αγορά νέας τηλεόρασης

Sony KDL46NX713 sygritika me tin ex720 kai tin hx800 , SAMSUNG D6510 ti leei ? vrika mia refurbished 1250 euros. Aksizei?

Περυσινο μοντελο ειναι που τοποθετειται μεταξυ EX710 και HX800 , στην τιμη αυτη για επισκευασμενη τηλεοραση καλυτερα μακρυα.

yperion logw gaming kai xrisis tis tileorasis san pc screen apofasisa na parw led/lcd. pes mou pia na parw ! tin kainourgia samsung 6510 tin lefki tin vrika ston kwtsovolo sto mall sta 1359 euros. Sti sony trefw megalyteri ektimisi san etairia kai einai pio chic . ex720 sta 1200 euros. LG 47LX6500 episis sta 1200 . Philips 46PFL8605H sta 1360 . samsung 6100 sta 1170. hx 800 sta 1479.
yperion mi me geiwseis pali . hahaha dwse ligo ta fwta sou :DDDD

^^^
Κατ' αρχάς δεν γνωρίζουμε χρόνους για το lag για τις περισσότερες που αναφέρεις, οπότε δε μπορείς να κρίνεις αν είναι όντως κατάλληλες για gaming. :cool4:

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας . Πηγα στον κωτσοβολο αποφασισμενος να παρω τηλεοραση . Ως συνηθως το απειρο ματι μου μπορουσε να δει μικρες διαφορες σε αρκετες τηλεορασεις αλλα σε αυτες που μου προτεινατε ελαχιστες. Και τοτε την ειδα και την ερωτευτηκα με την πρωτη ματια. Samsung d8000 . θα μου πειτε βεβαια δεν ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης με αυτες που ειχα υποψιν μου αλλα με τιν εκπτωση του 20% που ειχε ο κοτσοβολος , κατεληξα σε αυτην.
Στα 2000 ευρω με 20% εκπτωση που ειχαν τις τηλεορασεις και αλλη μια μικρη εκπτωση του πωλητη , την πηρα στα 1542.99 και τωρα την περιμενω σε 10 μερες . Ειμαι πραγματικα κατενθουσιασμενος . Το μονο που με φοβιζει ειναι τι θα γινει aftersales . Ελπιζω να ειναι reliable το μοντελο. Σας ευχαριστω πολυ ολους.

Να προσθεσω οτι ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι το touch remote ειναι η διαφορα της 8000 με την 7000 , και περιλαμβανεται στην τιμη που προανεφερα.

Εγώ πήρα τηλέφωνο χτες στο Κωτσόβολο του Mall και μου είπαν ότι η προσφορά 20% έχει τελειώσει και πλέον προσφέρουν 50 άτοκες δόσεις.

Εγώ πήρα τηλέφωνο χτες στο Κωτσόβολο του Mall και μου είπαν ότι η προσφορά 20% έχει τελειώσει και πλέον προσφέρουν 50 άτοκες δόσεις.

η αληθεια ειναι οτι αν πας και ρωτησεις αν εχουν 20% θα σου πουν οτι τελειωσε. Αν πας επιτοπου και πεις σας μιλησα στο τηλεφωνο και μου ειπατε οτι εχετε 20% δε λενε τιποτα :D:D:D ο κωτσοβολος ειναι πιο ακριβως αλλα ετσι οπως την πηρα εγω νομιζω οτι δε θα την εβρισκα καπου αλλου πιο φθηνα .