Αγορα νεας τηλεορασης

devil-ji

New member
4 January 2011
69
Λοιπον παιδες σκεφτομαι να αγορασω νεα τβ και θα ηθελα την γνωμη σας.

Χρηση : pc gaming+ταινιες+μπαλα εξοντωτικα
Μπατζετ : μεχρι 1100 το πολυ
Αποσταση θεασης 2.5-2.8
3D : Oxi

Γενικα θα εχω πολλες απαιτησεις απο την τβ (ποιοτητα εικονας,κοντραστ,input lag) γι αυτο θα ηθελα τις προτασεις σας στις ιντσες 40-46.
Καλυτερα να παρω μια ποιοτικη 40 παρα μια 46 που να υστερει καπου.

Πλασμα πιστευω λιγο δυσκολα καθως μπορει να την αφηνω ανοιχτη σε περιπτωση υπνου :sleep: πανω απο 10 ωρες!

Εχω το wd tv οποτε δε με ενδιαφερει αν παιζει αρχεια.

Κατι λιγο ασχετο αλλα ο θειος μου πηρε την samsung 5000 (νομιζω, παντως χωρις 3d) αλλα ορισμενες ταινιες στα απλα καναλια τα εμφανιζει ψευδο-3d και δε φαινεται και πολυ ωραια.Γιατι γινεται?

http://www.skroutz.gr/s/330443/Samsung-UE46D5500-46.html?keyphrase=46D5500

Στα λεφτα αυτα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

ΥΓ. Η καλυτερη "ποιοτικη" 40" ειναι χειροτερη απο οποιαδηποτε 46" στα 2.8 μετρα καθως λογω αποστασης θα βλεπεις μειωμενη λεπτομερεια στην μικρη τηλεοραση.

Θα συμφωνήσω με την πιο πάνω πρόταση μιας και έχεις αποκλείσει την επιλογή plasma λόγω χρήσης ως monitor. Για το ψευδο 3D, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Motion Plus, μάλλον αυτό φταίει και φαίνεται η εικόνα πιο smooth από το κανονικό. Για θέαση φυσικά σε αθλητικά καλύτερα να το έχεις ενεργοποιημένο.

http://www.skroutz.gr/s/330443/Samsung-UE46D5500-46.html?keyphrase=46D5500

ΥΓ. Η καλυτερη "ποιοτικη" 40" ειναι χειροτερη απο οποιαδηποτε 46" στα 2.8 μετρα καθως λογω αποστασης θα βλεπεις μειωμενη λεπτομερεια στην μικρη τηλεοραση.

Στην αναγκη φερνω το τραπεζακι πιο κοντα :afro:

Αυτη που προτεινεις με την Samsung UE46C6000 LCD TV 46'' και την UE46C65000 τι διαφορες εχει;

Γενικα για τις samsung ειναι καλυτερες οι C ή οι D(υποψιν δεν ειναι απαραιτητο το 3δ)? LE < UE ετσι? 5xxx ή 6χχχ(εχουν ουσιαστικες διαφορες)?

Πολλες ερωτησεις αλλα εχω να ασχοληθω καιρο με τις τεχνολογιες hd- ειμαι ακομα με crt!

Last edited:
Thanks,

Λογικα αυτηπου ανεφερες ή την D6100

Η αγορα τελικα θα γινει μετα το πασχα οποτε εχουμε ακομα :(

θελω να δω και απο κοντα τις διαφορες 5χχχ-6χχχ

Οι σειρές από 6 και πάνω στις φετινές Samsung είναι 3D. Άρα με βάση τα κριτήρια που αναφέρεις πιο πάνω πας σε D5000 και D5500.

Η διαφορα ποιοτητας στην εικονα αναμεσα σε D5500 και D6100 ειναι ουσιαστικη ή απλα τα +200 ειναι για το 3δ?

Η σειρα C ειναι του 2010 και εχουν πλεον καταργηθει.

Η σειρα D ειναι του 2011.

Σε πολλα μαγαζια στο σκρουτζ εχει μοντελα C.

Η D5500 που προτεινεις ειναι στα ιδια λεφτα με την
http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46''.html

Καλυτερη εικονα συνολικα ποια πιστευετε οτι θα εχει,λογω οτι η μια ειναι νεοτερο μοντελο αλλα η αλλη ειναι ανωτερη σειρα??

Καλημερα σε ολους. Συγνωμη και παλι αν δεν γραφω στο σωστο σημειο. Χρειαζομαι μια τηλεοραση LED LCD μαλλον κοντα στις 55 ιντσες, προσοχη ομως, το ΣΥΝΟΛΙΚΟ πλατος της να μην υπερβαινει τα 127 εκ. Βλεπω εδω και ενα μηνα τη σειρα D της Samsung. Εχω μια 27αρα Samsung σειρα LE. Θελω Full HD, Samsung κατα προτιμηση και μετα αλλη μαρκα. Θα βλεπω κατεβασμενες ταινιες απο διαδυκτυο, τηλεοπτικο σημα, DVD, αθλητικα κλπ. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Καλημερα σε ολους. Συγνωμη και παλι αν δεν γραφω στο σωστο σημειο. Χρειαζομαι μια τηλεοραση LED LCD μαλλον κοντα στις 55 ιντσες, προσοχη ομως, το ΣΥΝΟΛΙΚΟ πλατος της να μην υπερβαινει τα 127 εκ. Βλεπω εδω και ενα μηνα τη σειρα D της Samsung. Εχω μια 27αρα Samsung σειρα LE. Θελω Full HD, Samsung κατα προτιμηση και μετα αλλη μαρκα. Θα βλεπω κατεβασμενες ταινιες απο διαδυκτυο, τηλεοπτικο σημα, DVD, αθλητικα κλπ. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Προσωπική άποψη δεν έχω. Η σειρά D που αναφέρεις έχει καλές συστάσεις από πολλούς στο Forum. Δώσε όμως και μπάτζετ για να βοηθηθείς περισσότερο.

Ευχαριστω. Τι να δωσω δεν εχω αποφασισει. Αξιζει 2400 ευρω η 1400 να δωσω? Μηπως κανω τη δουλεια μου και με 1000 ευρω και κατι?

SAMSUNG PS 51D6900

Κατηγορία 3D PDP TV
Ανάλυση 1920x1080 FHD
Επεξεργαστής 3D Hyper Real Engine
Σάρωση Panel 600 Hz Subfield Motion
Panel: Clear Image Panel, Anti -Reflection
Λειτουργίες Εικόνας: Wide Color Enhancer Plus, Dynamic Contrast Mega, Cinema Smooth
Ήχου: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS Theater Sound HD, dts 2.0+ Digital Out
3D Λειτουργία & Μετατροπή 2D -> 3D
Smart TV, Wireless LAN
All Share (DLNA)
Smart Phone Remote support
PVR Ready, Time Shift
Samsung Apps, Smart Hub
Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise
Game Mode
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T/C
Αποκωδικοποιητής MPEG4
Design Crystal
Θύρες HDMI 4, v1.4 USB 2 Ethernet (LAN) 1
RF In 1
CI Slot 1
SCART 1
Component/Composite 1/1
Headphone 1 minijack
Digital Audio Out (Optical) 1
PC In (D-Sub) 1
PC Audio In/DVI Audio In 1 κοινή

Επιτοίχια στήριξη
VESA Standard Support συμβατό

Οικολογικό Προϊόν Planet First
Remote Control απλό

Διαστάσεις WxHxDmm (χωρίς επιτραπέζια βάση) 1195.9 x 719.4 x 38.0

http://www.skroutz.gr/s/331001/Samsung-PS51D6900-51".html

Ευχαριστω! Κοιταζα και την UE55D6100 και δεν χωραει στο συνθετο για 1,2 εκ. Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομη μπας και κατεβει λιγακι η τιμη της UE55D7000. Ποια ειναι η γνωμη σου Yperion για αυτη και τα 100 ευρω της διαφορας της με την D8000? Ευχαριστω και παλι! Καλη Ανασταση!

H περυσινη 50C6900 ειχε καλυτερη εικονα απο ολες τις LED τις εταιρειας. Αν συμβει το ιδιο και φετος τοτε με την 51D6900 παιρνεις μια τηλεοραση μικροτερη μεν κατα 4" αλλα με καλυτερη εικονα και την μιση τιμη.