30 επειδη η σειρα 20 καταργηθηκε.

Αν βρεις πουθενα VT20 σε καλη τιμη εννοειται οτι την αγοραζεις αλλα προσοχη γιατι κυκλοφορουν πολλες εκθεσιακες.

Γεια σας,

Σκεφτόμαι για αγορά plasma Tv.Επείδη η γυναίκα μου βλεπει σε 4:3 θα έχω πρόβλημα με burn in?

Ευχαριστώ

απο θεμα ποιοτητας εικονας η g30 σε τι επιπεδο βρισκεται με την vt20?
παντως παιδια η 40 β650 με αφησε ικανοποιημενο σε θεμα εικονας.ισως στα παιχνιδια να μην ηταν το απολυτο

Λογικα ειναι πιο κατω απο την VT20.

H μια ειναι μεσαια σειρα και η αλλη ειναι η καλυτερη.

Το ερωτημα δημιουργειται εφοσον εχουν πεσει πλεον πολυ οι τιμες για καποια κομματια VT20 που εχουν μεινει αλλα τα περισσοτερα ειναι εκθεσιακα.

Πέρασαν λοιπόν οι μέρες!!! Βγήκαν τα καινούργια μοντέλα από ότι διαβάζω . Έχω διαβάσει αρκετά το forum τις μέρες που πέρασαν κι έχω μάθει διάφορα πράγματα ( ευχαριστώ πολύ!) ^^ Έχω λοιπόν μερικές ερωτήσεις :

1. Δεδομένου ότι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την καινούργια μου τηλεόραση με ένα pc που έχω για media station και ότι παίζω αρκετό ps3 , υπάρχει κάποια plasma tv με τις κατάλληλες τεχνολογίες που να εμποδίζουν το burn-in? Μήπως πρέπει αναγκαστικά να πάω σε led lcd?

2. Αν ο παραπάνω ισχυρισμός ισχύει , τότε ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή στις 46 ίντσες που με ενδιαφέρουν ? (budget 1500~~ euros).

3. Μήπως θα έπρεπε να πάρω μια plasma και να κρατήσω την 32inch tv που έχω για τα games και το pc μέχρι να στρωθεί η plasma , ή μήπως εξ'ορισμού επειδή θα παίζω ps3 kai με το pc δε μπορώ να πάω σε plasma ?

4. Όλα τα anime και οι σειρές που βλέπω είναι .mkv files και παίζουν μια χαρά τώρα. Δε θα έχω πρόβλημα με κάποια άλλη τηλεόραση έτσι ?

Θέλω καλή εικόνα και δε το διαπραγματεύομαι , άλλωστε είναι μια αγορά που κάνω κάθε 5-6 χρόνια . Είμαι ικανός να κάνω swap τηλεοράσεις απλά και μόνο για να δω HD material από το pc μου .

yperion τώρα όλες μου οι απορίες πρέπει να λύθηκαν? :BDBDG54::BDBDG54: