Αγορά νέας τηλεόρασης...

Εχω αγορασει 32" , 40" , 46" και 50" για το καθιστικο μου (ναι εχω αλλαξει πολλες τηλεορασεις τα τελευταια χρονια).

Η 40αρα στην αρχη μου φαινοταν τεραστια. Τωρα η 50αρα μου φαινεται οκ προς μικρη (αποσταση 2,8 μετρα περιπου).

Γι'αυτο σου λεω μην παρεις αυτην που θεωρεις καλη , παρε αυτη που θεωρεις μεγαλη ωστε μετα να σου φαινεται οκ.

Αυτη που θεωρεις τωρα καλη σε 1 μηνα θα σου φαινεται σαν PC monitor.

Σε 2,5μ αποσταση συμφωνω και εγω στο να μην πας σε κατι λιγοτερο απο 42"
Μια 46 θα ηταν ιδανικη για το χωρο σου αλλα αν εχεις τοσο μεγαλο κολλημα με τις 40" και ολες οι υπολοιπες σου φαινονται τεραστιες παρε 40"
Περι ορεξεος...
Απλα για να ξεμπλοκαρεις δες για αρχη ποιες ειναι οι απαιτησεις σου τεχνολογικα (πχ 3D - media player - smart tv - led - lcd), ψαξε στη συνεχεια και δες πια μοντελα σε ενδιαφερουν με βαση αυτα τα χαρακτηριστικα και στη συνεχεια φροντισε να πας για μια συγκριση στο πως παιζει το καθε ενα μοντελο απο αυτα σε καποιο καταστημα ηλεκτρονικων.
Μονο ετσι θα ξερεις πια σου καθετε καλυτερα απο αποψη εικονας-ευκρινιας-απαιτησεων-ευκολιων κτλ κτλ κτλ.

για της καινουριες τηλεωρασης της lg τη αποψη εχετε για αυτα που λενε για επαναστατικο 3d ? ειναι καλυτερες σε σχεση με της samsung ?

για της καινουριες τηλεωρασης της lg τη αποψη εχετε για αυτα που λενε για επαναστατικο 3d ? ειναι καλυτερες σε σχεση με της samsung ?

Καλύτερα να το πιστοποιήσεις ο ίδιος με μια δοκιμή από κοντά. Πάντως εγώ ψηφίζω παθητικό 3D, λόγω κόστους και των πιο άνετων γυαλιών.