ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ORESTIS11

New member
25 July 2011
39
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ SONY (TRINITRON TOY 2001)
KAI EXΩ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ.. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΕΧΡΙ 1000-1200 ΕΥΡΩ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3,5-4 ΜΕΤΡΑ(ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?) ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 3D, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΧΟΥΝ 3D.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ 42-46 ΙΝΤΣΩΝ ΠΑΛΙΑ LCD Η ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΙΑ LED-3D

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ
ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΘΕΙ...

Αν εχεις 3,5-4 μετρα παρε πανω απο 46 ιντσες και πες μας τι παρακολουθεις πιο πολυ τηλεοπτικο σημα, ταινιες, παιχνιδια, ποδοσφαιρο, ιντερνετ?

Για εμενα πας σε 50" τουλαχιστον στην αποσταση αυτη και σε πλασμα (οι πλασμα δινουν εικονα πολυ κοντα στις CRT).

Οποτε στα λεφτα αυτα προτεινω την Panasonic 50G30.

ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΝΟΒΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ??
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΙΝΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ? (46,50)??

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Το θεμα ειναι στα λεφτα που δινεις ποια τεχνολογια δινει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και αυτη κατα την γνωμη μου ειναι πλασμα.

Τα περι παλιας τεχνολογιας κτλ. ειναι χαζομαρες. Και οι LED που πλασαρονται σαν νεα τεχνολογια ουσιαστικα LCD με αλλα λαμπακια ειναι.

Εκτος και τα λαμπιονια που κρεμαμε και στο Χριστουγεννιάτικο δεντρο εχουν καμια φοβερη νεα τεχνολογια και δεν το ξεραμε δηλαδη.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ SONAKIAS..
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ Sony KDL-46EX720 46" ΑΠΟ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

ΠΛΑΣΜΑ Η ΣΟΝΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ??

ΟΚ . ΑΣ ΠΑΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ..
1. ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΩ LCD/LED ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΣΟΝΥ KDL-46EX720 46"

2. ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ PANASONIC? ΠΑΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ?

3. ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΤΕΣ LCD?

1. από φετινά μοντέλα είναι καλή επιλογή.
2. panasonic 50g30. η καλυτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις στα χρήματα που διαθέτεις.
3. οι σκέτες lcd δεν υπάρχουν φέτος. οι 2d λεντ είναι 50hz. 100hz cmr γράφουν. καλές επιλογές είναι οι περσινές 46c650 (2d) και 46c750. είναι lcd αλλά από τις καλύτερες led-lcd του 2010.

ΟΚ . ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 50.ΑΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ 46?

Panasonic TX-P46G30E 46" ΑΥΤH ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ? ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ G30?

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!! ΠΑΡΕΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ PANASONIC TX-P46G30E

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΛΕΚΤΡΟΝΕΤ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 1050 ΕΥΡΩ!

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ MEDIA PLAYER GIA NA PAIZO TAINIES APO TO INTERNET?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΤΙ??