Αγορά νέας τηλεόρασης...

teopanta1

New member
22 April 2011
60
Re: αγορα νεας τηλεωρασεις

εννοεί μια εκπομπή στο mega channel, "αντιθέσεις" νομιζω λέγεται.

Οτι προτιμούν να μην πούνε κάποιο "χαζό" νουμερο σαν τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Στην πράξη είναι από τις καλύτερες στην αντιθεση στην κατηγορία τους, αν οχι οι καλυτερες.

δηλαδη τα 800hz ειναι πραγματικα ? εχεται να προτεινεται κατι καλυτερο και φθηνοτερο συναμα ?

Ποσο εχεις αποσταση θεασης και ποσα λεφτα θελεις να ξοδεψεις?

Το CMR 800 δεν ειναι πραγματικος ρυθμος ανανεωσης. Ειναι κολπο του μαρκετινγκ για να αγοραζει ο καταναλωτης τηλεορασεις υπνοδωματιου (εκει παραπεμπουν οι 40") με 1500 ευρω.

Και αποσταση θεασης?

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο.

Αν εχεις πανω απο 2-2.5 μετρα και θελεις να βλεπεις και HD οι 40" ειναι λιγες. Με τις μαυρες μπαρες που εχουν οι πιο πολλες ταινιες στα Bluray θα μεινεις με γυρω στις 37".

Στα ιδια λεφτα παιρνεις αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/330427/Samsung-UE46D6530-46.html?keyphrase=46D6530

ξερει καποιοσ τη χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η τηλεοραση για να παιξει το ψηφιακο σημα της ερτ ? αυτες που εχω ποιο πανω βγαζουν το ψηφιακο σημα ?

Kοιτάς το θέμα "Δέκτης" πρέπει να γράφει DVB-T MPEG4.
Kανονικά έπρεπε να αναφέρουν και το λογότυπο ΗD στο δέκτη αλλά συνήθως δεν το κάνουν παρότι είναι! Για σιγουριά μπορείς να δεις το manual της ΤV.
Πάντως, προσωπικά δε γνωρίζω να υπάρχει καινούριο μοντέλο HD TV που να έχει SD δέκτη...

παιδια εχω χασει την μπαλα δεν μπορω να αποφασισω μπορειτε να μου προτεινεται καποιες τηλεορασεις ? ευχαριστω
διαθετω μεχρι 1500 ευρω η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 2,5 μετρα και ειναι για σαλονι

Last edited:
Άνοιξε καινούριο νήμα και πες μας λίγα πράγματα για τη χρήση της (τηλεοπτικό, ΗD ταινίες, 3D ταινίες, παιγνίδια...)
Επίσης συνθήκες θέασης (πολύ ή λίγο φως κατά τη διάρκεια θέασης) και απαιτήσεις από την εικόνα (χαλαρά ή το ψάχνεις πολύ... τι σε χαλάει από την εμπειρία σου ως τώρα κτλ)

-bye-

με ενδιαφερει να ειναι μια πολυ καλης ποιοτητας θελω να συωδεσω κονσολα να βλεπω hd αργοτερα δηλ να εχει αυτην την δυνατοτητα και φυσικα με ενδιαφερουν ολα τα παραπανω

μια απορια οταν λεει wifi ενοει οτι αν εχω ενα modem στο σπιτι η τηλεοραση συνδεεται απευθειας στο ιντερνετ ?